Şampuan ve Saç Kremleri elseve komple onarıcı 5 deneyen var mı?

ya ben önce kepeğe karşı olanını kullanydm o saçlrımı çok karıştırdı yapış yapış yptı yıkarkn ve tarayınca döktü.neyse o btnce 5li olanını aldım bi iki defa yıkadm ama aynı şey devam ediyo değiştirmeyi düşünüyorum.

benim saçlarımda pek yumuşak değil, doğal hali elektrikli ve dalgalı,düzleştiriciden uçları çatallaştı ve kırıldı. şuan pantenenin onarıcı serisini kullanıyorum ama çok etkisi olmuyor. şuana kadar kullandığım ürünler ya elektriği almadı kurulaştırdı ya da yapış yapış yaptı. acaba bu komple 5 veya arı sütü benim saçımı yumuşatır mı çünkü pantene bitince bunlardan birini almayı düşünüyorum...

bende kullanıyorum gercekten cok güzel saçımı yumuşacık yapıyo parlatıyo ve canlı gösteriyo. saçımda hiç boya olmadığınıda eklemek istiyorum ama.

slmlar bende tavsiye uzerine elseve i kullanmaya başladım saçlarım acayip kırık ve sertti 1 aylk kullanım surecinden sonra saçlarm yumusadı ve kırıkların görünümü cok azaldı tavsiye ederim ben ayrıca banyodan sonra gliss oıl nutrıtıve sıvı saç kremini kullanıyorum durulanmayan onunda etkisi çoktur

Yıllarca elseve nutri gloss kullandım. 1 hafta önce reklamların etkisiyle aldım komple onarıcı 5. Şimdilik pek bişey anlamadım ama nutri gloss daha güzeldi gibi.

Son düzenleme:
arkadaşlar yorumlara baktımda saçı normal olup kullananlar beğenmemiş saçım boyalı kırık diyenlerde çok memnun kalmış iyide bu zaten yıpranmış cansız saçlar için demekki sorunsuz saçlardada ters etki yapıyor neyse bende bugün aldım saçlarım boyalı kırık var 1.kutu bittiğinde sizinle etkilerini paylaşıcam

bende birara kullandım,sanki çok kuru yaptı saçlarımı,belkide bende oldu bilmiyorum,
herkeste ayni etkiyi yapacak değil tabiki..

bende birara kullandım,sanki çok kuru yaptı saçlarımı,belkide bende oldu bilmiyorum,
herkeste ayni etkiyi yapacak değil tabiki..

benim saçları da feci yağlandırıp kepek yapmıştı..
benim saçlarım yıpranmış ve de biraz yanıkları olan bir saç..
ama saçtan saça değişir tabiki..bana yaramayan bir başkasına çok iyi gelebilir..

Merhaba arkadaşlar, Elidor Onarıcı Bakım Serisi'ni kullanıyorum. Tavsiye ederim, güzel. Fakat Yıllardır kullanıyorum ve artık başka ürünler denemek, onunla devam etmek istiyorum. 'Elseve Komple Onarıcı 5' ve 'Dove Onarıcı Bakım Serisi' arasında kalmış durumundayım. Hangisi daha iyidir? Deneyenler varsa bana önerebilir mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim :)

Not: Bu arada şampuanınıza 1 kapak çam terebentini yağı dökerseniz, saçlarınız daha çabuk uzuyor ve kepekten de arındırıp ferahlatıyor. Tavsiye ederim. Aktarlarda bulabilirsiniz. En fazla 5-8 TL.

Son düzenleme:
ben kepek karşıtı-komple onarıcı5'i (beyaz şişede) tansaş'ta indirimden almıştım 1-2 hafta önce. ilk kullanımda fark etti. yumuşacık, daha dolgun,kırıkları da onardı sanki.(bana silikondan ve nemden dolayı geçici bir şeymiş gibi geliyor ama olsun bu çok hoş.) zaten elseve güzel bir marka. elseve'in pembesini ve sarısını denemiştim. pembesi harikaydı sadece biraz çabuk yağlanıyordu saçlarım ama pırıl pırıl, yumuşacık yapıyordu. arkadaşlarım saçlarımda kırık olmadığını söylüyordu. sonuçta elseve'i beğeniyorum sadece biraz çabuk yağlandırıyor. zaten sık duş alan biriyseniz elseve güzel tercih...
bir çok şampuan denedim bunlardan elseve ve gliss en sevdiklerim. yok ben öyle şampuan seçmem ne varsa onla yıkarım diyorsanız piyasadaki herhangi bir şampuana çam terebentin ve bademyağı(kremsiz şampuanlara) katarsanız şampuanınızın elseveden glissten bi farkı kalmaz herhangi bi şampuanı rahatça kullanırsınız benden tavsiye...

Son düzenleme:
Benim saçlarım devamlı düzleştirmekten çok kırılıyor ürünü daha önce kullandım saçlarımı çok yumaşattı parlaklık kazandırdı fakat devamlı aynı şampuanı kullanamadığım için bi şişe bittikten sonra değiştirdim ama dün bu ürünün durulanmayan sıvı saç kremini aldım düzleştirdikten sonra saçlarıma sıkıyorum ve saçlarımı parlak yapıyor aynı zamanda elektriklenmesinide önledi

1 hafta önce aldım. Yine de içine çam terebentin yağı karıştırdım biraz :) Bioblast bitkisel şampuanı uzun süre kullandım. Saçımı kuruttu yaramadı. Bu ona nazaran daha iyi gibi canlandı sanki saçlarım. Umarım sonuç güzel olur. 1 kaç ay denicem. Dökülme çok olursa gliss denemek istiyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…