Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arginine serisini kullanan var mı?

değişim yok mu:53: olur mu canım yaa tamam çekimde yakınlık açısından bi fark var ama saçlarının uç kısımlarına doğru daha bi gürleşme çoğalma da var..daha sağlıklı gözüküyo..saç uzatmak istiyosan sinameki kürü filanda yapabilirsin tavsiye ederim..

ayy cok mutlu oldum 2. fotograf uzatkan cekildiya ondan uzamadı gibime geldi bi an anneme gösterdim oda uzamıs dedi hatta babam bile dedi :)) sinamei badem yagı aldımda cok üseniyorum yapmaya okuldan gelince hiç vaktim kalmıyo baslayamadım bi.. bi ara sadece badem yagı süreyim sık sık diyodum onu bile yapamadım elsevi kullanmaya basladım işte bide elsevin kremini aldım diplerine sürülüyo oda

ayy cok mutlu oldum 2. fotograf uzatkan cekildiya ondan uzamadı gibime geldi bi an anneme gösterdim oda uzamıs dedi hatta babam bile dedi :)) sinamei badem yagı aldımda cok üseniyorum yapmaya okuldan gelince hiç vaktim kalmıyo baslayamadım bi.. bi ara sadece badem yagı süreyim sık sık diyodum onu bile yapamadım elsevi kullanmaya basladım işte bide elsevin kremini aldım diplerine sürülüyo oda

boş olacağını bildiğin bi zaman yada şuan boşum dediğin bi anda hemen yapmalısın canım..
evet biraz üstüne düşmeni ister bu tip şeyler ama zaten sinameki haftada bir yapılıyor istediğin bigün yap
saçın uzuyo bunu unutma canım..diplere dax supergro da çok öneriliyor bu bi krem ve diplere sürlüyo sonra yıkıyosn
bunuda deneyebilirsin canım iyi sonuç alanlar var ama senin saçın 2ay gibi bi sürede gayet iyi uzamış..
umudu ve uğraşmayı elden bırakmıyoruz devam edersen saçların yazın belinde olacak unutma..:13:

boş olacağını bildiğin bi zaman yada şuan boşum dediğin bi anda hemen yapmalısın canım..
evet biraz üstüne düşmeni ister bu tip şeyler ama zaten sinameki haftada bir yapılıyor istediğin bigün yap
saçın uzuyo bunu unutma canım..diplere dax supergro da çok öneriliyor bu bi krem ve diplere sürlüyo sonra yıkıyosn
bunuda deneyebilirsin canım iyi sonuç alanlar var ama senin saçın 2ay gibi bi sürede gayet iyi uzamış..
umudu ve uğraşmayı elden bırakmıyoruz devam edersen saçların yazın belinde olacak unutma..:13:

evet insallah sinamekiye tekrar baslayım ben bencede. kırılıyor aslında saclarım uzamasındanda önemli olan buydu ama sanki cok kırık yok gibi değil mi kırık olsa uclar ince ince olurdu kırık var ama cok yok sanırım

evet insallah sinamekiye tekrar baslayım ben bencede. kırılıyor aslında saclarım uzamasındanda önemli olan buydu ama sanki cok kırık yok gibi değil mi kırık olsa uclar ince ince olurdu kırık var ama cok yok sanırım

canım zaten ilk bakışta uçlarda bi canlanma ve çoğalma bnm dikkatimi çekti..yok yok güzel uzamış ve çoğalmış saçların
önceki resimde saçın çok az ve uçlarda incecik ama diğer saç o saç değil yani bu bariz..sinameki kullandığında gürleşme parlaklık ve
tabi bide sinameki onarıyo saçı bunu hissedeceksin bu bakımları yaparken düzleştirici maşa vb ni ayda 1 2ye özel günlere indiriyoruz tabi bunu da unutma canım..:29:

canım zaten ilk bakışta uçlarda bi canlanma ve çoğalma bnm dikkatimi çekti..yok yok güzel uzamış ve çoğalmış saçların
önceki resimde saçın çok az ve uçlarda incecik ama diğer saç o saç değil yani bu bariz..sinameki kullandığında gürleşme parlaklık ve
tabi bide sinameki onarıyo saçı bunu hissedeceksin bu bakımları yaparken düzleştirici maşa vb ni ayda 1 2ye özel günlere indiriyoruz tabi bunu da unutma canım..:29:

zaten ben sacım kırılmasın diye 1 ay değil 3 ayda 1 bile yapmam ince telli saclarım hemen 1 masaya kırılıyor cok dalga konusuyum bu korkum yüzünden :) ama malesef kurutma makinesi kullanmak zorundayım onu bırakamıyorum simdi birde kıs geldi mecbur her gün yıkıyorum sacımı hergünde kullanıyorum :( simdide elidor 7 24 kullanmaya basladım yumusatıyor saclarımı kırmaz umarım oda

zaten ben sacım kırılmasın diye 1 ay değil 3 ayda 1 bile yapmam ince telli saclarım hemen 1 masaya kırılıyor cok dalga konusuyum bu korkum yüzünden :) ama malesef kurutma makinesi kullanmak zorundayım onu bırakamıyorum simdi birde kıs geldi mecbur her gün yıkıyorum sacımı hergünde kullanıyorum :( simdide elidor 7 24 kullanmaya basladım yumusatıyor saclarımı kırmaz umarım oda
umarım iyi gelir..ekimden itibaren diye başlayan topikte glissin ürünlerini paylaştım onlarıda kullanabilirsin ben onarım amaçlı alıcam iyi gelirse sölerim..:34:

umarım iyi gelir..ekimden itibaren diye başlayan topikte glissin ürünlerini paylaştım onlarıda kullanabilirsin ben onarım amaçlı alıcam iyi gelirse sölerim..:34:

evet gördüm paylastıklarını ben onlardan sıvı sac kremini kullandım iyiydi maskeyide 19 yaglı olandı sanırım beyaz utusu onu kullandım ama maskeden fazla memnun kalmadım dove un maskesinide begenmemiştim bana iyi glmiyor sanırım maskeler..ama sıvı sac kremini tekrar alacagım güzeldi o

evet gördüm paylastıklarını ben onlardan sıvı sac kremini kullandım iyiydi maskeyide 19 yaglı olandı sanırım beyaz utusu onu kullandım ama maskeden fazla memnun kalmadım dove un maskesinide begenmemiştim bana iyi glmiyor sanırım maskeler..ama sıvı sac kremini tekrar alacagım güzeldi o

evet genelde o tutuluyor banada bu topikteki esmerkraliçe nickli arkadaşımız önermişti onun saç uçlarıda gayet iyi..
elseve mi gliss mi arasında net bi karara varınca alıp kullanıcam düşüncelerimi yazarım burdan yine..

Ben dün elseve arginine resist x 3dökülme karşıtı maske almıştım ama bir işe yaramadığını söylediler gliss siyah maskeyi önerdiler elseve kullanıp memnun kalan var mı ?

bimin şampuanına çam terebenti koyumuştum dökülmeyi durdurmuştu.. bitince markette rengi hoşuma gitti diye elseve arginine aldım saçımı avuç avuç döktü ayrıca ikinci gün saçımı yağlandırdı . yarıda bırakıp sarmısaklı şampuan aldım şimdi dökülmüyor..bana kalırsa bulaşmayın bu şampuana

kızlar ben elsevi bıraktım ve bırakınca farkettimi cok döküyormus. güzel uzatıyordu ama felakette döküyormus.. simdi sampuan bitti bioblas kullanıyorum ama elseve sac kremim kaldı arada bitsin diye kullanıyorum ama kullandıgım anda cok döküyor ve kuruyunca yaglanmıs gibi oluyor kremde bi bitseydi :(

arginine serisinin sadece şampuanını kullandım 2 büyük şişe bitirdim gayet memnundum temizlemesi güzeldi saçım yağlı olmasına rağmen ağırlaştırmadı dökülme konusunda yorum yapamıcam zaten dipten dökülmüyo saçım ve de saçımın uzaması durmuştu ona iyi geldi. Sıkıldığım için Nude şampuana geçtim. Maske olarak gliss ultimate repair serisini tavsiye edebilirim.

saçları yıllardır dökülen bir insanım.. ve bu şampuan bana ilaç gibi geldi!! birsürü şampuan saç kremi falan denedim hiçbiri zerre fayda etmemişti.. bu şampuan kesinlikle saç dökülmemi gözle görülür şekilde azalttı kızlar... dökülüyo hala evet ama fazlasıyla azaldı.. kremini falan bilemiorum ama şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum!

Her saç tipine uygun değil sanırım.Mesela benim tarafımdan bir sorun çıkmadı.Ben de araştırdım bayaa,bir de bunun sprey'i var.Onu daha denemedim ama deneyenler onaylıyorlar.

Ben de bioblas sarmaşık özlüden sonra buna geçtim bugün :1:

Yumuşacık oldu saçlarım:21:

Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak :9:

Sonuçları paylaşırım :34:

Annemin yanina gittigimde 25 gun falan bunu kullandim kokusu cok tatli ve ayrica saci acayip uzatiyor benim 2 haftada resmen dip boyam asiri derecede gelmisti. Suan glisse dondum 3 haftadir dibim minnacik geldi

ben ilk çıktığı zaman kullanmıştım ama dökülmeye etki etmemişti bende ondan sonra bırakmıştım dökülme için tek kurtuluşum sarımsak oldu şampuanın içine atıyorum 2-3 tane dökülmeden eser kalmadı

Arkadaşlar bugün kimyager bir abla şampuan alırken içinde kreatin bulunan ürünlerden uzak durmamı, kreatinin sanılanın aksine iyi bişey olmadığını ve elseve kullanmamı söyledi ve kesinlikle magaza görevlisi falan bir abla değildi... gliss alıyordum sakın dedi.. bu ürünleri eşikten dahi içeri sokmayın saçınızı uzun sürede mahveder dedi... bilginizeeee...

Ben kısa süre önce kullanmaya başladım yalnızca şampuan ve saç kremi ikilisini ve ilk yıkamada bile inanılmaz derecede başarılı bir sonuç aldım. Benim saçlarım düzleştiriden maşadan üst kışımları azıcık pörsümüş ve cansız duruyor normalde. Hani çalı süpürgesi desem yeridir. Annem almış gelmiş bu ikiliyi yıkadıktan sonra kendi halinde kurumaya bıraktım ve saçım tamamen kuruduktan sonra 2 gün evde sırıta sırıta dolaştım. Çok parlak ve çok yumuşak yaptı saçlarımı. Hala onu kullanmaya devam ediyorum gerçekten çok başarılı elseve kaldırmasın bu seriyi üretimdeeen :D :16::16::16:

bu şampuan sadece dökülmeye etki etmiyor mu yaa eğer onarım durumu varsa bende bi alayım :44:

Back
X