ELTİ BELASI!!!!... lütfen yardımcı olur musunuz :(

aksine beni dövecek diye korkup geri durdum karşısında onun gibi biri olsa haddini bildirirdi..
Bizim orada bir laf vardır ayıdan kork b.kundan ürk diye. Korka korka 22 sene vay arkadaş. En fazla bi iki tekme tokat yerdiniz ne olacak ki. O sinirle insanın gözüne gelmez.

polise gitmek istiyorum diyorum herkes elinde kanıt olmalı diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım huzurlu evliliğim bunun yüzünden huzurumuz kaçıyor

kayınvalidemleri bile benim kaçırdığımı söylüyor halbuki kendileri söyledi dayanamıyoruz artık diye

çok haklısınız
Çocukken hiç kimseyle kavga etmediniz mi?

Yani yanlış anlaşılmayım burada kavga gürültü şiddet yanlısı değilim ama biri bana köpek hayvan falan dese ne yapacağımı bilirim yani

Ya da biri gelip ağzımın ortasına çaksa ne yapacağımı bilirim. Siz kendinizi neden savunmuyorsunuz onu anlamadım.

polise gitmek istiyorum diyorum herkes elinde kanıt olmalı diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım huzurlu evliliğim bunun yüzünden huzurumuz kaçıyor
Neden huzurunu bozuyorsun ki? Eşini katmadan araya güzelce ağzının payını ver sana çemkirirken video ya al Savcılığa git şikayet et Uzaklaştırma talebinde bulun ve Sakın Geri adım da atma. Eşimin hatrı kaynanam ın hatrı diyip geri adım atma sakın onlarda işin ciddiyetini görsünler

onunla düşmek istemiyorum insanlardan çekiniyorum

elimde telefonla gezer oldum her an bir şey diyecek diye kayda alıp şikayette bulunmak istiyorum

Aynısını ona yaparım babasının evimi toprağa eve kendi karar veriyor,toprağı döktüğü an yeri opturmustum ona bak toprak ye derdim,deliye zırdeli olun sustukça tepenize çıkar,benim eltinin tekide bayaramda neye kizdiysa anlamadım gelip şakadan seni döverim diyo gel dedim bende var mı öyle efelenmek

elimde telefonla gezer oldum her an bir şey diyecek diye kayda alıp şikayette bulunmak istiyorum
Git Savcılığa psikolojik şiddet görüyorum mağdur oldum Adalete sığınmak istiyorum Eltim Xxx den şikayetçiyim uzaklaştırma almak istiyorum de.. Ezdirme kendini

onunla düşmek istemiyorum insanlardan çekiniyorum
O cekinmiyo ama birgün aynı tavır yaptığında bağır çağır şöyle evire çevire bı döv rahatlasın ablamiz olmamış sizin susmaniz,derdi binadan hepinizi kaçırıp evlere çöreklenmek yada siz gidince evlere ailesini getirmek.

olmadı maalesef eşim belirli bir işte çalışmıyor evi kendimiz yaptık eşyayı zamanla aldık zor süreçlerden geçtik

Sizin elti probleminizden daha buyuk bir probleminiz var esinizin belirli bir iste calismamasi gibi. Bence enerjinizi buna yonlendirin elti yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…