Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Gelişir belki canım ya diye umutlanayım ben , ama biz görebilir miyiz bilemiyorum :44:
4-5 dilim ye, tam da tatlı delisine denilecek en güzel cümledir canımm ..

biz zor görürüz kuzum,artık çoluk çocuk görür :))
valla bende tatlı delisiyim,yemin ediyorum o pastayı 1 gün sürmeden bitiririm:))))

biz zor görürüz kuzum,artık çoluk çocuk görür :))
valla bende tatlı delisiyim,yemin ediyorum o pastayı 1 gün sürmeden bitiririm:))))

Biz çektik , çoluk çocuğumuz çekmesin, onlar görsün
Ay bana kalsa ben de bitiririm canım ama kilo almaya meyilli biri olduğum için korkarak yiyorum .

Biz çektik , çoluk çocuğumuz çekmesin, onlar görsün
Ay bana kalsa ben de bitiririm canım ama kilo almaya meyilli biri olduğum için korkarak yiyorum .

ehehhe aynen valla,direk göbeğe çalışıyor benim kilo:)))))

Gizz pasta istiyodu canim valla cok guzel gorunuyo yarin kendime yapcam bende pasta

Ellerine saglikk

Son düzenleme:
Ay benim de öyle :)
Ama senin işin daha zor. Burda paylaştığın yemeklere bakılırsa , onlara karşı koyma ihtimalin hiç yok bana göre . :)

kesinlikle hayatım çok doğru söylüyorsun:)
ben eşim yüzünden kilo alıyorum,maşallahı var çok iştahlı ve onun yanında bende götürüyorum.ama artık dizginlemeye başladım ufak ufak bakalım:))

Gizz pasta istiyodu canim valla cok guzel gorunuyo yarin kendime yapcam bende pasta

Ellerine saglikk

Teşekkür ederim .
Şimdiden senin de ellerine sağlık o zaman , eminim seninki de çok güzel olacak .

Kolay gelsin canım , işin çok zor valla.
Bir de yapıyorsun , yapmışken yememek de olmaz ki. Yediklerimiz yarasın ama kilo yapmasın .

ahh kuzum aynen zor ,evet kilo yapmasın hiç birimize aminnnnnn

Herkesin ellerine sağlık, özellikle benim gibi beceriksiz biri için denenmiş ölçüler ve tarifler olması harika.

Herkesin ellerine sağlık, özellikle benim gibi beceriksiz biri için denenmiş ölçüler ve tarifler olması harika.

sağol anım,öyle demee eminim sende mutfağında harikalar yaratıyorsundur..
Senden de paylaşımlar beklerim olurmu

ahh kuzum aynen zor ,evet kilo yapmasın hiç birimize aminnnnnn

Amin canım .
Bir şey sorsam sana canım . Ben beşamel sosu hep hazır alıyorum da evde deneyim dedim , ilk sayfanda vermişsin . Yumurta mutlaka konuluyor mu ?

Elossacıımm bişey danışmak istiyorumm.Aydınlat beni.Protein diyetindeyim.Köfte yapmak istiyorum.Etle çok aram yoktur o yuzden kofte,et,tavuk deneyimim pek yoktur.
Ekmeksiz köfte nasıl yapabılırım.Kıymaya yumurta koyuyorlar sıkı tutsun dıye mi ? Bir işe yarar mı ?:26:

Mutlaka yazarım canımm .. Olumsuz dönüp beceriksizliğimi paylaşmak zorunda kalmam inşallah

aşkolsun kuzum öyle deme,eminim ben harika olacak bak gör

Bu arada eşine hay maşallah dedim. Bildiğin mantının üzerine birde neredeyse et sote koydurtmuş.

:)
canım öyle valla etoburuz biz fena halde,zaten topiğimden belli oluyordur:)

hayatım öncelikle sorayım dukanmı yapıyorsun

Yok canım dukan yapmıyorum kafam almadı o diyeti benim.Anlamadım pek.Karbonhıdrat diyetı yapıyorum.

anladım canım,ben dukan yaptım ve gerçekten çok etkili bi diyet,açta kalınmıyor.
şu sıralar isveç diyetine sardım:)
sanıyorum bikaç güne ona başlayacağım
sen köfteyi tutması için yumurta kırabilirsin canım ama ekmek içi ekleme.
sadece yumurta karabiber ve istersen baharatlarla tatlandırabilirsin.
yaptığın diyette yeşillik oluyormu bilmiyorum ama kıyma harcına maydanoz dereotuda harika olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…