Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elseve Arginine Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Anelia_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
25
5
8
kızlar saçlarım bi ton işleme dayanamadı ve yandılar kestirme taraftarı degildim fakat arkadaşlarımın yoğun ısrarıyla dün kuaföre gittim ve uçlardan 7-8 cm kestirdim ve buna rağmen hala uçlarda 3-4 cm yanıklar kaldı. gittiğim kuaför tekirdağın en iyi kuaförlerinden biri ve aslında kestirmek istemiyordum dediğimde yanmış saça ne yaparsan yap bi sonuç elde edemezsin tek çözüm kestirmek ve yapıcağın en kötü bakım bile anca kesme işleminden sonra işe yarar dedi. Bu sitede farklı başlıklardan okuduğum yorumlarla Glissin şu siyah serisinden aldım fakat benim saçımı biraz sertleştirdi gibi yumurta zeytinyağı maskeside yapıyorum karışık bitkisel yağda sürüyorum saçıma acaba hepsini birden uyguladığım için mi sertleştirdi saçımı :// elseve arginine mi kullansaydım diyede düşünüyorum bazen,, kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

kuaför doğru söylemiş yanmış saç, ölmüştür.. ölüye ilaç verip diriltebilir misin? ama yanık bölgeden kurtulduktan sonra sinameki kürü yap. tam sana göre. hem saçları güçlendirir, hem de hızlı uzamasına yardımcı olur

sinameki kürünü okumuştum oda aklımda denemeyi düşünüyorum. kuaför bikaç ay sonra tkrar gelmemi ve kalan yanıklarıda kestirmemi söyledi hiç uzatamıycam bu saçları galiba tam uzadı toparlandı derken farklı arayışlara giriyorum 6yıl siyah saç kullandım tenimede en cok yakışan renk siyah ama cok sıkılmıştım artık palettenin açıcısıyla kendim açtım turuncu oldu bunu kendım yapamıycagmı anlayınca farklı bi kuaföre gittim oda açtı mahvoldu saclarım her banyodan sonra lastik gibi uzaması canımı cok yaktı ve istemeyerekte olsa kestirdim. ama akıllandım artık asla boya sürmiycem kafama. şu sinameki kürünüde uygulıyım inş o toparlar kafamı (

canım çok üzüldüm gerçekten. 2 kez açmak yakmış. aslında kuaförün bilmesi gerekirdi arka arkaya 2 kez açma yapmanın riskli olacağını. keşke sadece turunculuğu kapatmak için açık bir kahve- kumral tonuna boyayıp saçı 1 ay dinlendirip sonra açsaydı. neyse üzülme. sarımsak sür saçlarına. kürlerinin içine iyice rendeleyip koyabilirsin yada sarımsak yağı ekleyebiliriz. 3-4 lira bişi zaten.uzama hızı saçın bakımlı sağlıklı olması ile ilgili. nefes alması içinde yanıkların gitmesi şart. biraz bekle tekrar kestir saçını canım. kürlere devam et. korkma çok hızlı uzatır o kürler. ama düzenli yapılması lazım. benim saçım omzumdan sırtıma geldi 4 ay da. ben bioblas sarmaşık özlü şampuanı kullandım saçı hızlı uzatan. etkisi oldu. ama biraz döktü. bilgin olsun

sadece 2 kez olsa yine iyi yaptığım diğer işlemleri saymıyorum bile.. çok oynadım saçımla çok saçımı açtırdığım kuaför cok zalimce davrandı ve boyadıktan sonra saçına bakım yap çalı gibi şuan dedi parayı aldıktan sonra söylüyo bunu birdaha asla önunden bile geçmemm o kuaförün.. keşke saçımı kestirdiğim yere gitseydim. dün denemek için kendisne "saçlarım dogal halini aldıktan sonra balyaj atarsn artık aralara" dedim. ben bu saça boya sürmem buraya anca bakım yada kestirmek için glirsin dedi ve boya, maşa gibi aletlerden uzak durmamı yapabilirsemde fön çekmemi söyledi. dediklerini uygulıycm septembr sinameki kürü kafama yattı. mecitefendinin karışık yağlarınıda kullanıyorum bu akşam iş çıkışında sarımsak yağıda alıp içine katayım madem haftada kaç kez uygulamam gerek 2günde bir yıkıyorum saçlarımı

haftada 1 yeterli ama çok çok yıprandıysa 2 kez yapabilirsin bir süre için. hatta bulabilirsen sana bir ürün önereyim. o da maske. ben şuan bitkisel yağlar ile o maskeyi uyguluyorum bebek gibi maşallah. selective ammino keratin maske. internette vardır. 20-30 tl arası satılıyor. (kargoya göre değişebiliyor fiyat o yüzden) kocaman bir ürün zaten. hiççççççç pişman olmazsıın o kadar da net konuşuyorum. normal piyasadaki elseve'lere gliss'lere falan 1000 basar. aklında olsun. almak istersen sana bir linkini atarım nasıl kullanıldığının. forumda var ordan da bakabilirsin.

teşekkürler canım saclarım o kadar yıprandı ki hertürlü bakıma uygulamaya ihtiyacım var şuan bir araştırayım netten onuda alırım artık :))

ürünü inceledim canım işe yarayacak gibi görünüyor uygulaması da zor degil sipariş vericem bakalım inş faydasını gorurum kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…