Ellerim titriyor

Anladığm kadarıyla bir şeye odaklanınca o zaman titreme oluyor
yani bardak tabak tutmaya çalışırken..
peki sakinken yani hiçbir şey yapmazken otururken mesela yinede titreme oluyor mu...
Nöroloji uzmanına bir görünseniz:26:

Pardon ben tam okumamıştım konuyu şimdi okudum
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşAllah

Valla aynı sorun bende de var kaç kez doktora gittim kan verdim tiroitlerime baktılar hiçbişe çıkmadı sinirsel dediler antidepresan ilaçları verdiler bi süre sonra bırakmak zorunda kaldım çünkü çok uyku yapıyodu sürekli uyuyodum

üniversitede bir arkadaşımda aynı durum vardı elleri sürekli titrerdi sunum yaparken kız yaprak gibi titriyordu ellerindeki titremeden dolayı kalem tutup not alamazdı o panik ataktan dolayı öyle olduğunu söylemişti

tamam canım sağol.
ama çok canımı sıktı bu durum.

çok sağol canım.

iştahim iyi.canım niçin sordun?
bende şüpheleniyorum bu rahatsızlıktan.gerci
2 kere baktırdım sorun yok dediler ama ikna olmadım .üstelik benim boynum da da titreme var .iştah da yok

bende şüpheleniyorum bu rahatsızlıktan.gerci
2 kere baktırdım sorun yok dediler ama ikna olmadım .üstelik benim boynum da da titreme var .iştah da yok
anladım canım.çok geçmiş olsun.
ihmal etme bence yine bakil.

ben sinirsel diye bekliyordum.
çünkü agresifim biraz.
ama troit çıktı bilmiyorum o mü kötü yoksa bu mu ?:26:

Son düzenleme:
anladım canım.çok geçmiş olsun.
ihmal etme bence yine bakil.

ben sinirsel diye bekliyordum.
çünkü agresifim biraz.
ama troit çıktı bilmiyorum o mü kötü yoksa bu mu ?:26:

canım tekrar merhaba aklıma geldi bi an yazayım dedim. bu arada tekrar geçmiş olsun ilaç filan almaya başlamışsın çoktan da söyleyeyim yine de.
ben neredeyse her gün nescafe içiyorum ve içtikten sonra hani böyle kafanın içinde değişik bişey olur tam anlatamıyorum hafif zonklar uyuşur filan. o ve aynı zamanda el&ayak, vücut titremesi yapıyor. kahve kullanmamaya da dikkat etmelisin... ufak bişey göz ardı ediliyo genelde ama gerçekten çok etki ediyo.. napayım ben de seviyorum içmeden edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…