- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Su anda normal gibi ama konu sahibinin artmaya meyilli bir durumu var. Kendi icin sorun gormese sormazdi.Bana fazla gelmedi
Bende sık yıkarım evde sürekli yiyecek içecek gibi şeylere girişiyoruz. Öncesinde sonrasında yıkanır zaten.
Normal değil mi ya?
Cocuklumdan beri oyleNe zamandan beri boylesiniz?
Sorun fazla yikamam da degil aslinda ben mesela atiyorum elimi yere koydum odada elimi yikiyorum odami toparliyorum elimi yikiyorum kiyafetlerimi topluyorum elimi yikiyorumBana fazla gelmedi
Bende sık yıkarım evde sürekli yiyecek içecek gibi şeylere girişiyoruz. Öncesinde sonrasında yıkanır zaten.
Normal değil mi ya?
Hayir temizimdir ama hastalik derecesi degil.sizinkide cok zor
Bencede fazla ama normal diyen olmus o yuzden ornek verdimErgenken bende de olmuştu. Sebebi neydi hatırlamıyorum. Doktora da gitmedim. Sanırım içindeki sıkıntıdan kurtulma çabası. Günde 20 bana göre fazla; ayrıntılı verdiğiniz örnekleri okuyunca oldukça gereksiz. Siz el yıkamaya bahane arar olmuşsunuz.
Bende öyleyim, psikologum bende obsesif kompülsif bozukluk olduğunu söyledi. İlaç da kullandım ama el yıkama takıntım geçmedi, sadece azaldı diyebilirim. Okb'nin tetiklediği diğer takıntılarımdan ilaçla ve terapiyle kurtuldum amaKizlar aranizda el yikama aliskanligi olan varmi?el yikamak kotu bir sey degil ama ben dozunu kaciriyorum qaliba.o kadar cok yikiyorumki ellerimi kendim bile biktimbu gun en az simdiye kadar 10kere yikamisimdir.gunde 20ye yakin ellerimi yikiyorum.niye boyleyim ya bazen hayir bu sefer yikamiyicagim ellerim kirli degil diyorum ama bi bakiyorum banyodayim ellerimi yikiyorum.benim gibi olan varmi?son zamanlarsa bide buna tiksinme eklendi her seydne tiksinmeye basladim
Arkadaslar duzenleme yapmam gerekdi ben yemek oncesi sonrasi falan degil sacma sebeplerden yikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?