- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
evet denemeli.slikonsuz şampuan saman gibi yaptı kafamı elimi atıyorum kaymıyo bide buna bakalım.saol
bişi sorcam bundda paraben varmı
silikon saç derisinin üzerini kaplayıp saç dökmesine neden olur sadece yani saça zarar vermez.eğer 2 haftada bir silikonsuz şampuanla saçlarınızı yıkarsanız hiç bir sorun olmaz
Gliss siyah seriyi alıp deneyeceğimi söylemiştim, tek kelime ile nefret ettim, yani saça bir yararı olur mu olmaz mı bilemiyorum ama aşırı sert bir şampuan ve kokusu çok keskin. Arkadaşıma hediye ettim hem şampuanı hem saç kremini... Yarın bu seriyi alacağım...
Bu arada saçımda brezilya fönü var biliyorsunuz, gliss direkt akmasına sebep oldu bunu çok net gözledim üstelik keratin içerikli olmasına rağmen! Dediğim gibi aşırı sert ph 5.5 olarak belirtmişler ama hikaye...
Daha önce elseve ballı olan ile kaçamak yaptım defalarca hiçde akıtmadı keratini sapasağlam duruyordu.Eğer brezilya fönü ile alakalı bir akma durumu vs olmazsa devam bile edebilirim hatta...İyisimi ben bu seriyide deneyeyim. İnşallah güzel kokuyordur kızlar...
Bu arada elimde hala stoğum var, Nude ile organicumu dönüşümlü kullanacağım, onlar bittikten sonrada duruma göre Elseve ballı veya arginine'e dönüş yapabilirim...
saç konusunda çok titizim balyajlarım var dip boyadan yeni kurtuldum...
uzun zamandır kullandığım şampuan gliss dengeleyici serisiydi ve gecen yaz öğrendimki serisi üretimden kalkmış,bende eşdeğer ürün olarak elseve kullanmaya başladım fakat hiç memnun kalmadım...
biraz takıntılı oluşuma bağlasamda huzursuzdum, bigün o dengeleyici şampuanı bulamadım mecbur kalıp elseve anginine almak zorunda kaldım istemeyerek ve şans işte ilk kullanım sonrası gözlerime inanamadımsaçlarım eskisi kadar parlak ve sağlıklı görünüyordu 4. haftam inanamıyorum saçlarım uzadıçok mutluyum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum ...
Benim saçlarımı çok yağlandırdı
migrosta yok mu?parfümeri falanKüçük bi yerde oturuyorum.Arkadaşımla girmediğimiz yer kalmadı.YOK.Tam planlamıştım alıcaktım.Uf yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?