Ellerin :((

Gözü dışarıda bir kocanız var ve sizi beğenmiyor

Eşinizde aşağılık kompleksi var sanırım içinin pisligi ağzına vuruyor :) boyle erkekler genelde kendini yetersiz yada çirkin gördügü icin karsisindakide kendini kötü hissetsin isterler , bence umursamayin söylrdiginde ti ye alın ay ellerim genelde çok begenilir ama falan diyin gülerek kudursun

Cooook söyledim hep aynı cevap mesela ne demek istiyorsun dedim göğsün için konuştuğunda ..onu söyle cevirdi göğsün küçük o gelinlik olmaz ama bu olur gibi...mesela elin buruşuk demedim buruşuk kısımları dedim gibi

Eşinizin yaptığı hiç hoş değil ama nişanlıyken de böyleymiş. O zaman susmamalıydınız, sizi bu şekilde eleştirmemesi gerektiğini empoze etmeliydiniz. Bu saatten sonra çok fazla değişeceğini sanmıyorum ama yine de en doğrusu eşinizi karşınıza alıp konuşun. Bu forumdaki bir çok kadında bu eksikliği görüyorum. İletişim kurabilecekleri en yakın isim eşleri ama herhangi bir rahatsızlıklarını söylemekten çekiniyorlar. Siz yapmayın.

Siz de onun hoş olmayan taraflarını sokuşturun lafa, edepsize bak. Evlenirken gözün nereye bakıyordu diyebilirsiniz. Beğenmeyene kapı orada da diyebilirsiniz. O eller sizin işlerinizi yapmaktan buruştu git bakalım güzel elli hatunlar iki çocuğunla seni beğenecek mi bile diyebilirsiniz. Ay sizin yerinize adamı boğasım geldi. Hadsiz herif. Beğenmedin madem evlenmeseydin.

Terbiyesiz adam elinize kadar laf etmiş. Tüm erkeklerin en kaldıramadığı konu cinsel performans hakkındaki olumsuz yorumlardır bence. Tatmin edemediğini, kondisyonunun iyi olmadığını, penisinin istediğiniz gibi olmadığını birkaç kez söyleyin bakalım nasıl eziliyor

Kendi kıllı g*tünü açsın da onu incelesin biraz.

Böyle adamlarla niye evleniyorsunuz ya, niye, niye??? Derdiniz ne???? Mazoşist misiniz??? Böyle şeylere katlanan bütün kadınlara diyorum bunu. Sevgililik, evlilik, birini sevmek böyle bir şey değil, olmamalı!

Kocam, sevgilim bana böyle yorumlar yapacak, var ya, ağzına s*çarım onun! Terbiyesiz, hayvanoğlu hayvan.

Eşinizin sizi beğenmediğini düşünmüyorum yıllar içinde bu söylemleri gelişmemiş çünkü en baştan beri böyleymiş gelinlik provasında bile.Beğenmese ne mecburiyeti vardı ki bir hayat kursun sizinle.Bence kendisi kompleksli.Sizin tepenize basarak kendi duygularını tatmin ediyor bana kalırsa.Ama psikolojik şiddet görüyorsunuz bunun farkında olun.

Bir gün eşinden ayrılmış olan bir arkadaşımla sohbet ediyoruz kendini öyle hakir görüyor öyle kelimeler kullanıyor ki kendi için buraya yazmaktan utanıyorum kadınlar adına onun hakaretlerini.Neyse çok dokundu ama söyledikleri tutamadım kendimi bağırdım ama ağlıyorum da bir yandan çok üzüldüm haline hem de sinirlendim kardeşim gibi benim o 4 yıl aynı evi paylaştık universtede kıyamıyorum. 'Sen manyaksın farkında mısın? Senin derdin boşanmış olmak falan değil kafa yok sende flaan fılan...' o sinirle sayıyorum buna. Bana sarıldı ağlamaya başladı 'biliyor musun' dedi 'Ben bunları 7 yıldır duyuyorum ve artık o kadar benimsemişim ki.Benim düşüncelerim olmuşlar' Halbuki öyle özgüvenli öyle sağlam duran bir insandı ki evlilik onu enkaza çevirmiş.

Yani demem o ki insan olayların içindeyken farkına varamıyabiliyor yaşadıklarının kendisinden neleri söküp götürdüğünü.

Bari soksunlar lafı ya, oturup ağlıyorlar anca , bana gelen geliyor işte o zaman.

Çok merak ettim bu Yunan heykelini ya. Ağzına kürekle vurula. Ben olsam o adamı öyle hale getirirdim ki aynaya bakmaya cesareti olmazdı beyinsizin. Siz de onu ezikleyin ya sıçın ağzına valla. Pipin küçük hissetmiyorum de. Kıllarını al de. İğrenç herif.
Dış görüntülerinizi bilmiyorum ama eşinizin kalbi çok çirkin. Lütfen üzülmeyin.

Bari soksunlar lafı ya, oturup ağlıyorlar anca , bana gelen geliyor işte o zaman.
Normali hiç evlenmemek böyleleriyle, hadi evlendin diyelim, boşanman lazım, hadi boşanmadın çünkü mazoşistsin, bari misilleme yap, kıllı g*tüne göbeğine keline artık neresi varsa her yerine hakaret et. Onu da yapmayacak, susacak muhtemelen. Çok üzücü bir durum.

Yok başaklar tamda böyle özellikle erkekleri çok patavatsız ve pat diye herşeyi söylerler yüzüne 16 yıl tecrübesi ve çok erkek başak tanıdım tek tip üretilmişler sanki

Niye hiç şaşırmadım acaba...

Çalışan da bir kadınsınız anladığım kadarıyla, dehlesinize şu öküzoğlu öküzü? Stockholm sendromu yaşıyorsunuz resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…