Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arginine serisini kullanan var mı?

Bende gliss ultimate repair kullaniyorum uzunca bi süredir, çoooooook memnundum ama simdi sanki saçimi daha cok bozdu gibi geliyor ve kurutuyor saçimi oysaki icinde keratin var kuru olan saçlarimi yaglandirir biraz toparlar diye almistim oda foss çikti. Bugun 4 gun oluyor saçlarimi yikamadigim ve dipleri kupkuru, onceden Head & shoulders kullandigimda 3 gun yikamam gerekirdi. Yani isisya hakli olabilir basta iyi geldigini zannediyoruz ama daha kotu yapiyor, bitsin Elseve denicem bakalim yaglandirir belki biraz :3:

Bende gliss ultimate repair kullaniyorum uzunca bi süredir, çoooooook memnundum ama simdi sanki saçimi daha cok bozdu gibi geliyor ve kurutuyor saçimi oysaki icinde keratin var kuru olan saçlarimi yaglandirir biraz toparlar diye almistim oda foss çikti. Bugun 4 gun oluyor saçlarimi yikamadigim ve dipleri kupkuru, onceden Head & shoulders kullandigimda 3 gun yikamam gerekirdi. Yani isisya hakli olabilir basta iyi geldigini zannediyoruz ama daha kotu yapiyor, bitsin Elseve denicem bakalim yaglandirir belki biraz :3:
gliss bi süre sonra sertleştiriyor canımcım anlayacağın geçiş dönemi kullanmak lazım yani 1ay filan anca :31:

Dogrudur canim yaa bir turlu bulamadik su ''muthis'' sampuani :47: Dogal alicam oda kurutuyor zararlilarda iste biyere kadar goturuyor saçi pfff :27:

Dogrudur canim yaa bir turlu bulamadik su ''muthis'' sampuani :47: Dogal alicam oda kurutuyor zararlilarda iste biyere kadar goturuyor saçi pfff :27:

valla ben avonun bademyağlısını kullandım epey bi süre çok da yararlıydı evet saçım yumuşacık olduğundan küçücük kalmıştı ama değer bu sefer ç.terebendin eklicem içine biraz bu arada bioblas da iyiydi çok faydasını gördüm sarmaşık özlünün ama nedense bunlar hep bende geçici oldular yani araya başka bişiler sıkıştırmam gerekiyor faydalarını görebilmem için o yüzden gene avona dönücem canımcım

Saç tipin nasil canim yaglimi kurumu ?

Bende avon advance techniqu'in argan yagli sampuanina taktim bu aralar, çok merak ediyorum nasil diye ama avonun hiç iyi olmadigini soyluyolar. Bakalim Elseve ve Avon'u denicem sanirim bide havuç küruyle birlikte parlama patlamasi yasarim diye dusunuyorum :52:

Saç tipin nasil canim yaglimi kurumu ?

Bende avon advance techniqu'in argan yagli sampuanina taktim bu aralar, çok merak ediyorum nasil diye ama avonun hiç iyi olmadigini soyluyolar. Bakalim Elseve ve Avon'u denicem sanirim bide havuç küruyle birlikte parlama patlamasi yasarim diye dusunuyorum :52:

canımcım benim saçlarım ortası ne yağlı ne kuru :1: sadece uçları kuru..ben avonun bademyağlı şampuanını kullandım ondan da çoook memnunum arganyağlıyı bende denemek istiyorum ama bi süre serumuyla filan idare edicem bi dene istersen o kadar da kötü değil sadece herkeste farklı etkisi var bu kesin yani çünkü benim kullandığım şampuanıda çok fazla övüp kullanan yok

canımcım benim saçlarım ortası ne yağlı ne kuru :1: sadece uçları kuru..ben avonun bademyağlı şampuanını kullandım ondan da çoook memnunum arganyağlıyı bende denemek istiyorum ama bi süre serumuyla filan idare edicem bi dene istersen o kadar da kötü değil sadece herkeste farklı etkisi var bu kesin yani çünkü benim kullandığım şampuanıda çok fazla övüp kullanan yok

canım bende gecen hafta sipariş ettm avonun 700 ml olan badem yağlı sampuanını. içine sarımsak atmayı düşünüyorum :)

ben saç dökülmesi şikayetiyle gittim doktora. 2 tane vitamin verdi ampul şeklinde şampuanın içine kırıp karıştırılarak kullanılıyor. bu markayı kullandım bende gerçekten çok işe yaradı.

ben saç dökülmesi şikayetiyle gittim doktora. 2 tane vitamin verdi ampul şeklinde şampuanın içine kırıp karıştırılarak kullanılıyor. bu markayı kullandım bende gerçekten çok işe yaradı.

canım işe yaramasına sevindim inş hep memnun kalırsın..şu vitamin ampulleri bemiks bepanten filan mı yoksa başka şeyler mi verdi doktor

kızlar
dünn bu serinin şampuanını ve saç kremini aldım
ama saç kreminde özellikle saç köklerine uygulayın yazıyordu
ilk defa bir saç kreminin üstünde böyle birşey gördüm
krem diplere sürülmez benim bildiğm :44::44:
siz nasıl kullandınız ?

kızlar
dünn bu serinin şampuanını ve saç kremini aldım
ama saç kreminde özellikle saç köklerine uygulayın yazıyordu
ilk defa bir saç kreminin üstünde böyle birşey gördüm
krem diplere sürülmez benim bildiğm :44::44:
siz nasıl kullandınız ?

canım saç kremi şampuan gibi uygulanıyo saç maskesi diplere sürülmüyor kepek olur diye ben bu markayı kullanmadım ama bu küçük bilgiyi vereyim dedim ondan ben de saç kremine karşıyım zaten :1: diplere uygulayınca saç yumuşuyo sonra da dökülüyor ondan

canım saç kremi şampuan gibi uygulanıyo saç maskesi diplere sürülmüyor kepek olur diye ben bu markayı kullanmadım ama bu küçük bilgiyi vereyim dedim ondan ben de saç kremine karşıyım zaten :1: diplere uygulayınca saç yumuşuyo sonra da dökülüyor ondan
bende diplere sürmedim
uçlara ve boylara sürdüm yumuşacık oldu kolayca tarandı nemlendi saçım
sevdim gibi bu seriyi ben uzatırsa birde hayatta vazgeçmem
çoğu kişi uzattı demişş :52:

bende diplere sürmedim
uçlara ve boylara sürdüm yumuşacık oldu kolayca tarandı nemlendi saçım
sevdim gibi bu seriyi ben uzatırsa birde hayatta vazgeçmem
çoğu kişi uzattı demişş :52:

mantıklı ama çünkü dökülmeyen saç uzuyo neyse esoşum bilgilendir beni de inşallah uzamaya da faydası olur

ben 3 ay kadar kullandım elseve larginin çok güzel oldu saçlarım hiç dökülmüyordu
taa kii kullanmayı bırakana kadar
bence sürekli kullanmayacaksanız hiç başlamayın derim :(serumunu bile almıştım
bıraktıktan sonra hiç dökülmeyen saçlarım avuç avuç döküldü ve kestirmek zorunda kaldım :(((
bilginize...

Ben de bu şampuana başlayacağım..
Şu an senovital argan yağlı şampuan ve saç bakım yağı kullanıyorum, ama düzenli olarak kullanacağım bu şampuana geçiyorum.. Genel anlamda iyi yorumlar almışş.. Bakalım bende nasıl olacak... :1:

Back
X