Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

Amiin Allah razı olsuun bugün duygularımı daha bir kontrol edebiliyorum bu yüzden yarın yapcam evde testi daha net sonuç almak için

Hadi bakalım dediğin gibi yarın daha net çıkar inşallah Pazartesi sabah da kan verirsin.

İnşallah güzel sonuç olur sabrediyorum yarın sabah test yapacağım 2 günde daha da koyulaşmış mı bakacağımm
5 yıl sonra cıft cızgı gorup ıkı gun beklemek.ya ben bi garıbım ya sızbende bıraz uzun bekledım bebegımı sılık bı cizgi gördükten sonra üst üste 3 tane test yaptım aynı gun ,ve ucude sılık cıkınca gıdıp kan verdım.umarım bekledıgınızın sonucunu alırsınız

Çok haklısın aslında önceki ben aynısını yapardı ama ben cidden bayılcam falan diye korkuyorum kendimi dinginliyorum önce

Ben de surelab ile öğrenmiştim bu test yine görünüyor benimki çoook silikti kan verdim 8'di çok küçük öğrenmiştim. Tebrikler
Yaaa çok teşekkür ederiim. Ayy inşallah vardırr yarın paylaşacağım burada test sonucumu hayırlısı neyse o olsun artık

Veririm aslında ama çok erkenden öğrenmek istemiyorum sürekli kan verme faslı canımı sıkıyor en azından kaset testte koyulaşsın da öyle vereyim
Elinizdeki testlerden yapsanız bir tane zaten varsa düne nazaran daha belirgin çıkmış olucak hemde tüm testler yalancı olucak değil bende surelabtan yalancı çizgi gördüm ama daha sonra aldıklarımda sorun olmamıştı

Çok haklısın senin gibi düşünüyorum ben de ama inan heyecandan tutamıyorum kendimi o yüzden sabretmek istiyorum yarın sabaha daha koyu göreyim diye yoksa 2 saatte 1 test yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…