- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
AyıÖnemli bir ayrıntı
Tahmin etmeliydim ama öküz olabilir diye düşünmüştüm
Doğrudur ben başka Başak tanımıyorum kendimden örnek verdim sadece.Akrepler kadar değiliz ama bence onların ki başka boyutYok başaklar tamda böyle özellikle erkekleri çok patavatsız ve pat diye herşeyi söylerler yüzüne 16 yıl tecrübesi ve çok erkek başak tanıdım tek tip üretilmişler sanki
Güzelliğinizi çekemiyordur diye başlamak istiyorum. Yaşattığını neden yaşatmıyorsunuz peki? Siz de ona yapın ve rahatsız olmasını izleyin. Bir süre sonra patlayacaktır cunku erkekler bizler kadar güçlü duramiyor bu konularda. O zaman dersiniz "senden öğrendim" diye. Bunları nerden biliyorum cunku ben de benzer biseyler yasadim. Öyle bir ders verdim ki tüm özgüvenini alt üst ettim. Bir daha asla bana bu tarz biseyle gelemedi. Aksine kendini affettirmesi 6 ayına mal oldu. Demem o ki evliliği yurutmek istiyorsaniz ona haddini bildirin cunku yaptığı psikolojik şiddet ve densizlik. Umarim yardimci olabilmisimdirMerhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Bu sayfada okuduğum kaçınca hödük erkek problemi sayamadım bile. Gerçekten öküz geliyorlar öküz gidecekler. İnsan saygısından yine demez böyle şeyler. Ben insanların hiçbir zaman dış görünüşüne ne benzetme yaparım nede yorum. O insanın hassas noktası olabilir rahatsızlığı olabilir kırılıyor olabilir. Saygıdan yine söylenmez. Zaten karşısında ki insana değer veren insan bunu söyleyemez. Ben anlamıyorum bu erkekleri sanki kendileri kusursuzmuşta mecbur evlenmiş havalarında takılıyorlar. Madem bu kadar abartıyor sizde onun dış görünüşüyle ilgili bi yorum yapın bakalım ne hissedecek beyfendi :)Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
nekadar kırıcı yaa.. tepkiniz ne oluyo o böyle yaptıkça. susarsan kendını küçük düşürürsünsacma sacma konusmasın acık acık konus begenmıyorsan kapı orda benımde gururum var kırdıgının farkında degılmısın? benımde sende begenmedıgım biçok nokta var ama görmek istemıyorum diyebılırsın bulunmaz hınt kumasımı bu. acil hizaya gelmeli ıkı cocuk vermişsin sen onaMerhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Adamın sizin bedeninizle bi derdi yok. Tamamen özgüvensizliğinden yapıyo. Hiç takmıyo gibi davranın ve siz de onun biyerleriyle dalga geçin gülün ve şakadan da hiç anlamıyosun vs. Diyin. Bunu süürekli yapın, o size yapınca da oralı bile olmayın. Ezilmiş böceğe döner.Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Beyaz tenliye de git karar diyenini ilk defa duydum bende esmerim keşke beyaz olsam diyodum :) acaba siz eşinizin yanında özgüvensiz mi davrandınız farketmeden erkekler bu konularda gördüklerinden çok duyduklarına inanıyor en çok da eşinizin yanında başka birinden iltifat alsanız ama bu sizin çok yakınınız değil onun kasıtlı yapıldığını düşünür yeni tanıştığınız ya da yeni girdiğiniz bir ortamda böyle bi şey olsa eminimki bi afallarMerhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
Ben ortada sağlığı tehdit eden çok ciddi bir sorun olmadığı sürece bedenle ilgili yapılan eleştirileri ilişkilerde red flag olarak görüyorum. Hele ki beden algı bozukluğun bu kadar yaygın olduğu bir dönemde. Kimsenin size bunları söylemeye hakkı yok. Bunu istemediğinizi çok ciddi bir şekilde anlatmalısınız ve hâlâ devam ediyorsa bunun bir yaptırımı olmalı. Ağlayarak çözülmez.Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?