- 25 Aralık 2020
- 164
- 117
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
EvetSebebi ne ki
Heyecanlanıyor musunuz
Evet gittim kullandım ama bir faydasi olmadıilaçları doktor kontrolünde mi kullandınız, psikolojik olabilir bir doktora gitseniz
Öncelikle kafanızdan bu düşünceyi bı atın? 'benim gibi yeteneksiz bir insan nasil öğrenci yetiştirecek??' bu ne demek?. Siz onca yıl okumuş araştırma görevlisi olmuşsunuz? Milyonlarca insanın hayali bu. Nasıl kendinize yeteneksiz dersiniz? Eğer yeteneksiz ve öğrenci yetiştiremeyecek seviyede biri olsaydiniz mesleğinizde bu kadar yukselemezdiniz.Merhaba ben bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim. Benim için çok büyük olan bir problemim var. Deney yaparken ellerim zangır zangır titriyor aşamadım bu problemi. Tam 9 yıldır benimle ve insanlara rezil oluyorum. Kendi kendimi telkin etmeye çalıştım, ilaç kullandım ama olmuyor olmuyor. Yakında doktoram bitecek benim gibi yeteneksiz bir insan nasıl öğrenci yetiştirecek diye çok üzülüyorum. Sizin aranızda da böyle bir problem yaşayan var mı? İnsanlar çok mu yeteneksiz ve salak olduğumu düşünüyordur diye düşünmeden edemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?
Çok teşekkür ederimÖncelikle kafanızdan bu düşünceyi bı atın? 'benim gibi yeteneksiz bir insan nasil öğrenci yetiştirecek??' bu ne demek?. Siz onca yıl okumuş araştırma görevlisi olmuşsunuz? Milyonlarca insanın hayali bu. Nasıl kendinize yeteneksiz dersiniz? Eğer yeteneksiz ve öğrenci yetiştiremeyecek seviyede biri olsaydiniz mesleğinizde bu kadar yukselemezdiniz.
Biraz özgüven eksikliğiniz var sanırım ..ama o kadar yersiz kiiiiii hayret ettim .. Ayrıca içinizden böyle düşünüyor olsanız bileee,asla insanlara hissettirmemelisiniz. Kendine değer vermeyen başkasından değer beklememeli..
Sinirsel olduğunu düşünüyorum sigara kullanıyor musunuz.Merhaba ben bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim. Benim için çok büyük olan bir problemim var. Deney yaparken ellerim zangır zangır titriyor aşamadım bu problemi. Tam 9 yıldır benimle ve insanlara rezil oluyorum. Kendi kendimi telkin etmeye çalıştım, ilaç kullandım ama olmuyor olmuyor. Yakında doktoram bitecek benim gibi yeteneksiz bir insan nasıl öğrenci yetiştirecek diye çok üzülüyorum. Sizin aranızda da böyle bir problem yaşayan var mı? İnsanlar çok mu yeteneksiz ve salak olduğumu düşünüyordur diye düşünmeden edemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?
Yok sigara kullanmam. Bu durum özgüvenimi çok etkiliyorSinirsel olduğunu düşünüyorum sigara kullanıyor musunuz.
El titremesi bende de var ilaç kullanıyorum baya ise yarıyor ama çok sinirli içine atan bir yapım var ister istemez titriyo arada .hafif şeyler tutunca özellikle
Evet gittim kullandım ama bir faydasi olmadı
Tiroidlerinize baktırdınız mı hiç.Evet gittim kullandım ama bir faydasi olmadı
Baktırdım. Değerlerim normal.Tiroidlerinize baktırdınız mı hiç.
Tiroidte el titremesi yapıyor kendimden biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?