Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
haftalardır açıyorum kapıyorum hiç yeni bir tarif yokk eskisi kadar hareketli değil yavv

Kesinlikle katılıyorum

hayatım gündüzleri evde değilim kurstayım eve akşamüzeri gidiyorum,akşam 5 ten sonrada yemeklerimi v.s. yapıyorum fakat burada olan ve bildiğimiz yurdum yemeklerinden olunca tekrar ekleme gereği duymuyorum.kurs bitiminde sağlam gelicem bilginiz olsun,fakat yinede ekle derseniz nema problema:)
hep devletten beklemeyin,sizlerde yapın ekleyin topiğe...
bu topik herkesin

Ben 3 aydır servis dışıydı takip ediyordum ama bırak yemek yapmayı mutfağa bile giremedim. Bundan sonra inşallah.

Ben 3 aydır servis dışıydı takip ediyordum ama bırak yemek yapmayı mutfağa bile giremedim. Bundan sonra inşallah.

aynen canım,evimi temizlicem,cam kapımı silicem,süpürücemmi silicemmi,banyo wclermi ovulacak,ütümü yapılacak v.s..v.s... diye dört dönüyorum evde 5 ten sonra hergün.
Eşim ne kadar yardım etsede ben yinede üstünden geçmeden rahat uyumuyorum.
burayada bilinen şeyler değilde,genelde uğraştıran zaman alan şeyleri eklemekten haz alıyorum.
birde görümcemin nişanı düğünü v.s. olayları içinde haftasonumuzun 1 günü resmen dışarda geçiyor.
yakın zamana kadar haftanın 3 günü dışarda yemek yiyorduk ve bu olay mayıs sonuna kadar böyle sanırım,düğün bitmeden rahat yok bana da eşimede.:)

Son düzenleme:

Uuu o ne yoğunluk öyle kolay gelsin.

Ben yemek yapmayı çok seviyorum ama değişik şeyleri özellikle denemeyi tercih ediyorum. Ama pek yapamıyorum annemle altlı üstlü olduğumuz için o yapıp veriyor bana ondan pek yemek yapmıyorum anlayacağın.

yaaa hemde ne yoğunluk,kursu elemek istiyorum ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim o yüzden dişimi sıkıyorum...:/
çok şanslısın ne güzel annenle bir yerde oturmak harika,ahh benim annemde dibimde olsa değil yemek yapmak mutfağa bile girmeme gerek kalmaz:)

İşte o yüzden ben mutfağa bile girmiyorum doğru düzgün

Elossa canım bir bilene sormak gerek diyerek kapını çalıyorum :)
tuzlu muffin yaptım geçenlerde, muffin kalıbının içine de kağıt koydum tadı çok güzeldi ancak kağıtlara tamamen yapışmıştı. bu kağıtlara ayrıca yağ mı sürülüyor? kağıtlara yağ süreceksem onun yerine kalıba sürerim kağıtsız pişiririm gibi bir mantık çıkmıyor mu ortaya? help please :)

canım hoşgeldinn
ilk önce sorayım yağlı kağıtmı koydun,yoksa bildiğimiz minik kek kalıplarındanmı.

canım hoşgeldinn
ilk önce sorayım yağlı kağıtmı koydun,yoksa bildiğimiz minik kek kalıplarındanmı.

hoş buldum :)
güzel soru :) normal kağıt sanırım bunlar mavi mavi bişey. parşömene benziyor hatta. onlar ayrı mı satılıyor?

hoş buldum :)
güzel soru :) normal kağıt sanırım bunlar mavi mavi bişey. parşömene benziyor hatta. onlar ayrı mı satılıyor?

hayatım o kağıtları yağlamadan kullanıyorum ben,amaadığın kağıtta bi sorun var sanırım yapışmaması gerek.

Zeytinyağlı yaprak sarma.Sarmayı çok seviyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…