- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi 1umutsuzvaka
-
.. 22 yıl çekmişsiniz takdir etsinler
haklısınız derdi o olabilir kız kardeşini eşime vermeyi çok istemiş zamanında olmamış ona da gocunuyorO cekinmiyo ama birgün aynı tavır yaptığında bağır çağır şöyle evire çevire bı döv rahatlasın ablamiz olmamış sizin susmaniz,derdi binadan hepinizi kaçırıp evlere çöreklenmek yada siz gidince evlere ailesini getirmek.
enerji bırakmıyor ki yönlendireyim ses vermedikce sesi çıkıyorSizin elti probleminizden daha buyuk bir probleminiz var esinizin belirli bir iste calismamasi gibi. Bence enerjinizi buna yonlendirin elti yerine.
herkes sabret diyor çevremdeki bu yüzden pasif kaldım yanımda görmüyorum kimseyi lütfen ön yargılı yaklaşmayınİnsanlar söyle yap diyor “Yok yapamam” böyle yap diyor “Yok çekinirim” diyorsunuz. Onu yapamam bunu yapamam.
O zaman bi 22 yıl daha çekersiniz. Tabi ömrünüz yeterse....
Ne kanıtı yanu herkes şahit işte? 22 senede 3837372 kere kanıt gösterirdiniz. Alın ses kaydı hakaret ederken, kayıt alıyorum diyin gidin savcılığına nedir yani?polise gitmek istiyorum diyorum herkes elinde kanıt olmalı diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım huzurlu evliliğim bunun yüzünden huzurumuz kaçıyor
Ön yargılı değilim. Yanlız 22 yıl susmuş sabretmişsiniz . Değişen birsey olmamış demek ki yanlış yolu izliyorsunuz. Boşverin insanların dediğini siz. Cirkefe cirkef olacaksınız .herkes sabret diyor çevremdeki bu yüzden pasif kaldım yanımda görmüyorum kimseyi lütfen ön yargılı yaklaşmayın
haklısınız pasif kaldım her konuda. 12 yaşında annemi kaybettim iki kücük kardeşimle geride kaldık çocukluğumda da çileler çektiğim için hep sabretmeye alıştırıldım22 yıllık evliliği olan biri çocuk değildir.Ama yazış tarzınız bana biraz çocukça (?) geldi.Özgüven eksikliğiniz mi var acaba? Eğer öyleyse bence terapi alın,belki biraz yardımı olur.
Sizin namusunuza bile laf eden kadınla nasıl konuşmaya devam ediosunuz? Onun sizden korkması gerekir.Çirkefe çirkef olucan..Ama yorumlarda insanlardan çekiniyorum demişsiniz,üzüldüm gerçekten de. Eğer hakkınızı arayamayacaksanız gidin ordan. Anladığım kadarıyla aile apartmanı ve daire sizin.Aynı diğer eltiniz gibi oturduğunuz evi kiraya verin ve başka yerden ev tutun.Bence kaçmak çözüm değil ama sizde savaşacak güç de göremedim.Kaçın gidin bari huzurunuz olsun.
Bundan sonra sabretme ablacım kimse için gelmedik dünyaya kendine değer ver karşılığını ver otursun.haklısınız pasif kaldım her konuda. 12 yaşında annemi kaybettim iki kücük kardeşimle geride kaldık çocukluğumda da çileler çektiğim için hep sabretmeye alıştırıldım
karşılık verdikçe daha çok kuduruyorBundan sonra sabretme ablacım kimse için gelmedik dünyaya kendine değer ver karşılığını ver otursun.
Üzüldüm.Ama lütfen kendinize gelin. Artık yeni annesiz kalmış 12 yaşında bir çocuk değilsiniz.Koca kadın olmuşsunuz.İpleri elinize alın.Eşinize rest çekin.O kadar yıl katlanmışsınız,bari şimdi uzaklaşın oradan da huzurunuz olsun. Hayat çok kısa, bu şekilde heba etmeyin ve lütfen terapi alın.Hatta terapi de veren psikiyatrist bulabilirseniz daha iyi.İzmirdeyseniz isim de verebilirim. Huy,mizac değişmez ama en azından haklı olduğunuz yerde hakkınızı aramaya alışırsınız.Bol şans.haklısınız pasif kaldım her konuda. 12 yaşında annemi kaybettim iki kücük kardeşimle geride kaldık çocukluğumda da çileler çektiğim için hep sabretmeye alıştırıldım
terapiye ihtiyacım var gerçekten de. maalesef izmirde değilim çok teşekkür ederimÜzüldüm.Ama lütfen kendinize gelin. Artık yeni annesiz kalmış 12 yaşında bir çocuk değilsiniz.Koca kadın olmuşsunuz.İpleri elinize alın.Eşinize rest çekin.O kadar yıl katlanmışsınız,bari şimdi uzaklaşın oradan da huzurunuz olsun. Hayat çok kısa, bu şekilde heba etmeyin ve lütfen terapi alın.Hatta terapi de veren psikiyatrist bulabilirseniz daha iyi.İzmirdeyseniz isim de verebilirim. Huy,mizac değişmez ama en azından haklı olduğunuz yerde hakkınızı aramaya alışırsınız.Bol şans.
Niye terapiye ihtiyacınız var?terapiye ihtiyacım var gerçekten de. maalesef izmirde değilim çok teşekkür ederim
hepsini elinin altına aldı kocası karşısında hep sus pusHerkes kadından şikayetçi ama kimse bir şey yapmıyor.Hadi siz pasifsiniz, kocası kayınvalidesi kayınpederi kaynı da mı pasif?
Niye sabretcekmissiniz asla sabretmeyin. Hoşt köpek deseydiniz keşke . Böyle durumlarda sizin ondan 2 kat daha deli olmanız lazım 1 mi bağırdı 2 bağırın tehdit edin en can alıcı noktası neyse . Mahalleden falan utanması yok mu rezil ederim seni burda deyin .kayın ailenizde bir cesitmis kv kp büyük olarak kes sesini otur diyemiyor mu ya ? Korktuk kaçtık diye birşey mi var .ama dediğim gibi korkup pısmayın daha çok yapar hükümranlığını ilan etmiş manyak . Cidden siz daha deli olun azcik dişli olun canım sizde yürüyün üstüne yada bas bas bağırın sokağın ortasında imdat diye ( komik ama ciddiyim )bunlar anca öyle akıllanır. Olmadı polis çağırın baya baya çağırın bi süre sonra durulur bence .kocası da kaçıp gideceğine karısına sahip olsun ayrica .çocukları falan var mı onlarla konuşsanız ? Yaşı büyük diye düşünüyorum kadınınherkes sabret diyor çevremdeki bu yüzden pasif kaldım yanımda görmüyorum kimseyi lütfen ön yargılı yaklaşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?