- 28 Mayıs 2024
- 814
- 290
- 23
- Konu Sahibi SayeBalaban
-
Teşekkür ederim 1 gün sonra tekrarlayacağımVar gözüküyor. Testi tekrarla
Yaa çok teşekkür ederim umarım vardır gerçekte daha net bir çizgide buraya yükleyince bozulduEvet ben de gördüm ama bi bulanıklık var inşallah gercektir canım lütfen sakin ol ama
Var bence bende dağılma olmuş gibi ama bende aynı şekilde hamile olduğumu öğrenmiştimKızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Benim reglim düzensiz takvimde 4 gün geçmiş gösteriyorBata daha var mıydı canımbelirtin var mı
Ayy bakalım inşallah benim de gerçektirVar bence bende dağılma olmuş gibi ama bende aynı şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim
Alttaki silik var gibi tekrarlayın koyulaşma olursa kan verirsiniz
Pcosla bende hamile kaldım gerçektir inşallah ama 1.5 aylık minnosum gitmeyi tercih etti şuan bekleme süreci deyim inşallah ileriki zamanda rabbim tekrardan nasip eder ama rabbim sevincini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerle gel bize lütfenAyy bakalım inşallah benim de gerçektir
İnşallah vardır canım, bu testi atma yarın sabah ilk idrarla tekrar yap zaten beta çok hızlı arttığı için o şekildede anlayabilirsin. Hep silik çıkarsa pazartesi kan verirsinAy maşallah ya ben aslında bu markayla kuruma çizgisi dahi görmeden hep negatif aldığım için çok umutlandım yoksa yalancıdır derdim bakalım hayırlısı olsun inşallah
Canımm Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah en hayırlı güzel zamanda seni üzmeden yıpratmadan mutlulukla huzurla gelir ve inşallah benimki de hayırlı ve gerçektirPcosla bende hamile kaldım gerçektir inşallah ama 1.5 aylık minnosum gitmeyi tercih etti şuan bekleme süreci deyim inşallah ileriki zamanda rabbim tekrardan nasip eder ama rabbim sevincini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerle gel bize lütfen
Amiin , Evet evett ben de öyle yapmayı düşünüyorummİnşallah vardır canım, bu testi atma yarın sabah ilk idrarla tekrar yap zaten beta çok hızlı arttığı için o şekildede anlayabilirsin. Hep silik çıkarsa pazartesi kan verirsin
Amin inşallah ama ilk önce senden güzel haber alalım ondan sonra bana daha var çünkü dualarım seninle inşallah hamilesindirCanımm Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah en hayırlı güzel zamanda seni üzmeden yıpratmadan mutlulukla huzurla gelir ve inşallah benimki de hayırlı ve gerçektir
2 gün takip et artınca gidersin ama erken öğrenmek kötü ya heyecandan stresten vakit gecmiyorAmiin , Evet evett ben de öyle yapmayı düşünüyorumm
İnşallah ama daha var demee bak yukarıda bir arkadaşımız kimyasalın hemen ardından hamile kalmışAmin inşallah ama ilk önce senden güzel haber alalım ondan sonra bana daha var çünkü dualarım seninle inşallah hamilesindir
Evet ben de öyle olsun istemiyorum evde biraz takip edersem en azından kendi yüreğim dha teskin olur ve kanda da elle tutulur bir değer görürüm inşallah2 gün takip et artınca gidersin ama erken öğrenmek kötü ya heyecandan stresten vakit gecmiyor
Doktor 6 7 ay yok dedi bı de ilkti alttan muayene ettiler baya piskolojikmen çok etkilendim 32 gün kanamam sürdü vücut olarak çok etkilendim o yüzden bekliyorum hiç bişey yapmadılar düşük yaparkende kanama durması için hiç bişey yapmadım o yüzden bekleyecem birazİnşallah ama daha var demee bak yukarıda bir arkadaşımız kimyasalın hemen ardından hamile kalmış
Ayyy amin inşallah bize haber ver lütfenEvet ben de öyle olsun istemiyorum evde biraz takip edersem en azından kendi yüreğim dha teskin olur ve kanda da elle tutulur bir değer görürüm inşallah
Rabbim çok güzel ferahlıklar yaşatsın sana inşallahDoktor 6 7 ay yok dedi bı de ilkti alttan muayene ettiler baya piskolojikmen çok etkilendim 32 gün kanamam sürdü vücut olarak çok etkilendim o yüzden bekliyorum hiç bişey yapmadılar düşük yaparkende kanama durması için hiç bişey yapmadım o yüzden bekleyecem biraz
Evde baska testınız yokmu?mutlaka tekrsrlayın derım hemen cıkmadıysa sonra uzulmenızı ıstemem..testınız varsa bırdaha yapın zaten ondada cıkarsa kesındırEvet ben de öyle olsun istemiyorum evde biraz takip edersem en azından kendi yüreğim dha teskin olur ve kanda da elle tutulur bir değer görürüm inşallah
Baygınlık falan geçirmezsem haber vereceğim haahhaAyyy amin inşallah bize haber ver lütfen
Başka marka değil aynı markanın var ama yarın yapmayı düşünüyorum inşallah , çizgi pembe olduğu için ihtimal verdim ben de çünkü bu test hiç kuruma çizgisi vermediEvde baska testınız yokmu?mutlaka tekrsrlayın derım hemen cıkmadıysa sonra uzulmenızı ıstemem..testınız varsa bırdaha yapın zaten ondada cıkarsa kesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?