Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arginine serisini kullanan var mı?

evet denemeli.slikonsuz şampuan saman gibi yaptı kafamı elimi atıyorum kaymıyo bide buna bakalım.saol

bişi sorcam bundda paraben varmı

Kuzum silikondan bu kadar korkmayın, canın ne istiyorsa o şampuanı kullan ama birde derin temizleyici şampuan edin, ben dax derin temizleyici şampuan kullanıyorum, ayda bir kullandığında saçtaki silikonu sıfırlıyor daha sonra kaldığın yerden devam edebilirsin...

Bu arada paraben var arginine serisinde...

silikon saç derisinin üzerini kaplayıp saç dökmesine neden olur sadece yani saça zarar vermez.eğer 2 haftada bir silikonsuz şampuanla saçlarınızı yıkarsanız hiç bir sorun olmaz

saol arkadaşım deneyimlerini paylaştığın için ne bileyim işte hastalık korkusu falan diye gittim slikonsuz şampuan aldım o da rezil gibi etti saçımı.madem öyle bide blendax alayım bari

silikon saç derisinin üzerini kaplayıp saç dökmesine neden olur sadece yani saça zarar vermez.eğer 2 haftada bir silikonsuz şampuanla saçlarınızı yıkarsanız hiç bir sorun olmaz

Tam tersi...Saç dökülmesi ile şampuan veya dışarıdan kullanılan hiç bir şeyin alakası yoktur. Saç kökten dökülüyorsa sebebi hormonlar, stres kan değerleri gibi sebeplerdir. Ayrımını iyi yapalım, kafa derisinin ürettiği yağ belli bir basınçla salgılanır bu sayede saç köklerinin herhangi bir sebeple tıkanması engellenir doğal olarak silikon kapsülleride kafa derisini tıkayamaz. Bunun dışında sürekli kullanımda silikon saç telleri üzüerinde birikerek saçı daha çabuk kırılabilir bir hale getirir çünkü saçın esnekliğini azaltır,(tırnakların aşırı sert olması da esnekliğini azalttığından tırnak kırılmasına sebep olur)bu yüzden aylık derin temizlik şart bu da herhangi bir silikonsuz şampuan ile olmuyor maalesef, bu konuda bana güvenin...Derin temizleyici, saçları sprey, jöle, wax, dax tarzı ürünlerden aynı zamanda silikondan arındıran daha profesyonel ürünlere ihtiyacınız var ki bu şampuanlar genelde köpürmez, zaten buradan anlayabilirsiniz...Bunlar biraz teknik konular.

Kısaca silikonun esasında düzenli temizlik yada arada bir botoks yapılması şartı ile saça veya kafa derisine zararı yoktur...Hatta kullanılması şiddetle tavsiye edilir...

Gliss siyah seriyi alıp deneyeceğimi söylemiştim, tek kelime ile nefret ettim, yani saça bir yararı olur mu olmaz mı bilemiyorum ama aşırı sert bir şampuan ve kokusu çok keskin. Arkadaşıma hediye ettim hem şampuanı hem saç kremini... Yarın bu seriyi alacağım...

Bu arada saçımda brezilya fönü var biliyorsunuz, gliss direkt akmasına sebep oldu bunu çok net gözledim üstelik keratin içerikli olmasına rağmen! Dediğim gibi aşırı sert ph 5.5 olarak belirtmişler ama hikaye...

Daha önce elseve ballı olan ile kaçamak yaptım defalarca hiçde akıtmadı keratini sapasağlam duruyordu.Eğer brezilya fönü ile alakalı bir akma durumu vs olmazsa devam bile edebilirim hatta...İyisimi ben bu seriyide deneyeyim. İnşallah güzel kokuyordur kızlar...

Bu arada elimde hala stoğum var, Nude ile organicumu dönüşümlü kullanacağım, onlar bittikten sonrada duruma göre Elseve ballı veya arginine'e dönüş yapabilirim...

Gliss siyah seriyi alıp deneyeceğimi söylemiştim, tek kelime ile nefret ettim, yani saça bir yararı olur mu olmaz mı bilemiyorum ama aşırı sert bir şampuan ve kokusu çok keskin. Arkadaşıma hediye ettim hem şampuanı hem saç kremini... Yarın bu seriyi alacağım...

Bu arada saçımda brezilya fönü var biliyorsunuz, gliss direkt akmasına sebep oldu bunu çok net gözledim üstelik keratin içerikli olmasına rağmen! Dediğim gibi aşırı sert ph 5.5 olarak belirtmişler ama hikaye...

Daha önce elseve ballı olan ile kaçamak yaptım defalarca hiçde akıtmadı keratini sapasağlam duruyordu.Eğer brezilya fönü ile alakalı bir akma durumu vs olmazsa devam bile edebilirim hatta...İyisimi ben bu seriyide deneyeyim. İnşallah güzel kokuyordur kızlar...

Bu arada elimde hala stoğum var, Nude ile organicumu dönüşümlü kullanacağım, onlar bittikten sonrada duruma göre Elseve ballı veya arginine'e dönüş yapabilirim...

saç konusunda çok titizim balyajlarım var dip boyadan yeni kurtuldum...
uzun zamandır kullandığım şampuan gliss dengeleyici serisiydi ve gecen yaz öğrendimki serisi üretimden kalkmış,bende eşdeğer ürün olarak elseve kullanmaya başladım fakat hiç memnun kalmadım...
biraz takıntılı oluşuma bağlasamda huzursuzdum, bigün o dengeleyici şampuanı bulamadım mecbur kalıp elseve anginine almak zorunda kaldım istemeyerek ve şans işte ilk kullanım sonrası gözlerime inanamadımsaçlarım eskisi kadar parlak ve sağlıklı görünüyordu 4. haftam inanamıyorum saçlarım uzadı:3: çok mutluyum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum ...

Son düzenleme:
saç konusunda çok titizim balyajlarım var dip boyadan yeni kurtuldum...
uzun zamandır kullandığım şampuan gliss dengeleyici serisiydi ve gecen yaz öğrendimki serisi üretimden kalkmış,bende eşdeğer ürün olarak elseve kullanmaya başladım fakat hiç memnun kalmadım...
biraz takıntılı oluşuma bağlasamda huzursuzdum, bigün o dengeleyici şampuanı bulamadım mecbur kalıp elseve anginine almak zorunda kaldım istemeyerek ve şans işte ilk kullanım sonrası gözlerime inanamadımsaçlarım eskisi kadar parlak ve sağlıklı görünüyordu 4. haftam inanamıyorum saçlarım uzadı:3: çok mutluyum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum ...

Bende biraz takıntılıyımdır bu konuda bu yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Memnun kalmana çok sevindim ilk iş bende alacağım...

Kızlar Elseve Argınıne şampuan ve saç kreminin fiyatını söyleyebilir misiniz bana? :17: Ben almayı düşünüyorum.Bir arkadaş dökülmemi durdurdu,parlaklaştırdı artık hızlı uzuyor demiş.:29: Benim de saçlarım belimde ama çok mat ve kırık. :43:

İnternette 9.90 yazıyo da ondan sorıyım dedim. :126: Mutlaka kullanmalıyım bu şampuandann. :119:

:71:

9.90 çokmuş küçük kozmetikçilerde ve parfümerilerde falan 6.90 a gördüm ben

bende dün aldım. hareketli bukleler almayı planlarken..
yumuşacık yaptı ve çok hoş kabardı saçım.
kepekte yptı biraz.
kokusu da hoş.
hele şişesi, çok asil :nazar::40::1:

Son düzenleme:
Küçük bi yerde oturuyorum.Arkadaşımla girmediğimiz yer kalmadı.YOK.Tam planlamıştım alıcaktım.Uf yaaaa. :43::43:

Kızlar bende bugün aldım ve kullandım. saç kremi olarakta pantene doğal sentez kullanıyorum. çok memnun kaldım. kesinlikle saçları süper yapıyor. ama kıvırcıkları daha kıvırcık düzleri daha düz yapan sampuanlardan bu da :D ayrıca bir ürün ilk çıktığında iyi olur sonra bozar alıp stok yapmayı düsünüyorum :D ama çabuk yağlandıracak gibi :D çok sampuan değistirdim ama böylesine ilk defa denk geldim cidden süper :D fiyatıda 6.5

Son düzenleme:
2. kullanımda dökülmem azaldı gibi geldi.
sanırım psikolojk :1:

Back
X