- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.467
- 373
- Konu Sahibi 1umutsuzvaka
-
Bizim orada bir laf vardır ayıdan kork b.kundan ürk diye. Korka korka 22 sene vay arkadaş. En fazla bi iki tekme tokat yerdiniz ne olacak ki. O sinirle insanın gözüne gelmez.aksine beni dövecek diye korkup geri durdum karşısında onun gibi biri olsa haddini bildirirdi..
maalesef olamadım22 senelik evlilikte elti sıkıntisi normal gelmedi. Hiç mi dişiniz geçmiyor?
polise gitmek istiyorum diyorum herkes elinde kanıt olmalı diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım huzurlu evliliğim bunun yüzünden huzurumuz kaçıyorEşin kardeşi ile ters düşmek istemiyor çekiniyor. O kadında çn neden korksun ki? Eşinin savunmasını bekleme, deli deliyi görünce değneği ni indirirmiş. Sen sus pus kalıyorsun Hakkını savun korkma..
çok haklısınızBizim orada bir laf vardır ayıdan kork b.kundan ürk diye. Korka korka 22 sene vay arkadaş. En fazla bi iki tekme tokat yerdiniz ne olacak ki. O sinirle insanın gözüne gelmez.
kayınvalidemleri bile benim kaçırdığımı söylüyor halbuki kendileri söyledi dayanamıyoruz artık diyeKayınvalideniz bile kaçtığına göre hart hart ısırmış herkesi. Herkes bunca zaman alttan almış. Meydan kadına kalmış.
Ben olsam anladığı dilden konuşurdum.Namusuma laf ederken değil de etmeye teşebbüs ettiği anda dalabilirdiniz. Böyle fırsatları kaçırmayın!
Çocukken hiç kimseyle kavga etmediniz mi?çok haklısınız
eşi de ondan korkuyor işi tatil olduğunda bile eve gelmiyor akşama kadar dışarıda duruyor çenesi hiç durmuyor şirret birikayınvalideye evini sattırıp göndermiş.Bu rezillikler olurken eltinin eşi ne yapıyor?
Neden huzurunu bozuyorsun ki? Eşini katmadan araya güzelce ağzının payını ver sana çemkirirken video ya al Savcılığa git şikayet et Uzaklaştırma talebinde bulun ve Sakın Geri adım da atma. Eşimin hatrı kaynanam ın hatrı diyip geri adım atma sakınpolise gitmek istiyorum diyorum herkes elinde kanıt olmalı diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım huzurlu evliliğim bunun yüzünden huzurumuz kaçıyor
onunla düşmek istemiyorum insanlardan çekiniyorumÇocukken hiç kimseyle kavga etmediniz mi?
Yani yanlış anlaşılmayım burada kavga gürültü şiddet yanlısı değilim ama biri bana köpek hayvan falan dese ne yapacağımı bilirim yani
Ya da biri gelip ağzımın ortasına çaksa ne yapacağımı bilirim. Siz kendinizi neden savunmuyorsunuz onu anlamadım.
elimde telefonla gezer oldum her an bir şey diyecek diye kayda alıp şikayette bulunmak istiyorumNeden huzurunu bozuyorsun ki? Eşini katmadan araya güzelce ağzının payını ver sana çemkirirken video ya al Savcılığa git şikayet et Uzaklaştırma talebinde bulun ve Sakın Geri adım da atma. Eşimin hatrı kaynanam ın hatrı diyip geri adım atma sakınonlarda işin ciddiyetini görsünler
Aynısını ona yaparım babasının evimi toprağa eve kendi karar veriyor,toprağı döktüğü an yeri opturmustum ona bak toprak ye derdim,deliye zırdeli olun sustukça tepenize çıkar,benim eltinin tekide bayaramda neye kizdiysa anlamadım gelip şakadan seni döverim diyo gel dedim bende var mı öyle efelenmek22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...
E katlanın o zamanonunla düşmek istemiyorum insanlardan çekiniyorum
Git Savcılığa psikolojik şiddet görüyorum mağdur oldum Adalete sığınmak istiyorum Eltim Xxx den şikayetçiyim uzaklaştırma almak istiyorum de.. Ezdirme kendinielimde telefonla gezer oldum her an bir şey diyecek diye kayda alıp şikayette bulunmak istiyorum
O cekinmiyo ama birgün aynı tavır yaptığında bağır çağır şöyle evire çevire bı döv rahatlasın ablamiz olmamış sizin susmaniz,derdi binadan hepinizi kaçırıp evlere çöreklenmek yada siz gidince evlere ailesini getirmek.onunla düşmek istemiyorum insanlardan çekiniyorum
olmadı maalesef eşim belirli bir işte çalışmıyor evi kendimiz yaptık eşyayı zamanla aldık zor süreçlerden geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?