- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
tamam kabul ediyorum faceten sildi diye düşman olunmaz ama sonuçta orasıda paylaşım sitesi ve ordan tanıdığımız insanlarla yazışıyoruz. görüşmek istemiyor ki sildi . benimle görüşmek istemiyor demekki ben buna bozuğumm(
Kaynınla kızın ayrı olduğu dönem nasıldı ilişkiniz? Bence burası önemli...
tamam kabul ediyorum faceten sildi diye düşman olunmaz ama sonuçta orasıda paylaşım sitesi ve ordan tanıdığımız insanlarla yazışıyoruz. görüşmek istemiyor ki sildi . benimle görüşmek istemiyor demekki ben buna bozuğumm(
kızla sadece face aracılığı ile görüştük hep. birbirimizde tel numaralarımız yoktu o nednele görüşme ihitmalimde yoktu. ama hiç sert tepski göstermedim hep abla gibi ılımlı yaklaştım
iyi de görüşmek istese ne olur istemese ne olur neden bu kadar takıyosun ki kafana :44: sanki hep o mu vardı? sen kocanla mutlu musun huzurlu musun? eltin iyi olsa ne olur olmasa ne olur kafaya takmak için çok basit bişey bu
İşin detayını bilemem tabii. Ama araya ayrılık girdiğinde ilişkiyi kestiysen üzülmüş olabilir. Bu durumda sen onunla sadece kaynın sebebiyle göüşüyordun şimdi oda seninle sadece kaynı sebebiyle görüşecek muhtemelen.
Başka nedenlerde olabilir. Seni kıskanıyor olabilir yada bilemiyorum.
Ama sonuç olarak eşinin koluna girip nişana gitmeli, hanım hanım vazifeni yapıp evine dönmelisin...
hiç önemli biri değil olsada olur olmasada . ama sorunum şu ; ben 10 gün sonra nişanında bu kıza bakıp gülücük mü dağıtıcam ya(
kaynımla geçen yıl barıştı biz bir yıldır görüşüyoduk ansızın sildi benii cadı :))
cnm okurken bi an acaba bu msjı benmi yazdım diye düşündüm o derece durumlar aynıydı yanlız bizimki beni silmedide aylarca slm sabah yok bende şaşırdım önce nişanda ne yapsam falan ve üstelik ben k.v le asla tek kelimem yok düşün gerginliği ama yinede gittim sonuçta eşim gidecek yanlız yollayıp aa ne cadaloz çıktı büyük gelin dedirtmem tam aksine bi güzel giyindim süslendim taktım koluma eşimi gittim milletle bi sohbet muhabbet cıvıl cıvıl bi insan görüntüsü verdim 10 puanı aldım kızada aynı şekilde canım cicim falan sonuç=tam not aldım herkestenböyle durumlarda önemli olan insanın kendine yakışanı yapması biraz diplomatik birazda rol tamadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?