Gelişir belki canım ya diye umutlanayım ben , ama biz görebilir miyiz bilemiyorum :44:
4-5 dilim ye, tam da tatlı delisine denilecek en güzel cümledir canımm ..
biz zor görürüz kuzum,artık çoluk çocuk görür :))
valla bende tatlı delisiyim,yemin ediyorum o pastayı 1 gün sürmeden bitiririm:))))
Biz çektik , çoluk çocuğumuz çekmesin, onlar görsün
Ay bana kalsa ben de bitiririm canım ama kilo almaya meyilli biri olduğum için korkarak yiyorum .
ehehhe aynen valla,direk göbeğe çalışıyor benim kilo:)))))
Ay benim de öyle :)
Ama senin işin daha zor. Burda paylaştığın yemeklere bakılırsa , onlara karşı koyma ihtimalin hiç yok bana göre . :)
Gizz pasta istiyodu canim valla cok guzel gorunuyo yarin kendime yapcam bende pasta
Ellerine saglikk
kesinlikle hayatım çok doğru söylüyorsun:)
ben eşim yüzünden kilo alıyorum,maşallahı var çok iştahlı ve onun yanında bende götürüyorum.ama artık dizginlemeye başladım ufak ufak bakalım:))
Teşekkür ederim .
Şimdiden senin de ellerine sağlık o zaman , eminim seninki de çok güzel olacak .
Kolay gelsin canım , işin çok zor valla.
Bir de yapıyorsun , yapmışken yememek de olmaz ki. Yediklerimiz yarasın ama kilo yapmasın .
Herkesin ellerine sağlık, özellikle benim gibi beceriksiz biri için denenmiş ölçüler ve tarifler olması harika.
ahh kuzum aynen zor ,evet kilo yapmasın hiç birimize aminnnnnn
Amin canım .
Bir şey sorsam sana canım . Ben beşamel sosu hep hazır alıyorum da evde deneyim dedim , ilk sayfanda vermişsin . Yumurta mutlaka konuluyor mu ?
canım şart değil,eğer sevmiyorsan kullanmayabilirsin
Tamam canım duruma göre bakarım yarın . Olmadı sayısını azaltırım . Bakayım nasıl bir şey çıkacak ortaya. Çook teşekkür ederimmm .
Rica ederim canımımm,sonucu bana bildir emi merak ederim:)
sağol anım,öyle demee eminim sende mutfağında harikalar yaratıyorsundur..
Senden de paylaşımlar beklerim olurmu
Mutlaka yazarım canımm .. Olumsuz dönüp beceriksizliğimi paylaşmak zorunda kalmam inşallah
Bu arada eşine hay maşallah dedim. Bildiğin mantının üzerine birde neredeyse et sote koydurtmuş.
Elossacıımm bişey danışmak istiyorumm.Aydınlat beni.Protein diyetindeyim.Köfte yapmak istiyorum.Etle çok aram yoktur o yuzden kofte,et,tavuk deneyimim pek yoktur.
Ekmeksiz köfte nasıl yapabılırım.Kıymaya yumurta koyuyorlar sıkı tutsun dıye mi ? Bir işe yarar mı ?:26:
hayatım öncelikle sorayım dukanmı yapıyorsun
Yok canım dukan yapmıyorum kafam almadı o diyeti benim.Anlamadım pek.Karbonhıdrat diyetı yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?