- 17 Mayıs 2020
- 39
- 8
- 1
- 44
- Konu Sahibi 1umutsuzvaka
-
daha dun gorumcele konuştuk diyoki bırak desin kotu soz sahibinindir polisede versen inkar eder o okadar desinki herkes senide biliyor onuda ama sabrım kalmadi bu isler nasil oluyor bir bilgim yok savcıliğa gidersem elimde kayıt vs olmasa hiç bir işlem yapılamami acabaya ablacığım sen ne sustun oyle savunsana kendini benmi çok cazgırım siz mi sakin insanlarsınız anlamadım ki ...elti kimdir ya nedir elti dış kapının dış mandalı fazla affedersen tepene çıkar ki çıkmış ,ona sus buna sus sanki karşında akıllı bir insan var edepsizin teki ,ayrıca ne biçim aileymişş o öyle kocan nerde kv.kp ya da sana sus diyen kimse bir kadını nasıl zapdedemezler ya ay sinirim tepeme çıktı.
Yav madem o kdr çekingendin yapılması gereken bu bak... ye dayak, darp raporu al, şikayet et, uzaklaştırma fln valla hiç uğraşmazsın bi daha bile. Dayak yediginle kalırsın ki 22 yıldan kıymetli mi ya.Kavga et. Dayak yersin gider darp raporu alır davanı açarsın, girer içeri daha da bulaşmaz sana.
155 e sor kuzum hakkında muhtemelen kavga esnasında gelirler karakola goturulur sizide tabi şikayette bulujursunuz zaten polis eşliğinde çıkınca utanır da belki satasmazdaha dun gorumcele konuştuk diyoki bırak desin kotu soz sahibinindir polisede versen inkar eder o okadar desinki herkes senide biliyor onuda ama sabrım kalmadi bu isler nasil oluyor bir bilgim yok savcıliğa gidersem elimde kayıt vs olmasa hiç bir işlem yapılamami acaba
Elti baş belası bende de var bi mahluk ama kurtuldum22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...
Saftirik?Gecmek istedigi eve siz mi yerlestiniz? Eger oyleyse bu konuya aciklik getirin. Sizin elinizde olan bir karar olmadigini, bu konuda kizginsa bunu esiniz ve onun ailesiyle konusmasi gerektigini soyleyin. Sizin bu konuda sozunuzun gecmedigini dolayisiyla size bagirip cagirmasinin kendisine hic bir fayda saglamayacagini soyleyin. Benim tahminim kadinin esi sizi kotuluyor o kadina, yani bu ev mevzusundan gorunurde sizi sorumlu tutmus kocanizin ailesi. Bu saftirik kadin da sizin sucunuz sadece sanip size bagiriyor. Eger sakin bir zamanda sakin sekilde anlatsaydiniz olup biteni isler bu noktaya gelmezdi. Zeka problemi de var gibi ama cabuk kandirilip gaza gelen bir tip.
anlattıklarınızla o kadar benziyor ki onun derdi de eve konmak zaten dediğiniz gibi bıraksak gitsek gelecek kişiye de aynısını yapar kendisi söyledi zaten seni burdan göndereceğim diyeKv ve kp lerin onun yüzünden gittigini bal gibi biliyor. Ama çevreye senin yüzünden gittigini söylüyor. Onun amaci bak kv kp benden kacip gitti. Sira eltim de diye sana psikolojik baski yapıyor. Senin gitmen icin. Benim kv de böyleydi. Eşimin kendi evi ayni binadaydik. Eve goz koymuştu. Acik acik siz buradan gidene kadar elimden geleni yapicam derdi. Cok eziyet etti bana 3 sene cok cektim. Sabir sabir derken 3.senenin sonunda bir patladim. Gozum döndü ama kadin benden bir korktu kp gorumceler filan karsima bile cikamadilar. Kimi gorsem tablo niyetine duvara asicaktim o derece delirttiler beni. Eşimde artik yaptıklarınız yeter dedi ve Tasindik kendi evimizden.. Kiraya ciktim. Onlarda bize ait olan evimizi kiraya verip sahiplendiler. Yani anlicagin kadinin derdi sen degilsin. Oturdugun ev. Senin yerine baska biri de otursa ona da yapacak aynilarini.
O zaman 2 yolunuz var ;anlattıklarınızla o kadar benziyor ki onun derdi de eve konmak zaten dediğiniz gibi bıraksak gitsek gelecek kişiye de aynısını yapar kendisi söyledi zaten seni burdan göndereceğim diye
Ben kocamı doğurana katlanmayıp resti çekiyorum millet eltisine 20 yıl katlanıyor vay be.22 yıldır evliyim.
ilk yedi yıl birlik oturdum daha sonra kaynım evlenince ben en üst kata çıktım yapılmamıştı, eşim yaptı. çıktığım günden beri büyük eltim kan kusturdu. sürekli laflar sözler, ağıza alınmayacak kelimeler.. kapıma zabıta dayattı, namusuma laf etti. sustum. tabii bu 20 yıl içinde tartışmalar oldu tekrar barışıldı. keşke barışmasaymışım dedim hep, arkadaşlarım eşim dostum barış dedi belki huysuzluk yapmaz daha dediler.
barıştık birkaç yıl fazla iyi sayılmasa da muhabbetimiz devam etti. bundan birkaç ay öncesinde çok küçük bir şeyden tartışma çıkardı. olayı büyüttü, en altta kayınvalidemle oturan eltim evi kiraya verip gittiler onun yüzünden.
2 gün önce saksıma çiçek ekmek için toprak alıyordum bahçeden. bana bağırmaya başladı yanıma gelip aldığım toprağı döktü, sana buradan toprak yok sadece bir daire hakkın var başka hiçbir şeyde hakkın yok diye bağırmaya başladı. çok ağır ithamlarda bulundu, namusuma kadar laf söyledi. lütfen yardımcı olun, akıl verin ne yapmam gerekiyor. eşimin tarafı sus diyor kimse ona ses çıkaramıyor ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?