Şampuan ve Saç Kremleri elseve komple onarıcı 5 deneyen var mı?

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
333
elseve in yeni şampuanını deneyenler varsa yorum yapabilirler mi? :) şu 5 soruna çözüm bulan komple onarıcı 5. yerimseniben

yeni kullanmaya başladım beğendim açıkçası kokusuda çok tatlı bayanssulusmile

ben de ilk defa bugün kullandım yumuşack oldu saçlarm çok sert değildi ama bi farklı oldu güzel yani :)

bence hepsi aynı bunların.
bi sürü çeşit çıkarıyorlar. çok kızıl saçlar için yok kıvırcık saçlar için....! Ben inanmıyorum valla artık şampuanlara
nasıl yapcak 5 etkiyi birden merak içindeyim ohaoldumsmile

5 etkiyi ölçemem belki ama şu kadarını söyleyeyim; şampuanım bitmek üzere ve saçımı kestirdiğimden beri tek bir kırık veya uçlarda çatallaşma falan yok,oldukça parlak ve yumuşacık saçımda boya olmasına rağmen.zemuszemus

şampuandan mı bilemiyorum ama saçlarım çok dökülüyor özellikle bu ş kullanmaya başladıktan snra farkettim. aynı sorunu yaşayan var mı

bende genel olarak gliss kullanırım ama bi ara denemek için lorealin arı sütlü olanını denemiştim yumuşacık yapıyo saçları hoştu ama dökülme vardı saçlarımda gerçi bunu şampuana bağlamak ne kadar doğru bilmm çünkü ciddi şekilde saç derisi sorunu yaşıyorum simdi tekrardan gliss kullanıyorum dökülme yine var:hulya:

bende yeni aldim.bakalim nasil olacak.zaten dokuluyor saclarim.bu sampuanida kullanirsam iyice doker desenize:)

elseve komple onarıcı 5 hiç hoşuma gitmeyen bir şampuan oldu.çok heveslenerek almıştım fakat değmedi. Şuanda mecit efendinin ısırgan otlu şampuanını kullanırım.

benım saçlarımda hiç boya yok yıkıyorum saçımı bu şampuanla sonra elektrıklenıyo daha sonra dümdüz prasa gibi gibi duruyozemuszemus

Kızlar Ben kullanmaya başladım, memnunum.
Kremini de almaya karar verdim, anneme söyledim. O da gitmiş Arı sütü serisinin kremini almış.
Şampuan olarak 5 onarıcıyı, krem olarak arı sütünü kullansam zarar verir mi saçlarıma?

Hyr ne zararı Olacak daha ıyı yamıssın sonucta aynı marka kaydirigubbakcemile5
ben sevıyorum elseve i,saç dökmüyor en azından bende zemuszemus

1.kutu bitti ama 2 başlayınca saçlarım çok dökülüyo kurudu matlaştı berbat oldu eşimin saçında kepek yaptı artık kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…