2. kullanımda dökülmem azaldı gibi geldi.
sanırım psikolojk
yok tatlım ,psikolojik değil ..gerçekten dökülmeyi azaltıyor..ben çok memnunum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. kullanımda dökülmem azaldı gibi geldi.
sanırım psikolojk
dün yne yıkadım saçımı arginine drençle. saçım çookkk az dalgalıydı fakat altta bukleler vardı. yokolp gtmişler.gerçi saç kremide yapmş olabilr + arginine de de saç kremi var sanırım şampuanında. Bozldu sinirlerimm.:26:
Arginine hem şampuan+saç kremli ikisi bir arada
hem sadece şampuan olan kremsiz çeşidi var tatlım... Ben kremsizini aldım ama hala denemedim yahu...
bende neredeyse her şampuanı denedim ama blendax kadar vasat şampuan görrmedim papatya özlü şampuan aldım bir saç yıkandıkdan ve kurulandıkdan sonra insanın eline yapışırmısaol arkadaşım deneyimlerini paylaştığın için ne bileyim işte hastalık korkusu falan diye gittim slikonsuz şampuan aldım o da rezil gibi etti saçımı.madem öyle bide blendax alayım bari
bende neredeyse her şampuanı denedim ama blendax kadar vasat şampuan görrmedim papatya özlü şampuan aldım bir saç yıkandıkdan ve kurulandıkdan sonra insanın eline yapışırmı(((
bana yaramadı dökülme ve kopmalar devam ediyor bitince dove deniycem
Tatlım saçların neden dökülüyor?