Elmalı turtam nerdesin?

Saka misin ya? Sevmesendebeni iki.ci uyelikti ve bu kadınla ayni durumu yoktu. Bunun konusj gazetelerde yayinladi. Birak bi zahmet unutulsun.
Valla güldürdün bu konunun altinda. 2 yillik konumi gitmis bulmus
Valla sizin kadar kimse güldürmüyo burda beni beni uyaracağınıza kendinize bakın önce 2.üyelik olması neyi değiştirir elmalı turtam diyince bütün türkiye biliyo sanki, buraların diktatörü gibisiniz,her konuma mutlaka iğneleyici yorum bırakıyosunuz cevap vermiyorum belki anlarsınızda uzak durursunuz diye ama malesef o yeteneğiniz yok,iyi akşamlar.

Canim bi gun beni dinlemedigine pisman olacaksin o yuzden seni uyariyorum ama nerdeeee! ..
Evet elmali turtam deyince butun Turkiye biliyor. Onun konusu çünkü. Gazetelerde yayinlandi.
Neyse senin agzindan konusmayacagim cunku cok sukur terbiye sahibiyim hadi byy

Silindiğini iddia edende yalan söylüyor konu açmanın yasak olduğunu söyleyende yalan söylüyor şaka gibi insanlar var burda gülüyorum

Yok, aslında üyeler hakkında konu açmak yasak
Tabi açılıyor bazen, ne olduğu merak edilen üyeler oluyor

Ama konu sahibi üyeliği direk silindi, konusu tamamen silindi diyenler uydurmuşlar bayaa bi

ELMALI turtam alin uyelik budur ve farkaysaniz Üzgün yaziyor. Yani uyeligi açık degil. Uyelik silinmedigini sadece donduruldugunu herkes biliyor.. Siz de bilin madem.

Yok, aslında üyeler hakkında konu açmak yasak
Tabi açılıyor bazen, ne olduğu merak edilen üyeler oluyor

Ama konu sahibi üyeliği direk silindi, konusu tamamen silindi diyenler uydurmuşlar bayaa bi
Yasak olduğunu bende biliyorum ama bi umut belki görür mesaj atar diye düşündüm bunun için banlanmayı göze aldım,o uyaranlarda kendileri yaptı hep aynı hataları kendinden biliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…