Elma hassasiyeti

Annemde gördüğüm için inanıyorum bağırıp cagirirdi hep hayatim boyunca hep gizli elma yedim

Bende ne anneme ne kardeşime ne de eşime izin verdim benim yanımda yemeyin dedim.
Kardeşim kızdırırdı dövecek raddeye gelirdim ki kolay sinirlenmem.
Eşimle de bikaç kere kavga edince ayrı odada yerdi. Allahım iğrenç bir duygu.

Anneniz hala aynı mı hiç bu hassaslık azalmadı mı

Krem peynir krema mayonez gibi beyaz krem gibi şeyleri yiyemem elime degince igrenirim hatta uzun yıllar krem süremedim:) herkesin oluyor bi takıntısı ama çözümü vardır illaki..

elma hassasiyetini ilk kez duydum şaşırdım ama anlamlandırabildim çünkü benim de böyle yün-orlon iplere bir gıcığım var.
halı silemem mesela o bezin halıda çıkardığı gıcırtı :skandal:

ayy yazarken bile zorlanıyorum bir de böyle yün ipi dişiyle koparır ya kadınlar, öff dişlerim kamaştı :KK57:

9
Bende ne anneme ne kardeşime ne de eşime izin verdim benim yanımda yemeyin dedim.
Kardeşim kızdırırdı dövecek raddeye gelirdim ki kolay sinirlenmem.
Eşimle de bikaç kere kavga edince ayrı odada yerdi. Allahım iğrenç bir duygu.

Anneniz hala aynı mı hiç bu hassaslık azalmadı mı
Hala aynı eve elma sokmaz geçici bisey değil bence

Benimde seftaliye Yni sekilde elime asla alamam uzaktan gorunce bile kasinmaya baslarim.

Bende kadifeye dokunamam. Fitilli kadiyedeb kiyafetler korkulu ruyam. Suan yazmak bile icimi urpertiyor.

Hali koltuk vs silinirken cikardigi sese de gicigim.
Oturduklari yerde halinin deseniyle oynayan insanlar ayagini surtenler beni oldurseler daha iyi. Kulagim o sesten baska bisey duymuyor o an. Gozlerim yasariyo..

Bende kadifeye dokunamam. Fitilli kadiyedeb kiyafetler korkulu ruyam. Suan yazmak bile icimi urpertiyor.

Hali koltuk vs silinirken cikardigi sese de gicigim.
Oturduklari yerde halinin deseniyle oynayan insanlar ayagini surtenler beni oldurseler daha iyi. Kulagim o sesten baska bisey duymuyor o an. Gozlerim yasariyo..

Bende elmayı alınca ağlamak istiyorum.biri karşımda yese kulaklıkta son ses şarkıda dinlesem yok dayanamıyorum

Back
X