Ellerin :((

Yok başaklar tamda böyle özellikle erkekleri çok patavatsız ve pat diye herşeyi söylerler yüzüne 16 yıl tecrübesi ve çok erkek başak tanıdım tek tip üretilmişler sanki
Doğrudur ben başka Başak tanımıyorum kendimden örnek verdim sadece.Akrepler kadar değiliz ama bence onların ki başka boyut

Güzelliğinizi çekemiyordur diye başlamak istiyorum. Yaşattığını neden yaşatmıyorsunuz peki? Siz de ona yapın ve rahatsız olmasını izleyin. Bir süre sonra patlayacaktır cunku erkekler bizler kadar güçlü duramiyor bu konularda. O zaman dersiniz "senden öğrendim" diye. Bunları nerden biliyorum cunku ben de benzer biseyler yasadim. Öyle bir ders verdim ki tüm özgüvenini alt üst ettim. Bir daha asla bana bu tarz biseyle gelemedi. Aksine kendini affettirmesi 6 ayına mal oldu. Demem o ki evliliği yurutmek istiyorsaniz ona haddini bildirin cunku yaptığı psikolojik şiddet ve densizlik. Umarim yardimci olabilmisimdir

Bu sayfada okuduğum kaçınca hödük erkek problemi sayamadım bile. Gerçekten öküz geliyorlar öküz gidecekler. İnsan saygısından yine demez böyle şeyler. Ben insanların hiçbir zaman dış görünüşüne ne benzetme yaparım nede yorum. O insanın hassas noktası olabilir rahatsızlığı olabilir kırılıyor olabilir. Saygıdan yine söylenmez. Zaten karşısında ki insana değer veren insan bunu söyleyemez. Ben anlamıyorum bu erkekleri sanki kendileri kusursuzmuşta mecbur evlenmiş havalarında takılıyorlar. Madem bu kadar abartıyor sizde onun dış görünüşüyle ilgili bi yorum yapın bakalım ne hissedecek beyfendi :)

Kendi yanlışlarını ya da kusurlarını yüzüne vurmadığınız için kendini zeus heykeli falan sanıyor galiba. Siz de onu eleştirin sürekli , eleştirin ki kendini nimetten saymasın

Zevksiz gecenin ürünü, medenileşememiş insanımsı yaratık

nekadar kırıcı yaa.. tepkiniz ne oluyo o böyle yaptıkça. susarsan kendını küçük düşürürsünsacma sacma konusmasın acık acık konus begenmıyorsan kapı orda benımde gururum var kırdıgının farkında degılmısın? benımde sende begenmedıgım biçok nokta var ama görmek istemıyorum diyebılırsın bulunmaz hınt kumasımı bu. acil hizaya gelmeli ıkı cocuk vermişsin sen ona

Bu adamla zorla evlenmediniz sonucta, sizi begenmiyorsa neden evlenmis? Once kendine baksin o. Hicbirimiz kusursuz degiliz. Guzel olan kusur bulmak degil, kusurlariyla sevmek. Esiniz insani kendisinden sogutmaktan baska birsey yapmiyor bence. Begenmiyorsa kapi şurada deyin.

Adamın sizin bedeninizle bi derdi yok. Tamamen özgüvensizliğinden yapıyo. Hiç takmıyo gibi davranın ve siz de onun biyerleriyle dalga geçin gülün ve şakadan da hiç anlamıyosun vs. Diyin. Bunu süürekli yapın, o size yapınca da oralı bile olmayın. Ezilmiş böceğe döner.

Bana biraz herseyi sineye çeken biri gibi geldiniz,niye öyle her dediğine icerlenip duruyorsunuz.Kisasa kısas...sende onu vur en hassas noktalarından,bu adam mükemmel mi,hayir mükemmel kimse yok,eminim onunda senin tarafından beğenmediğin yönleri vardır.çat çat çat söyle bakalım anlasın karşısındakini degersizlestirmeyi.

Siz de onu ezeceksiniz gerekirse her şeyini anca öyle bu adam olur

Aklıma bir şiir geldi

"Ellerin, ellerin ve parmakların
Bir nar çiçeğini eziyor gibi
Ellerinden belli olur bir kadın
Denizin dibinde yüzüyor gibi
Ellerin, ellerin ve parmakların"

Elleri tontiş ve çizgisi fazla olan ben, ellere çok dikkat ederim. Fetişlik boyutunda değil ama

Konu sahibesi arkadaş eşiniz eleştirmeyi seviyor sanırım. Siz eskiden de yaptığı şeylerle birlikte bu duruma üzüldüğünü, rencide olduğunuzu söyleyin. Bunun gibi konularda dikkatli olması gerektiğini aksi taktirde siz de kendisine aynı şekilde davranın bakalım neler oluyor?

Beyaz tenliye de git karar diyenini ilk defa duydum bende esmerim keşke beyaz olsam diyodum :) acaba siz eşinizin yanında özgüvensiz mi davrandınız farketmeden erkekler bu konularda gördüklerinden çok duyduklarına inanıyor en çok da eşinizin yanında başka birinden iltifat alsanız ama bu sizin çok yakınınız değil onun kasıtlı yapıldığını düşünür yeni tanıştığınız ya da yeni girdiğiniz bir ortamda böyle bi şey olsa eminimki bi afallar

Eşiniz tam olarak aşağılık psikolojisinde bence, kendi eksiklerini sizi dibe çekerek kapatma derdinde gibi gibi

Ben ortada sağlığı tehdit eden çok ciddi bir sorun olmadığı sürece bedenle ilgili yapılan eleştirileri ilişkilerde red flag olarak görüyorum. Hele ki beden algı bozukluğun bu kadar yaygın olduğu bir dönemde. Kimsenin size bunları söylemeye hakkı yok. Bunu istemediğinizi çok ciddi bir şekilde anlatmalısınız ve hâlâ devam ediyorsa bunun bir yaptırımı olmalı. Ağlayarak çözülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…