elti adayımla laf dalaşımız

yanlış anlamayın ama;
elti adayınıza da burda bahsettiğiniz üslupla ve bu şekilde davrandıysanız sizden hoşlanmaması çok normal..
madem kız dediğin ağır hanım hanımcık olmalı(hani o değil ya!),
siz gösterseydiniz o ağırlığı..facebook'ta laf sokarak,kızın arkasından moruk diyerek hanım hanımcık bir görüntünüz olduğunu mu düşünüyorsunuz?
dövme hızma küpe vs..bunlar dış görünüş..
belki de o kız çok da saygılı.
herşey dış görünüş mü?ben de böyle düşünen insanlara katlanamıyorum..
hızmam var kulağımda 10tane delik var..
ama üniversite hocalarım bile ne kadar ağır olduğumdan bahsederler..
demek ki neymiş,
hanım hanımcık olmak gerek diye konuşmak marifet değil,bunu kendi hareketleriylebelli etmek gerekir.

Aaaa her şey dış görünüş, bize ne canım senin ağırlığından saygından. O delikler olduğu müddetçe hanım hanımcık değilsin.
Hanım hanımcık olmadığına göre bizimla değilsın. :ssz:

:37:

seviye yerlerde... ben diyelim ki birine önyargılıyım,tanımaya çalışırım bir kere,yok tanımak bile istemiyecek kadar sinirimi bozmuşsa ne face ne başka bir ortamda yanıma yaklaştırmam,veya yüzgöz olmam...laf sokmanız bile saçma face üzerinden.... bir de gelin ata binmiş ya nasip demiş...

benim eşim de bateri çalıyor. bazılarımız davul diyor. benim de dövmem var, kulağım da bi ton delik var ama hızmadan yırttım senin tabirinle. bir de açık giyinmemekten ve cıvık olmamaktan.

:20::20::20::20::20::20::20: olmadı canım. bak verdiğin örneklere uyan bir çift çıktı karşına.

sen iyisimi öyle şeyler düşünme bir daha:34::34:

evlenme meraklısı olduğumu nerden anladın acaba :))) ben mutluyum böyle bilmeden konuşma derim ömür boyu sevgili kalıcaz biz o derece muck

yazdıklarından anladım. nerden anlıycam...

ömür boyu sevgili kalcakmış. he canım hee:31:
kisss ben severim seni..

ozellikle hizmali piercingli dovmeli tiplere bayilirim.. tanidik bi davulcu arkadasim da var hem istersen tanistiriyim daha uygun olur hem malum piercing dovme olunca ..

senin simdi saclarinda rasta altinda da deri pantolun asker bot filan vardir.. ayyy ne sirserii :16::54:
bende seni severim

yok kız ne dövmesi, ne hızması...ama davulcuya yok demem tanışabiliriz

Aaaa her şey dış görünüş, bize ne canım senin ağırlığından saygından. O delikler olduğu müddetçe hanım hanımcık değilsin.
Hanım hanımcık olmadığına göre bizimla değilsın. :ssz:

:37:

hemen kapattırayım o zaman.kapanınca tekrar katılabilir miyim?o zaman sizinle olabilir miyim?:3:
:1:

hemen kapattırayım o zaman.kapanınca tekrar katılabilir miyim?o zaman sizinle olabilir miyim?:3:
:1:

sizi kulakoplasty bolumumuze sevk ediyoruz gerekli sartlari sagladiginizda evraklarlannn tikrardan basvurunuz degerlendirilecektir saaayin kalemkutu :19:

ohhh insanları ne güzel yaftalamışsınız öyle,hızması varmış,dövmesi varmış,hanım hanımcık değilmiş..pes yani!daha evlenmeden elti moduna girmişsiniz..Allah eltiniz olacak insana sabır versin.ayrıca benimde eltim ve kaynım arasında 1 yaş var,ne yani şimdi yaşlı moruk mu oldu:8:

Son düzenleme:
yazdıklarından anladım. nerden anlıycam...

ömür boyu sevgili kalcakmış. he canım hee:31:

bende seni severim

yok kız ne dövmesi, ne hızması...ama davulcuya yok demem tanışabiliriz

ekiekiekii:27:

sev beni sevkat goster.. bak esimin kardesi olsaydi elti aday adayligina terfi ettirirdim kis seni...

napalim simdi hangi akraba sifati bulcam ben:44:

ramazan davulcusu var kis.. accik sabredersen ayarlariz bisiler:52:

ergen gençlik modası face de laf sokma yarışı
komik duruma düşüyorlar farkında değiller :27::27:

ooohhhh yyooooooo
über sert :27::27::27:

ekiekiekii:27:

sev beni sevkat goster.. bak esimin kardesi olsaydi elti aday adayligina terfi ettirirdim kis seni...

napalim simdi hangi akraba sifati bulcam ben:44:

ramazan davulcusu var kis.. accik sabredersen ayarlariz bisiler:52:

ayy kız çok güldüm, allah ta seni güldürsün emi :D:D

biraz kıskanma durumları ve elektrik alamama durumları var anladıgım kadaryla ama ne gerek war kötü kelimelere moruk filan birde face de paylaşyrsun hiç gerek yok sen agırlıgını asaletini koru herkes senin asilligni konuşsun ... o da kendi dünyasında iyi insandr sende ama sen sevglin we abisinin gözünde degerini düşürmüş oldun kendine gelmelisin öperim:48:

Son düzenleme:
Ne kıskançlık dolu bir yazıdır bu.. Öyle bir çekememişsin ki kızı, nereden saldıracağını şaşırmışsın....! Üstelik saldırdığını düşündüğün ama aslında ÇUVALLADIĞIN yerler çok saçma... Takıntılı birisin sanırım.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. O kızın kötü olduğunu düşünüyorsan senin nokta kadar farkın yok.. Çünkü buraya gelip çok çirkin tabirler kullanmışsın.. Dövmesinden sana ne , yaşından sana ne.. Sen mi alacaksın nikahına ?! Alan memnun satan memnun derler bilmem bilir misin..... Gereksiz yere girdiğin boş bir atışma senin o ailedeki değerini belirledi şimdiden.. Ama bunu ilerde anlayacaksın (tabi ne kadar ilerisi olur tartışılır) .. Hepsini geçtim, hanım hanımcık dediğin kişi, kendisinden büyük olana saygısızlık etmez... Nereden tutsak elimizde kalıyorsun :1::1: Ayrıca kendi yaş kompleksini başkalarının yaşlarına laf ederek gideremezsin :1:

Back
X