- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ben hiç bi üye hakkında konu acmadim site kurallarını bilmek için illa kendi başımıza mi gelmesi gerekiyodu pardon ??Yasak olduğunu bende biliyorum ama bi umut belki görür mesaj atar diye düşündüm bunun için banlanmayı göze aldım,o uyaranlarda kendileri yaptı hep aynı hataları kendinden biliyolar
Hanımefendi sizi niye ilgilendirdi bu kadar anlamadım,cezası neyse çekerim muneden kazenden bu kadar uyarı almadım şu sitedeBen hiç bi üye hakkında konu acmadim site kurallarını bilmek için illa kendi başımıza mi gelmesi gerekiyodu pardon ??
Hatırlayanlar bilir elmalı turtamın konusunu,buradaki bazı insanlar yüzünden gitmişti siteden,nerelerdesin doğumunu gerçekleştirdinmi çok merak ediyorum seni
Anladim.Ortak noktayla ilgisi yokki ben bekarım kadıncağız tek başınaydı üstelik 7 aylık hamileydi aklıma geldi merak ettim
Alın benden de o kadarUnutmadık ki hatırlayalım ...
Banlanmayı ben zaten göze almışım onlara neki ben anlamıyorum bu insanlarıForumda ali kiran bas kesen cok. eger konusu sorun teskil ediyosa uyari alir, merak etmis sormus
zaten bu forumun baş diktatörleri,hanımağaları var .Hemen her konuda bitiyolar konuya. Şaka gibiler.
O konuyu ben bilmiyorum ne yazıkkio değil de ben kanser hastası bir kadıncağız vardı onu merak ettim.. hani doğuda bir yere gidip 40 gün tedavi olacaktı, son umut olarak gideyim mi diye sormuştu. ne oldu acaba ona?
Bunun cevabini arkadas vermis hanimaga diye, dogal hakkin bu. Burasi forum. Forum kurallari ne diye sorsan ezbere soyleyemezBanlanmayı ben zaten göze almışım onlara neki ben anlamıyorum bu insanları
Ah bi anlayabilsem güzel kardeşimKonu amacından saptı @homeostas üyeyi merak etmiş diğerleri niye karışıyor ki
Biz merak eden arkadaşlarla gayet güzel konuşuyoduk olayı çıkaranları karıştırmışsınızÜyeler hakkında konu açmak yasak her konun ayrı bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?