- 28 Mayıs 2024
- 813
- 290
- 23
- Konu Sahibi SayeBalaban
-
Amiin Allah razı olsuun bugün duygularımı daha bir kontrol edebiliyorum bu yüzden yarın yapcam evde testi daha net sonuç almak içinBende ilk gebeliğimde bu şekilde silik çizgi ile öğrendim. Daha çok başındaymış. Kanda da beta düşük çıkmıştı, her gün en az iki katı artarak devam etti. Yani sende varsa bile çok erken henüz, beta biraz daha artmalıYarın ilk idrarın ile tekrarlamanı öneririm. Sonra da kan testi ile tescillersin inşallah Allah gönlüne göre versin
Hadi bakalım dediğin gibi yarın daha net çıkar inşallahÇok teşekkür ederiim yanımda olduğunuz , destek olduğunuz içinumarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi
Ben bugün de sabretme tafaftarıyım yarın daha net bir sonuç görürüm inşallah
Ayy iniallahh haHadi bakalım dediğin gibi yarın daha net çıkar inşallahPazartesi sabah da kan verirsin.
Herşey gönlünüzce olsun inşallah canımİnşallah güzel sonuç olur sabrediyorum yarın sabah test yapacağım 2 günde daha da koyulaşmış mı bakacağımm
Yakınımda olsaydın şimdiys test getirmiştim kapına fjfjjfjAyy iniallahh ha
Test yaptın mı noldu sonuç?Ayy iniallahh ha
5 yıl sonra cıft cızgı gorup ıkı gun beklemek.ya ben bi garıbım ya sızİnşallah güzel sonuç olur sabrediyorum yarın sabah test yapacağım 2 günde daha da koyulaşmış mı bakacağımm
Çok haklısın aslında önceki ben aynısını yapardı ama ben cidden bayılcam falan diye korkuyorum kendimi dinginliyorum önce5 yıl sonra cıft cızgı gorup ıkı gun beklemek.ya ben bi garıbım ya sızbende bıraz uzun bekledım bebegımı sılık bı cizgi gördükten sonra üst üste 3 tane test yaptım aynı gun ,ve ucude sılık cıkınca gıdıp kan verdım.umarım bekledıgınızın sonucunu alırsınız
Yarın sabah ilk idrarla yapacağım tam 2 gün geçmiş olacakk daha da koyulaşır inşallah burada da paylaşacağımTest yaptın mı noldu sonuç?
Özel hastanede verseniz kanı acil kısmındaYarın sabah ilk idrarla yapacağım tam 2 gün geçmiş olacakk daha da koyulaşır inşallah burada da paylaşacağım
Ben de surelab ile öğrenmiştim bu test yine görünüyor benimki çoook silikti kan verdim 8'di çok küçük öğrenmiştim. TebriklerFotoğrafın çözünülürlüğü düştüğü için gölge gibi duruyor ama gerçekte net bir çizgi var
Ben burada yorumları okurken bile çatladım meraktan sen nasıl duruyorsun kızYarın sabah ilk idrarla yapacağım tam 2 gün geçmiş olacakk daha da koyulaşır inşallah burada da paylaşacağım
İnan varya zor duruyorumBen burada yorumları okurken bile çatladım meraktan sen nasıl duruyorsun kız
Yaaa çok teşekkür ederiim. Ayy inşallah vardırr yarın paylaşacağım burada test sonucumuBen de surelab ile öğrenmiştim bu test yine görünüyor benimki çoook silikti kan verdim 8'di çok küçük öğrenmiştim. Tebrikler
Çok teşekkür ederim yorumunuz çok değerli Allah razı olsunİnşallah sonuç istediğiniz gibi olur ben var diye düşünüyorum
Hahahaja ince düşünceni yerimYakınımda olsaydın şimdiys test getirmiştim kapına fjfjjfj
Veririm aslında ama çok erkenden öğrenmek istemiyorum sürekli kan verme faslı canımı sıkıyor en azından kaset testte koyulaşsın da öyle vereyimÖzel hastanede verseniz kanı acil kısmında
Elinizdeki testlerden yapsanız bir tane zaten varsa düne nazaran daha belirgin çıkmış olucak hemde tüm testler yalancı olucak değil bende surelabtan yalancı çizgi gördüm ama daha sonra aldıklarımda sorun olmamıştıVeririm aslında ama çok erkenden öğrenmek istemiyorum sürekli kan verme faslı canımı sıkıyor en azından kaset testte koyulaşsın da öyle vereyim
Çok haklısın senin gibi düşünüyorum ben de ama inan heyecandan tutamıyorum kendimi o yüzden sabretmek istiyorum yarın sabaha daha koyu göreyim diye yoksa 2 saatte 1 test yaparım benElinizdeki testlerden yapsanız bir tane zaten varsa düne nazaran daha belirgin çıkmış olucak hemde tüm testler yalancı olucak değil bende surelabtan yalancı çizgi gördüm ama daha sonra aldıklarımda sorun olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?