- Konu Sahibi 1umutsuzvaka
-
O kadar kişi toplanıp meydan dayağı atamadiniz mi? Kocasıyla beraber kovaladaydiniz ya, ortada kalınca karı koca akillanirdiaksine beni dövecek diye korkup geri durdum karşısında onun gibi biri olsa haddini bildirirdi..
çocukları var ama konuşulacak insanlar değiller büyük oğlu ölmüş anneme bana küfür etti geri durmak istemiyorum eşimle kötü oluyorum hakkımı savundukça onunla düşme diyorNiye sabretcekmissiniz asla sabretmeyin. Hoşt köpek deseydiniz keşke . Böyle durumlarda sizin ondan 2 kat daha deli olmanız lazım 1 mi bağırdı 2 bağırın tehdit edin en can alıcı noktası neyse . Mahalleden falan utanması yok mu rezil ederim seni burda deyin .kayın ailenizde bir cesitmis kv kp büyük olarak kes sesini otur diyemiyor mu ya ? Korktuk kaçtık diye birşey mi var .ama dediğim gibi korkup pısmayın daha çok yapar hükümranlığını ilan etmiş manyak . Cidden siz daha deli olun azcik dişli olun canım sizde yürüyün üstüne yada bas bas bağırın sokağın ortasında imdat diye ( komik ama ciddiyim )bunlar anca öyle akıllanır. Olmadı polis çağırın baya baya çağırın bi süre sonra durulur bence .kocası da kaçıp gideceğine karısına sahip olsun ayrica .çocukları falan var mı onlarla konuşsanız ? Yaşı büyük diye düşünüyorum kadının
22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...
Sana anana küfür ediyorlar eşinle kötü oluyon onlar yüzünden. Senin kocada hayır yok kardes kusura bakmaçocukları var ama konuşulacak insanlar değiller büyük oğlu ölmüş anneme bana küfür etti geri durmak istemiyorum eşimle kötü oluyorum hakkımı savundukça onunla düşme diyor
O zaman kapını çek konuşur satasirsa cevap verme havlasin dursun, küs çıkar hayatından herkes aynı binada bu devirde kimse kimseyi görmüyor öyle yap o zaman kavga etmem,şikayet etmem diyorsan.karşılık verdikçe daha çok kuduruyor
O zaman kapını çek konuşur satasirsa cevap verme havlasin dursun, küs çıkar hayatından herkes aynı binada bu devirdekarşılık verdikçe daha çok kuduruyor
öyle yapıyorum artık havla diyorum o bağırdıkçaO zaman kapını çek konuşur satasirsa cevap verme havlasin dursun, küs çıkar hayatından herkes aynı binada bu devirde kimse kimseyi görmüyor öyle yap o zaman kavga etmem,şikayet etmem diyorsan.
Allah yardımcınız olsun sizin de rabbim evladınızı size bağışlasın çok haklısınız kırmam lazım kalemimi artıkValla benim eltimle ben çok iyiydim. bana büyük hata yaptı sesimi kaydedip kocasını üstüme sardı, sebepte benim ona hamileyim nasıl olsa olmaz bana diye taytlarımı kıyafetlerimi vermem..” benim anca eskilerimi giyersin sen”demişim hattayani ben asla böyle bi cümle kullanmadım, ama öyle diyip kendini melek beni kötü gelin yaptı sağolsun!
ama bi daha onun yüzünden sorun yaşarsam, biliyorum ki onu döverim hiç acımam.
böyle ruh hastası tiplerin tek anladığı şey onların dilinden konuşmak, çünkü onun yüzünden şuan düşük tehlikesi yaşıyorum, kusura bakmayın bu dünyaya bi kere geliyorsunuz siz hasta olsanız kimse yanınızda olmaz kırın artık kaleminizi susmayın ne derse desin ondan da deli olun, yoksa daha da çekilmez bu durum..
eşinin bir şey söylediğini hiç düsünmüyorum onun üst dairesine kat atarak çıktık biz eve. tamamen kendimiz yaptık eşimin ailesi de maddi yardımda vs bulunmadı. üzerimde saltanat kuruyor diye laf ediyor hep derdi üs katta oturmak zaten beni attıracağını söylüyor akıldan problemi var emin oldum buna artıkGecmek istedigi eve siz mi yerlestiniz? Eger oyleyse bu konuya aciklik getirin. Sizin elinizde olan bir karar olmadigini, bu konuda kizginsa bunu esiniz ve onun ailesiyle konusmasi gerektigini soyleyin. Sizin bu konuda sozunuzun gecmedigini dolayisiyla size bagirip cagirmasinin kendisine hic bir fayda saglamayacagini soyleyin. Benim tahminim kadinin esi sizi kotuluyor o kadina, yani bu ev mevzusundan gorunurde sizi sorumlu tutmus kocanizin ailesi. Bu saftirik kadin da sizin sucunuz sadece sanip size bagiriyor. Eger sakin bir zamanda sakin sekilde anlatsaydiniz olup biteni isler bu noktaya gelmezdi. Zeka problemi de var gibi ama cabuk kandirilip gaza gelen bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?