Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

Var bence bende dağılma olmuş gibi ama bende aynı şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim

Ayy bakalım inşallah benim de gerçektir
Pcosla bende hamile kaldım gerçektir inşallah ama 1.5 aylık minnosum gitmeyi tercih etti şuan bekleme süreci deyim inşallah ileriki zamanda rabbim tekrardan nasip eder ama rabbim sevincini boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerle gel bize lütfen

Ay maşallah ya ben aslında bu markayla kuruma çizgisi dahi görmeden hep negatif aldığım için çok umutlandım yoksa yalancıdır derdim bakalım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah vardır canım, bu testi atma yarın sabah ilk idrarla tekrar yap zaten beta çok hızlı arttığı için o şekildede anlayabilirsin. Hep silik çıkarsa pazartesi kan verirsin

Canımm Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah en hayırlı güzel zamanda seni üzmeden yıpratmadan mutlulukla huzurla gelir ve inşallah benimki de hayırlı ve gerçektir

İnşallah vardır canım, bu testi atma yarın sabah ilk idrarla tekrar yap zaten beta çok hızlı arttığı için o şekildede anlayabilirsin. Hep silik çıkarsa pazartesi kan verirsin
Amiin , Evet evett ben de öyle yapmayı düşünüyorumm

Canımm Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah en hayırlı güzel zamanda seni üzmeden yıpratmadan mutlulukla huzurla gelir ve inşallah benimki de hayırlı ve gerçektir
Amin inşallah ama ilk önce senden güzel haber alalım ondan sonra bana daha var çünkü dualarım seninle inşallah hamilesindir

Amin inşallah ama ilk önce senden güzel haber alalım ondan sonra bana daha var çünkü dualarım seninle inşallah hamilesindir
İnşallah ama daha var demee bak yukarıda bir arkadaşımız kimyasalın hemen ardından hamile kalmış

2 gün takip et artınca gidersin ama erken öğrenmek kötü ya heyecandan stresten vakit gecmiyor
Evet ben de öyle olsun istemiyorum evde biraz takip edersem en azından kendi yüreğim dha teskin olur ve kanda da elle tutulur bir değer görürüm inşallah

İnşallah ama daha var demee bak yukarıda bir arkadaşımız kimyasalın hemen ardından hamile kalmış
Doktor 6 7 ay yok dedi bı de ilkti alttan muayene ettiler baya piskolojikmen çok etkilendim 32 gün kanamam sürdü vücut olarak çok etkilendim o yüzden bekliyorum hiç bişey yapmadılar düşük yaparkende kanama durması için hiç bişey yapmadım o yüzden bekleyecem biraz

Rabbim çok güzel ferahlıklar yaşatsın sana inşallah

Evet ben de öyle olsun istemiyorum evde biraz takip edersem en azından kendi yüreğim dha teskin olur ve kanda da elle tutulur bir değer görürüm inşallah
Evde baska testınız yokmu?mutlaka tekrsrlayın derım hemen cıkmadıysa sonra uzulmenızı ıstemem..testınız varsa bırdaha yapın zaten ondada cıkarsa kesındır

Evde baska testınız yokmu?mutlaka tekrsrlayın derım hemen cıkmadıysa sonra uzulmenızı ıstemem..testınız varsa bırdaha yapın zaten ondada cıkarsa kesındır
Başka marka değil aynı markanın var ama yarın yapmayı düşünüyorum inşallah , çizgi pembe olduğu için ihtimal verdim ben de çünkü bu test hiç kuruma çizgisi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…