wowww ellerine sağlık canım benimm,özendimmmmm
Teşekkür ederim canım .
Bir tabak da sana ikram etmek isterdim , yakınlarımda olsaydın keşke.
ya şu tavuk göğsünü ekleyen arkadaş tarifde yazarmısın lütfenn
Forumun bu bölümünden nasibini alan bayanları forumun diğer bir popüler bölümü olan diyet bölümüne alıyoruz.
Saygılar editörüm.
evet yaa ne diyet bölümü çok şükür burada ki arkadaşlarımın diyete ihtiyacı yokk
Fazla yazmasamda hep takipteyim Elossa
bu arada imzandaki yazıya kocaman Amin diyorum
Tavuk Gögsü
Eki Görüntüle 647927
125 gram margarin yada tereyagi
1 su bardagi un
1 litre süt
1 vanilya
1 su bardagi toz seker.. (istege gore arttirabilir)
Yapilisi
Margarin tencerede eritilir ve un eklenip 2 dk kavrulur. Sonra azar azar süt eklenir ve biraz karistilir,seker eklenir muhallebi kivamina gelene kadar pisirilir.. Altini kapatinca vanilya eklenip mikserle 3-4 dk cirpilir...
Sonra tepsiye yada borcama dokulup soguduktan sonra dolapta bekletilirr....
Selam küçük bir tüyo vereyimmi,tavuk göğsüne damla sakızı olursa tadı a değişir kesinlikle kullanın,aktarlarda satılıor zaten..Eğer bulamazsan falım sakızı varya normal olanından bu ölçüye 1,5 adet sakız koyabilirisin pişirirken ..Hıımmm hımmmmm diuyeceksin sonra bak gör
Ablam o sekilde de yapiyorum da esim sevmiyo sakizli
Bende sade yaptim o yuzden.. Evet biliyorum cok guzel oluyo o sekilde de ben burda zaten bulamam damla sakizini falim sakiz atmistim bi kez guzel oldu,sagolll tavsiyen icin
yeni evli ve yeek yapmaya yeni başlayan birisi olarak resimler ve açık, basit anlatım çok hoşuma gitti. tariflerini denemeye karar verdim, fırsat oldukça takipteyim ben de artık. 10 üzerinden 10. tüyolarını da bilmek isterim tabi, yaptığın yemeklerle ilgili
Muzlu Rulo Pasta'm .
Bugün yaptım . İlk defa deniyorum . Gerçi yaptığım birçok şeyi ilk defa deniyorum .
Eki Görüntüle 649995
oyyy süpersin hayatım ellerine kollarına sağlık,ilk denemem demişsin ama maşallahın var nefis görünüyor.
paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canımm,nasıl canım çekti anlatamammm
Teşekkür ederim canım .
Bugün tesadüfen bir dergide gördüm , malzemeler de evde olunca yapayım dedim .
Oy canın çekmesin ama , ah ah bir teknoloji istiyorum anında eve paket yollansın .
Her yaptığımdan sana bir tabak yollardım , yorumlarını da sen bana yollardın ihih
canım beniimm teşekkür ederim düşünmen söylemen bile yeter...
sen benim içinde bikaç dilim ye olurmu,yok yok 4-5 dilim ye anca keser beni
ahh o teknoloji bi gelişse bak ben neler yapıyorum ayyhhh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?