Elmalı turtam nerdesin?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Hatırlayanlar bilir elmalı turtamın konusunu,buradaki bazı insanlar yüzünden gitmişti siteden,nerelerdesin doğumunu gerçekleştirdinmi çok merak ediyorum seni

Hatırlayanlar bilir elmalı turtamın konusunu,buradaki bazı insanlar yüzünden gitmişti siteden,nerelerdesin doğumunu gerçekleştirdinmi çok merak ediyorum seni
Buradaki bazı insanlar yüzünden değil, konusu gazetelere düşünce silinmişti konusu diye hatırlıyorum.

Buradaki insanlar daha önce hiç görmediğim kadar yardımcı olmuşlardı.

İnşaallah arkadaş iyidir.

Hayır o kişi değil bulamadım malesef nikini
Evet değil. Haklısın.Ben özelden de mesajlaşmıştım. Kontrol ettim şimdi . E Elmali turta tam olarak bu kişi, ancak çıkmıyor etiketlerken.. An itibari ile de üzgün gözüküyor. Galiba üyelik sildirmiş.
Elmalı büyük harfler olacak pardon

Yok hayır konunun sonu öyle bitmemişti kendisine iftira atanlar inanmayanlar oldu oda konusunu kapatıp gitti

Kendisine inanmayanlar çıkmıştı hem konusunu kapattırıp hem üyeliğini sildirip gitti malesef

ne oldu ki bu hanıma. çok merak ettim.

Evet ben hiç unutmadım onu , çok acı şeyler yaşamıştı , hep merak ederim inşallah toparlanmış bebişi de doğmuştur , kurgu diyenler olduğu için üzülerek gitti , daha sonrada konunun gazeteye çıktığını öğrenmiştik...

Çok etkilendim günlerce düşündüm onu , inşallah iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…