Ellerin :((

Ben hele hiç şaşırmadım, herif libido fakiriymiş. Tipe bak hele hareketlere bak, osbirci seni.
 
yorumlara gülmekten konuya motive olamadım.

Gördüğün üzere kadınlar istediğinde ağzını açıp herkesin haddini bildiriyor. Hanımefendi olmak demek böyle sığırların mobbinglerine susmak demek değildir. Kocan bile olsa kendini savunmalısın. Olumsuz bi yorum yaptığında “yoo bence çok güzelim herkes beğeniyor senin gözler de bi sorun var” de geç. Eğlen yani. Bu koca profilini ciddiye alıp üzülmen bile zaman kaybı.
Sende ona aynısını yap akıllanır.

Bir de başak burcu candır.
 
kendisi brad pitt sanırım? ha brad pitt olsa ne yazar kimse kimseye böyle laflar edemez. beğenmiyorsa gidebileceğini söyleyin
 
Eşiniz sizi hiç sevmiyor, bence sizde onu sevmek için çabalamayın...
 
Iki açıklaması var ya sizi beğenmiyor ya da kendini beğenmiyor ve sizin özgüveninizi zedelemeye çalışıyor. Iki türlü de çekilmez. Nişan döneminde de belli etmiş kendini aslında. Ben olsam buz gibi soğurdum. Karşı atak yapın diyenler olmuş da ne çirkin bir evlilik olur bu böyle. Biri diyecek buran böyle öbürü de senin de şuran şöyle falan falan didişe didişe mutluluk kalmaz.
 
Bu bir çeşit psikolojik şiddet ve manipülasyon. Durumdan çıkaracağınız iki ana zehirli fikir şunlar:
1)Öyle demek istemedi, siz her şeyi yanlış anlayan kafasızsınız ya da kötüye yoracak kadar fesat.

2)Bu kadar çirkin olmanıza karşın hala sizinle birlikte. Kıymetini daha çok bilmelisiniz ki ondan başkası sizinle olmayı tercih etmez.

Zihninize alttan alta işlediği şeyler bunlar. Bu adamla devam edecek misiniz? Öfkeniz biriktikçe büyüyecek ve belki bir bugün tek bir kelime ile devasa patlayacaksınız. O tabloda da eşinizin sizi deli gibi göstermekte hiç zorlanmayacağını söyleyebilirim.

Siz ne yaparsınız bilmem ama, yerinizde olsaydım salt empati yeteneği ne duruma gelecek acaba benzeri şeylere maruz kalınca fikriyle psikolojisi ile lego gibi oynar, sonra da boşardım bu adamı.
 
Sizin eşiniz de bulmuşta bunamış. Ne güzel, ipek gibi kadınsın neyini beğenmiyormuş bey efendi?
 
Yani bu lafa 2 gun aglayacagima sen kendi bamya cukunun kiriskliklarini say der gecerim. O aglasin.
 
Kadını böyle hödelek olmaz zaten
 
Kesinlikle çekinmiyirum hem güzellikle hem aynı tarz eleştiriyle karşılık veriyorum sonuç şu sen yanlış anladin
 
Dış goruntum söyle canım disaridan hem güzel şeyler duyuyorum diye söyleyebilirim
 
Ulan sanki bana brad pitt, prens harry. Sen kimsin ya diyeceksin. Ne oluyor bu adamlara ne hadle böyle konuşur oldular. Senin tipine bamyana katlanıyorum yıllardır de. Adi köpek çok sinirlendim.

Büyük ihtimalle siz çok güzelsiniz sizi kıskanıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…