ben kullandım memnun kaldım kokusu çok güzel saçlarımı yumuşaçık yaptı.
Arkadaşlar ilk önce sunu söyleyim şampuanın içinde silikon yoksa güzel bende alıcam ama içeriğinide varmı bilenler yazarsa sevinirim çünkü silikonlu şampuan kullandığımda saç kafaya yapısıyo hava almıyo bide deri tıkanıyor uzatmıyo ve en kötüsü döküyoooo silikon olmayan bi şampuanda saç tel tel havalı biraz çatallı gibi görünebilir ama bu saçın doğal halidir silikon maddesi sahte bi kaplayıcı gizliden yokediyor saçı bunu unutmayalım eğer bu şampuan içinde yoksa kesinlikle alıcam ilk etapda dökme su bu olabilir marka değişiminden ama bende silikonlu şampuan kullanmayı kesdiğim andan itibaren bi tuhaf oldu şimdi ise minik minik saçlarım doldu herşey sabır isder hiçbişey 1 2 kerede kendini belli etmez herkese tavsiyem silikonsuz şampuan alın ilk etapda berbat denilebilir ama 1 2 ay içinde saçınıza bakın inanın çok değişiyor elseve argınıne inşallah silikonsuzdur suan syoss silikonsuz kullanıyorum ama değişim zamanı geldi içime sinmezse buna yada elseve non stop volume (oda silikonsuz) devam edicem
cnm ben yenı basladım argıne ıcerıgını okudum sılıkon yazmıyo
ama banada kepek yaptı daha oncekı sampuanım elseve parlaklık sampuanıydı
marka aynı ama nıye kepek oldu anlamadım
Su
Şampuanların içerdiği su diğer içeriklerin sıvı olarak akışkanlığını sağlar. Şişenin % 80'i sudur.
Ammonium Lauryl Sulfate /Ammonium Laureth Sulfate / Sodium Lauryl Sulfate
Bu aktif maddeler deterjanın kimyasal söylemidir. Tüm temizliği yapan kaslardır. (asıl bundan uzak durmanız lazım)
Cocamide DEA, MEA, or TEA / Cocamidopropyl Betaine
Bu yumuşatıcı bileşenler şampuanın köpürmesini sağlar. Nemlendirici ve inceltici formül şampuanın daha kolay dökülmesini sağlar.
Sodium Citrate (SC)
Bu kimyasal şampuanın saçlarınızı yıkarken pH seviyesini korumasını sağlar. Yağlı ve kirli saçların daha parlak ve yumuşak olmasını sağlar.
Glikol Distearate/Stearate
Saçlarınızdaki dalgaları bir masör gibi yumuşatır ve saçlarınızın daha güzel görünmenizi sağlar. Saçlara parlaklık veren bu formül, şampuanın şişeden daha iyi dökülmesini de sağlar.
Polyquaternium/Quaternium
Bu yumuşatıcı bileşen fabrikalarda kumaşı yumuşatan kimyasallar gibi işlev görür. Saçı kalınlaştırır ve düzeltir.
Dimethicone/Cyclomethicone
Silikon yağlar deriyi kaplar, saç köklerini kalınlaştırır, saçın elektriklenmesini önler ve parlak görünmesini sağlar. Eğer saçlarınız kıvırcık, yıpranmışsa şampuanınızın bu bileşeni içerdiğinden emin olun.
Panthenol
B vitaminin bir formu olan panthenol, saç telini içerden ve dışardan güçlendirici olarak görev yapar. Saç köklerini güçlendirir ve saça parlaklık kazandırır.
Cetyl/Oleyl/Stearyl Alcohol
Bu sözcüklere bakarak kurutucu, kötü olarak algılamayın. Sulandırılmış alkol şampuanın saçın yüzeyindeki yağları arındırır. Sonuç kolayca açılan saçlardır..
Fındık, Ceviz Yağları /Shea Yağı
Bu doğal içerik doğal nemlendiricilerdir.. Saçı ve saç köklerini rahatlatır, nemlendirir ve korur.
Ascorbic Acid/Citric Acid
C vitaminden elde edilen doğal asitler saç derisini yumuşatır ve saça parlaklık veriri.
Octyl Salicylate/PABA
Saçınızı ve saç derinizi güneşten koruyan bu bileşen saç renginizi uzun süre korur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?