Ellerimden utanıyorum

canım ellerin okadarda kötü degil bencede.sadece biraz derinkalın gibi.sert görünüyo sürekli nemlendiricili krem kullan ihmal etme...

Benımde ellerım oyledır ama bı sorunu oldugunu hıc dusunmemıstım
yapısıyla ılgılı sanıyordum
olsn ama ben sevıyorum ellerımı yınedekaydirigubbakcemile2

cnmm hiçte acaip durmuyo ellerin...kış oldugundann insanın eli öle oluyo genelde..sürekli nemlendirici kullan ellerini yıkadıktan sonra falann..alışkanlık haline geitirsen ellerin yumuşacık olur..krem kulanmasan bile ellerin normal bence,üzülmene gerek yok cnm..

yaa allah iyiliğini versin bende abartp burusuk lekeli bi yaslı eli hayal ediyodum bende utanılcak hiçççç bişey yok arkadasım allah korusun parmağından biri eksik falanda olabilirdi dimi ama

sürekli nemlendirmen lazım canım...
eğer cildin hassas sa sıvı sabunlar, deterjanlardan da uzak tutman faydalı olabilir...
ayrıca ellerini hep ılık suyla yıka imkanın varsa..ve muhakkak gliserinli el kremleri ya da diğer arkadaşların önderdiği kremlerden dene...
Allahım başka dert vermesin sanaa.s.

a.s.arkadaşlar dün akşam ellerime vazelin sürdüm ve eldiven geçirdim ama sabah bişe farketmedi sanki bugün bide şeyi deniycem kahve telvesinden peeling yapcam bakalım nasıl olcak gelişmeleri yazarım hepiniz çok iyisiniz kıslar tavsiyeleriniz iiçin çok çok çok teşekkür ederim hepinize....:1hug:a.s.

canım ya bende hakkaten kötü bir görücemi düşünmüştüm Allah iyiliğini versin bumuydu buruşuk çirkin elin..klava:
ellerinin bence kusuru yok.sadece derin biraz kalın gözüktü bana ,bak canım formumuzda birsürü el bakım formüllleri var onları dene . birde ellerine bol bol limon sür ,krem sürmeden dolaşma zaten kışın çoğu kişinin elleri yıpranır kurur sen dert etme ..Neutrogena el kremi yıpranamış ellere çok güzel onarıyo tavsiye ederim eşim eli kalas gibi oluyo işinden dolayı ona bile iyi geldi yerimseniben..ha birde benim yaptığım kil maskesini öeneririm konuda açmıştım bak istersen ben çok memnunum..delikafadulden

canım fotoğrafa baktım hiç de utanılacak gibi çirkin değil ellerin :1hug: bence utanmayı bırak böyle sağlıklı ve sağlam ellerin olduğu için şükretmelisin elleri olmayan insanları düşün yani utanmak da neymiş :mymeka: sana the body shop hemp hand protector ve eldivenleri öenriyorum (eskimiş kullanmadığın bir eldiven de olabilir) gece yatarken kremi sürüp iyice masaj yaparak yedir sonra ince bir tabaka halinde daha sürüp eldivenleri giy sabaha süper olur kaydirigubbakcemile5 güzel bir manikür de yaparsann kendini harika hissedeceğine eminim hihoyyyt

eczaneden gliserin al içine bir kaç damla limon damlat günde bir kaç kez sür..
kendine bu kadar dert etme Allah korusun ya ellerin olmasaydı dimi ?

kıslarrr ben kahve telvesiyle ellerime peeling yaptım hakikatten çok süpermiş bu ya çak beğendim artık 2 gün de bir ellerime peeling yapıcam yuppiiii

bebişim nesi var ellerinin yaa öyle bir anlatmışsın ki ben de korkunç bir şey bekliyodum

nemlendirici sür yeter =)
şükretmen lazım sağlıklı ellerin olduğuna.

canııım annem 43 yasında ve ellerine bepanthen ve acı badem sütü kremini karıştırarak sürüyo. sadece ellerine değil yüzüne bile suruyo ve yuzu parlak ve yumusacık.. Alışveriş merkezlerinde yüzünüze peeling mi yaptırdınız diye sorup duruyorlar. öneririm cnm.

EXCIPIAL LIPO yu tavsiye ederim..
yumuşacık yapıyor.. ve pürüzsüzleştiriyor ellerimi

kahve telvesini hem elinize hemde yüzünüze uygulayıp suyla durulayın çok güzel peeling görevi yapıyor.Kahvenin yağı cildi çok yumuşak tutuyor.

Elin mis gibi ne güzel.Değil 60, 40 yaşında bile bu ellerini ararsın canım.Ben sana Neutrogena'yı önerecektim.Ama önermiş bazı arkadaşlar zaten.Ondan öncesinde avonun gliserinli el kremini kullanıyordum,memnundum ama Neutrogena'yı kullanınca kesinlikle değiştirmem artık dedim.Özellikle parfümsüz olanı çok hoşuma gidiyor.Senin tercihine kalmış.

Bende aynısını düşünüyorum benim ellerim seninkinden dahada kötü ne yapacağımı bilmiyorum bende yardım alıcam sen bence gayet iyisin kendini sıkıntıya sokma derim

hayırlı ramazanlar canım başlığın çok yanlış olmuş bence kendimizden üstünleri değilde aşağıları düşünmeliyiz herzaman ozaman ellerinle eminim gurur duyarsın kimbilir ne kadar çok işler yapabiliyoırdur o eller görsellik bir zaman sonra gidecek YA O ELLERıN HıÇ OLMASAYDI ..............

selamlar.
Ellerinden utandıgını söylemişsin.
Ellerin burusuk ten renginle uyumsuz bir renkde olabilr
ama bunu hem kendın kurutnu yapıp hemde karsı tarafa uzatmakdan cekınecek derecede utanc duygusu duyman benı ınan cok kızdırdı..
Ya ellerin hiç oılmasaydı o zaman burusuk olsunda elım olsun ısterdın..dua etkı burustukda olsa ellerın var.sağlıgın yerınde..
Hala ısrar edıyorsan bu konuda arkadaslar nemlendirici ve çözüm önerilerini belirmişler zaten..
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…