Ellerimden utanıyorum

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
116
Kocaeli
: Evet kıslar yanlış duymadınız ellerimden resmen utanıyorumsenağlama niyemi yaşım 22 ama ellerimi bi görseniz sanki 60 yaşındaki bi teyzenin elleri gibi buruşuk buruşuk ve renk tonuda çok acayip neden böyle anlamış değilim bana yardım edebilirmisiniz ellerimi sıkılaştırmak için ne yapmalıyım sewgilim ellerimi tutmak istediğinde çekinerek ellerimi uzatıyorum :çok üzgünüm:arkadaşlarımın ellerini görünce çok imreniyorum pürüssüz bembeyaz pamuk gibi ellerim olmasını istiyorum lütfen önerilierinizi bekliyorum kıslarrr şimdiden çok teşekkür ederimm:enbuyukkk:

ay canım bak ellerini yumşatmak için öneride bulunabilirim ama gerdirmek için hiç bi fikrim yok ama yumşak ellere sahip olmak için çok çözüm var....

mesela ellerine bakım kıremleri var nemlendirici eldivenleri olan gece sürüp eldivenleri takarsın yumşacık olur hatta çok basit bi öneri sana ben şu vazelin yagı varya gündüz nemlendirici kullanıyorum gecede bu vazelin yagının beyazını sürüp yatıyorum yumşacık oluyo dene yani çok memnunum......

canım bebak acı badem kremini oneririm şiddetle
onu bulamazsan da aynı sefa kremini sür yatmadan ellerine
çok memnun kalacaksın :lepi:

canım bak bide bende bi krem var ismi e vitaminli aseptine soft diye bakım kıremi tüm marketlerde var oda çok etkili.......ben düşüneyim araştırıp sana yazarım canım....

Soğuk havalardan kaynaklanan çatlama tarzı birşeyse utanmana gerek yok, düzenli kremle halledersin..

22 yasındaki bir el, 60 yasında nasıl durur merak ettim doğrusu..

Oje falan kullan, elleri daha bakımlı gösterir oje, manikürü ihmal etmei çantandan da el kremini ayırma..

şiddetle Neutrgena el kremini tavsiye ederim.. annemin elindeki farkı farkettirdi.. pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor.. üstelik ellerin yağlı kalmadan... bende kullanıyorum.. alışan kesinlikle başka krem kullanamaz kızlar...

ben avonun gliserinli el kremini kullanıyorum günlük ama hiç bi etkisini görmedim genelde ojesiz bırakmam tırnaklarımı ama benim asıl sorunum ellerimi sıkılşatırmak bide beyazlaştırmak böle parmaklarımın orta kısmı buruşuk gibi bu akşam şu vazelinle limonu sürüp elimede eldivenleri geçirip yatcam bakalım sabah nasıl olcak durumu yazarım bana sıkılaştırıcı bir el kremi önerebilirmisiniz kıslar

merveruya cım senden haber bekliyorum kıslar çok iyisiniz hepinize teşşekkür ederimmŞeniz şimdidena.s. eğer ellerim istediğim gibi olursa elimin fotoğrafını çekip koycammm:roflol:

krem önermeden önce, hafif rüzgar bile olsa eldivensiz dışarıda dolaşmamanı öneririm. benim de eskiden ellerim harita gibi çatlak çatlak olurdu, çünkü ellerim üşümezdi ve ben de eldiven kullanmazdım pek kar yağmadıkça. ancak özellikle son 2-3 yıldır ellerimde aşırı üşüme sorunu var eylülden nisana hatta abartıp mayısa kadar cebimde eldivenle geziyorum. sonuç: eskisi gibi ellerim çatlak çatlak olmuyor. nadiren oluyor tabii, temizlik ürünlerine bağlı olarak. o zaman da kremler imdadıma yetişiyor.

neutrogena (diye yazılıyordu sanırım) gece kullanımında işime yarıyordu ancak başka topiclerde arkadaşlar vazelinin de aynı etkiyi yaptığını yazmışlardı. kıvamı yoğun bir krem olduğu için gece yatarken kullandığımda, diken diken ellerimi bile sabaha yumuşacık yapıyordu.

nivea'nın yaşlanmaya karşı bir el kremi var, tüpte, beyaz değil de hafif sarımsı bir tüp age defying Q10 plus yazıyor üstünde, inanılmayacak kadar hızla emiyor, annemin cildine de çok faydası oldu. tavsiye ederim, gündüz de kullanabilirsin rahatlıkla, çok hafif bir kıvamı var.

bence nemi eksik olduğu için cildin buruş buruş oluyor zaten, gerekli nemi kazandırıp koruduğunda zaten esneklik de kazanacaktır.

ama ne kullanırsan kullan, soğuktan, güneşten, kimyasallardan korumazsan fayda etmez arkadaşım. a.s. :enbuyukkk:

merhaba hilalce benim sana tavsiyem el peelingi yap ilk önce 1 kasik seker 1 kasik zeytinyagi 2-3 damla limonsuyu ellerini 2-3 dakika nazikce ov sonra yika ve cok yagli bir kremle ellerine masaj yap pecete ile sil ellerini sonra 3 kasik vazalin 2 kasik gliserin ben mari usülü ocakta erit iyice eridikten sonra icine 1 kasik bademyagi ilave et ve karistir bu karisimi ellerine bolca sür ve pamuklu eldiven giyip yat sabah ellerin yumusacik olur.
birde ellerine masaj ve el egzersizleri uygula. hoscakal canim insallah faydasini görürsün

sanırım body shop larda eldivenler var gece yatarken giyiyorsun sabaha yumuşacık oluyormuş.. mutlaka 15 te bir manikürünü yaptır. geçen bi topicte anlatmışlardı türk kahvesi içtikten sonra telvesiyle eller iyice ovuşturulup yıkanıyo yumuşacık oluyomuş.. bol bol kremle ellerini.. arengi de kötü demişsin bunlara rağmen rengi düzelmezse bir doktora görün bence dolaşımla ilgili bir problemin olabilir..

cnm bencede ellerine peeling yap ve düzenli olarak nemlendirici kullan manikür yaptır oje falan sür eger bakım yaparsan eskisinden daha güzel olur umarım tavsiyeler işe yarar

canım düzenli krem kullan... bide şuan ki halini bi koysan da ona göre yorum yapsak daha iyi olurdu...

Canım önce kesinlikle tırnakların bakımlı olsun...manikür yaptırarak başlayabilrsin işe...
krem olarak ta bebak kullanabilrsin yoğun vazelinli bi krem olması iyi olacaktır tahminim ya da neutrogena kullanabilrsin...
oje sürdüğün zaman ellerin daha bakımlı görübür...eldivensiz souğa çıkmaaya çalış ve ellerini sık sık nemlendir gün içinde....
umarım işe yarar...
sevgiler...

hilalce ellerin öyle 60 yasindaki teyze gibi degil canim sana verdimiz tavsiyelere uyarsan cok kisa bir süre sonra bakimli ellere kavusursun canim ise peeling ile basla ve sonuclari bize bildir oldunu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…