- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Konu silinmemiş ki duruyor.Ya kadinin konusunu @Kazen silmis kim oldugu belli olmasin ortaya cikmasin diye. Siz kalkip nick verip bi de konusunu anlatiyorsunuz. Yapmayin Allah askina.
Konunun silindiğine eminmisiniz bidaha bakın isterseniz!
Öylemi bilgeceKonu silinsin ya da silinmesin. Kadin desifre olmamak icin uyelik iptali yaptirdi. Bu kadar net! Ayrica uyelerle ilgili konu acmak yasak.
Üyeliği silinmemiş ki ben baktım şimdi profiline meleğim benimle çok şükür yazıyor sanırım doğum yapmisÖylemi bilgece
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-kizmayin.777045/
:)))))))))
Üyeliği silinmemiş ki ben baktım şimdi profiline meleğim benimle çok şükür yazıyor sanırım doğum yapmis
İnşallah bebeğine sağlıklı şekilde kavuşmuştur ve çok mutludur,gelip bizide bilgilendirse çok sevinirizKonuyu şimdi hatırladım
Okumuştum hatta etkilenmiştim baya
İnşallah durumu iyidir..
İnşallah öyledir...İnşallah bebeğine sağlıklı şekilde kavuşmuştur ve çok mutludur,gelip bizide bilgilendirse çok seviniriz
Öylemi bilgece
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-kizmayin.777045/
:)))))))))
Valla sizin kadar kimse güldürmüyo burda beniSaka misin ya? Sevmesendebeni iki.ci uyelikti ve bu kadınla ayni durumu yoktu. Bunun konusj gazetelerde yayinladi. Birak bi zahmet unutulsun.
Valla güldürdün bu konunun altinda. 2 yillik konumi gitmis bulmus
Silindiğini iddia edende yalan söylüyor konu açmanın yasak olduğunu söyleyende yalan söylüyor şaka gibi insanlar var burda gülüyorumAz önce konuyu da buldum, kendisini de
Arama yapınca çıkıyor konu
Yani silinmemiş
Valla sizin kadar kimse güldürmüyo burda benibeni uyaracağınıza kendinize bakın önce 2.üyelik olması neyi değiştirir elmalı turtam diyince bütün türkiye biliyo sanki, buraların diktatörü gibisiniz,her konuma mutlaka iğneleyici yorum bırakıyosunuz cevap vermiyorum belki anlarsınızda uzak durursunuz diye ama malesef o yeteneğiniz yok,iyi akşamlar.
Silindiğini iddia edende yalan söylüyor konu açmanın yasak olduğunu söyleyende yalan söylüyor şaka gibi insanlar var burda gülüyorum
Ortak noktayla ilgisi yokki ben bekarım kadıncağız tek başınaydı üstelik 7 aylık hamileydi aklıma geldi merak ettimHiç ortak noktaniz yokken nesini merak ettiniz o üyenin?
Hiç ortak noktaniz yokken nesini merak ettiniz o üyenin?
Yasak olduğunu bende biliyorum ama bi umut belki görür mesaj atar diye düşündüm bunun için banlanmayı göze aldım,o uyaranlarda kendileri yaptı hep aynı hataları kendinden biliyolarYok, aslında üyeler hakkında konu açmak yasak
Tabi açılıyor bazen, ne olduğu merak edilen üyeler oluyor
Ama konu sahibi üyeliği direk silindi, konusu tamamen silindi diyenler uydurmuşlar bayaa bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?