Elmalı turtam nerdesin?

Biz neden uyarı yapıyoruz biliyomusun adminlerin yeterince işi var zaten, bide sizle uğraşmasınlar diye ama karşı tarafta anlayan olması lazım
Ben yaklaşık 3 yıldır bu forumdayım ve hiç banlanmadım muneden özelime tek bir kez uyarı mesajı aldım,ilk defa birini merak etme pahasına banlanmak istedim sizene veya kimene

Amin sende çok mutlu olursun inşallah kendini üzme lütfen

Kimse kimseyle polemiğe girmese. ?Rahatsız olan kiblesin arkadaş hepimizin birilerinin konusu için üzüldügü sevindigi hatta dua ettiği insanlar oldu sonrasını merak etmek suç değil ki ben de ediyorum merak, bir hanım vardı kocasınin is icin bir yere gittiğinden eski kız aras la msjlasmalari ortaya çıktı oteli aradı vs en son boşanma davası açıp köye gitmisti çocukla. .görümce tezgahladi vs..merak ediyorum mesela noldu acaba nedir yani ? Sorun varsa kiblersin olur biter.

Merak etmesi kötü değil ki o üyenin durumu özeldi haberlere çıktı konusu belki eşi görmüştür haberi sorun olmuştur üye rahatsız oldu ki üyeliğini sildirmis gitmiş bu konunun açılmaması unutulması onun için daha iyi olur hemde hamileydi hassas bi dönem onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…