Bunlar ne yahu.Nefis nefis.Ben önce tatlılardan başlayayım. O patlıcanların üstüne de yoğurt döktünüz değil mi. Anneciğinin ve senin eline sağlık canım.
Elossa Merhaba.. Ben susam mantolu kek tarifini iki kere denedim. Tadı muhteşem oldu, artık dışardan tahinli çörek almaya gerek yok dedi bizimkiler. Ama kabarmadıilkinde çapı büyük bir kalıpta pişirdiğim için oldu sandım, ikincide daha küçük bir kalıpta yaptım. 30. dkda kocaman olmuştu ama 10 dk sonra pufff diye sönmeye başladı.. Ne yapmalıyım sence?
Selam Elosa.
Bende birkac resim ekleyeyim dedim.
Karisik pizza ve muzlu findikli rulo pasta.
Eki Görüntüle 849096 Eki Görüntüle 849097
Aleykum Selam.......Selamın Aleyküm....
Bugün çokça selam verin,Aşure günümüz mübarek olsun arkadaşlar.
Aleykum Selam.......
iyi aksamlar cnm allah kabul etsin bende bugun yaptim komsulara dagittim bencede bugun asure gunu tum apartman anlasmisiz gibi yapmisiz
İnanmıyorummmmmm.bu kadar kabiliyetli olunur ancaaakkkk
Teşekkür ederim canım
Tatlım ya bu fırında kasap köfteli yemeğin için önceden kızartma yapıyor musun? Ben çok ağır olduğu için kızartmadan yapmak istiyorum fakat kötü olur diye korkuyorum
Hayır canım,herşeyi çiğ olarak koyuyorum borcama...
mesela kullanmak istediğin tüm malzemeleri hazırla,yıka suyunu süz..bir kaba al..istediğin tüm baharatları,yağını,tuzunu ekle...
ardından hepsini harmanlayıp borcama koy...üzerine köfteleri ve istersen domates biberleri..
en son 1 yemek kaşığı domates salçası ve eğer istersen biber salçasını 1 çay bardağı ılık su ile özele..
malzemelerin üzerinde gezdir ve fırına sür..
harika oluyor
tatlım çok sağol:) deneyince foto atarım.
Elossa geri dönmüüüş :) Ellerine saglık hatun, yemeklerini de, güzel yorumlarını da özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?