Ellerim titriyor

BİZİM burada eğer hastahanaye gidiyorsan öğleden sonra bütün sonuçlar çıkıyor aynı gün doktorlar bakıyor sonuçlara hemen.aile hekiminde ise ertesi gün çıkıyor.
aile hekimimiz sağlık ocaginda.
orada kan tahlili yapılıyor mu? ilk kez duydum.
ben devlet hastanesine gidecektim.(normalde.medicalpark da muayene oluyorum)
dedim ya iki ettim de burada devlette bakıldı ikilisinde troidi çıktı.

hattA elimin biri tarabyada özel bir doktora daha gitti
aynı şeyleri o doktorda demiş.şimdi oraya gitmiyor burada bakılıyor.

bazı tahliller öğleden sonrada çıkıyor.
ama galiba yoğunluğa gorede değişiyor.

neyse bakalım.yarın bir bakilayim.
belki kaynim sonuçları hemen öğrenir(danışmada çalışıyor)

Bizim aile hekimide sağlık ocağında evet bütün tahliller yapılıyor.Tiroit,şeker,karaciğer gibi aklına ne gelirse hepsi yapılıyor.

selam canım öncelikle çok geçmiş olsun ...aynı sorun ablamda da var o da aynen çay falan dolduramaz kimsenin yanında günlük yaşantısını çok etkiliyo....uzun kontroller tahliller sonucunda eklem yerlerinde kol eklem yerlerinde ödem olduğu anlaşıldı ondan dolayı titriyomuş tedavi görüyor hala ama ilaçları bıraktığı anda yine başlıyo titremeler..fizik tedavide görmesi gerekiyomuş.. hala ilaçla tedavi sürecinde şuan

Bizim aile hekimide sağlık ocağında evet bütün tahliller yapılıyor.Tiroit,şeker,karaciğer gibi aklına ne gelirse hepsi yapılıyor.
öyle mii ?çok mu cahilim ne :26:
bilmiyordum.canım iyiki söyledin.
kizimi arada bir kaç kez goturdum.birde iğneleri için gitmistim.
ama tahlil hiç olmamıştı.sayende bilmiş oldum çok sağol.

ablanada cook geçmiş olsun.allah sifaa versin.
bakalım bende yarın gideceğim.inşallah birşey çıkmaz birde

canım gittinmi naptın, aynı sorunlar bende de var acaba kansızlık yapıyor olabilirmi?? benim bir ara vardı.. gidip öçlüm yaptırmam gerek sanırım

tiroit cnm buyuk ihtimal dra git ve test ver tsh ploraktin. tsh yuzunden benimde ellerim titrerdi hatta dr ellerime bskmisti sonra kan verince tsh yuksek cikti. bence bir dra gorun heyecanla alakasi yoktur ihmal etme ...

canım gittinmi naptın, aynı sorunlar bende de var acaba kansızlık yapıyor olabilirmi?? benim bir ara vardı.. gidip öçlüm yaptırmam gerek sanırım

yok canım gitmedim.gidemedim.
Allah nasip ederse yarın gideceğim inşallah.
SANADA COOK GEÇMİŞ OLSUN :26:

Bence hemen bir noroloji doktoruna gidin. Bazi sinirsel hastaliklar var titremeye sebep olan. Ilerleyebilen hastaliklar var. Mazallah, birsey cikarsa da onleminizi, tedavinizi cabuk baslatmis olursunuz. Kan testlerini filan zaten ordaki doktor da bilir istemeyi, Insallah cok ciddi birsey degildir.

Arkadaşımda senin gibiydi elleri çok titredi Dr panik atak başlangıcı demişti

inşallah canım inşallah önemli birşey yoktur.
zaten sabah gidecegim.
bak suan tlfnu tek elimle tutup yaziyorum.
suan ne heyecan var nede sinir.
ama elim acayip titriyor.

Arkadaşımda senin gibiydi elleri çok titredi Dr panik atak başlangıcı demişti
hadi yaaa.uzun süredir bu problemim var ama hiç bakar ciddi sorunlar olabileceğini düşünmemiştim.

aynı durumu yaşayan bi insanım. Ve benim daha yaşım 25 bu durum çocukluğumdan beri vardı ve geçen yıl doktora gittim. Çünkü dediğin gibi sürekli insanların neden ellerin titriyo demesinden gına gelmişti. Ki benim durumum sanırım seninkinden daha beterdi. Çünkü su kola vs kapakları dahi açamıyodum. artık arkadaşlarımın yanında sigara yakmıyodum. İnternetten fln çok araştırdım kendimi parkinson hastası bile sanmıştım. Hatta doktorum bile endşelendi bu konuda tahlillerden sonra çok şükür öyle bi durumum olmadığı çıktı ortaya. sebebi b12 eksikliği aşırı derecede. Seninde doğumdan sonra çıktığına göre değerlerinle alakalı bi sorun olabilir doktora gidersen bu sıkıntıdan kurtulacağını düşünüyorum. Ben baya düzeldim hala var ama eskisi kadar rahatsız edici boyutta değil. Geçmiş olsun

Bu arada bende de tiroit yetmezliği haricinde B12 vitamini eksikliği ortaya çıktı. 27 yaşındayım ve son 1 yıldır bu el titremesi ve baş dönmesi problemim ortaya çıktı..

hem kızkardeşim hemde iş arkadaşım aynı sizin gibi.kardeşimin sözünde kahve tutamıyordu düşünün biz tuttuk..doktora gitti sinirslemiş.ilaç kullandı bi süre.ama asla geçmez dedi doktor.oda alıştı durumuna..

Aynı durum bende liseden beri var, arkadaşlar ilk gördüğünde şaşırmıştı. Çaydanlığı sağa sola titreterek taşıyabilirim, öyle ki bazı zamanlar titremekten kaşıkla ağzımın yerini zor buluyorum.

Benim çok sinirli bir yapım var, sinirsel olduğunu düşünüyorum bu yüzden..

Hiç doktora gitmediniz mi peki el titremesi için,tiroit ve b12 el titremesi yapar ayrıca tiroit aşırı sinir yapar çok sinirli olursun isterseniz sizde bir kan tahlili yaptırın kendimden biliyorum aşırı derecede sinirliydim,ellerim titret saçlarım dökülüyordu kalbim çarpıyordu uyku problemin vardı bunların hepsi tiroitten kaynaklandığı çıktı.

b12 eksikliği var evet, dediğim gibi lise çağlarımdan beri ellerim titrerdi. Ama kaşığı ağzıma zor götürecek kadarda değildi tabii, uyku problemi de uyuyamamak daha çok, yani 4 saat uykuyla işe geliyorum. Sinirliliğim son 2 senedir yaşadığım olaylardan dolayı diye düşünüyorum çünkü bir ara kalp çarpıntısıyla acile kaldırılmıştım, devamı da geldi sonra tabii kan tahlili yapıldı ilk etapta tiroit biraz yüksek çıksa da sonralarda normal değerlerindeydi. Çarpıntı sorunum hala devam ediyor mesela bluzumu üzerimden çekip çıkardığımda bile kalbim çarpmaya başlıyor ve yorgun hissediyorum o an kendimi, bu yüzdende ani hareketlerden kaçınıyorum. Troirt içinde her ay geliceksin demişlerdi tahlil yapılacakmış ama çalıştığımdan dolayı mümkün değil maalesef.

Son düzenleme:

Bu arada bende de tiroit yetmezliği haricinde B12 vitamini eksikliği ortaya çıktı. 27 yaşındayım ve son 1 yıldır bu el titremesi ve baş dönmesi problemim ortaya çıktı..

ARKADAŞLARIM ,ABLALARIM.HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.KONUMLA İLGİLENDİNİZ BENİ DOKTOR İÇİN YONLENDİRDİNİZ .....
EVET DOKTORA GİTMEK ZOR DEĞİL AMA HEP GEÇER YADA ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİLDİR YAA,DEDİĞİM İÇİN YADA OLAYIN CİDDİYETİNİN FARKINDA OLMADIM....BUGÜN DOKTORA GİTTİM.(nöroloji dr. randevusuz bakmiyormus.DAHİLİYEYE GİTTİM.

bütün sikayetlerimi anlattim ve b12min de bakılmasını rica ettim.
E.K.G,kan ve idrar tahlili istedi doktor bey.

birde bana" SENDE zehirli guatr olabilir dedi"
E.K.G sonra kardiyoloji ye gittim.birde oda da ki ultrasondan kalbime baktı.
"kalbinde hiç bir sorun yok,sende titreme mi var"dedi.evet dedim..
"kalple alakali birşey değil"dedi.

tahlillerin sonucu ise yarın belli olacak.ama ben biraz korktum.YA ZEHİRLİ GUATR VARSA:26:
dua edin kızlar.dua elinde tahliller temiz çıksın.

İNŞallah temiz çıkar,tahlil sonuçlarına bakmadan nasıl zehirli olabilir dedi,şimdi demesi gereksizdi aslında tahlil sonuçlarına göre söylebilirdi.

İNŞallah temiz çıkar,tahlil sonuçlarına bakmadan nasıl zehirli olabilir dedi,şimdi demesi gereksizdi aslında tahlil sonuçlarına göre söylebilirdi.
iyi dilegin için sağol.
aynen canım yaa banada saçma geldi.
birşey demek istemedim.malum haksız cikiyoruz.

belki benim ki sinirsel.nasıl böyle peşin konuştu anlayamadım.:26:
dur yine de ben birşey demiyim
bakarsın doktor müneccim falan çıkar neme lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…