Elti denilen şey başa bela...!

eslim aymina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
119
15
68
30
Kızlar yaaaa n'olur yardım edin bu elti denen şey tam bir baş belası nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve artık çok moralimi bozmaya başladı elimde kalıcak bu gidişle...

Altlı üstlü oturuyoruz ve canımdan bezdirdi en basitinden bugünü anlatıyım. Kayınvalidem hastaneye gidicekti bende başka bir doktora gidicektim bu yüzden kayınvalidemi götürme görevi eltime kaldı bende arkadaşım gelemediğinden dolayı sabah planımı bozmak zorunda kaldım ve eltimin çocuğuna ben baktım. Ama hanfendi çocuğuna baktığım için teşekkür etmek yerine ''sen götürcektin niye böyle yaptın.Artık anne hastaneye yattığında bir bahane uyduramazsan refakatçi kalırsın'' dedi kelimeye bakar mısınız gelde deli olma....

Senin bahane uydurduğunu düşünerek gitmediğini işi ona yıktığını düşünmüş :) Laubali anlatım şeklide yakınlığınızdan dolayı bence

Biz yakın değiliz ki canım o sürekli laf sokar bende sürekli susarım onla karşılaşınca ortam değiştiririm 1.5 yıl oldu nerdeyse ben evleneli eğer onun istediğini yaparsan iyisin yapmazsan da .....

Biz yakın değiliz ki canım o sürekli laf sokar bende sürekli susarım onla karşılaşınca ortam değiştiririm 1.5 yıl oldu nerdeyse ben evleneli eğer onun istediğini yaparsan iyisin yapmazsan da .....
Böyle mecburi akrabalıklar zor ya kendin seçemiyorsun, el mahkum çatlakta olsa katlanmak zorunda kalıyorsun. Susma canım sende yüz göz olma ama üstünlük kurmasına izin verme, ona onun gibi davran ki bulaşmasın

Evvelki beri böyle yani iyice azıtmış durumda. Ama benim bir suçum yok ben bişey yapmadım.Evvelki gün bikaç şey oldu faturasını bana kesti.

susmak en büyük yanlış başlarda çat çat cevap verseydiniz sizi bu kadar ezmezdi

Eşimin ailesi beni uyardı cevap verme diye bende onlara uydum. Bilmiyorum napcam bu kadın benden ne istiyo onu da bi anlasam yaparım oda kurtulur bende...

tamam da sorun burda zaten neden onun bu davranışlarına izin veriyorsun?
Sorunlu kişiliklere birşey yapmana gerek yok, o eninde sonunda bulaşacak birşey bulacaktır. Sen onu susturmadığın sürece. "O deli, amann sen sus mantığınıda" hiç anlamam. kardeşim siz onu şımartıp deli gibi davranmasına izin veriyorsunuz. Dinleme sen kimseyi çekmek zorunda değilsin eltini.

Bak geçen gün bi mağazaya gidicektik eltiminde 2 oğlu var. Çocuklarını eşime bırakmak istedi eşimde kabul etmedi çocuklarda mecbur bizimle geldi eltiminde suratı düştü. gittik orda sürekli çocuklara kızdı bağırdı dönerkende bizi eşim alıcaktı ama alamadı ona da bozuldu. Şimdi bütün faturaları bana kesiyo çocuklarına bakmadığımı iddia ediyo ki ben bu eve geldiğim günden beri sabahın 7sinde kapıma dayanırdı çocuklar hala bi yere giderken çocukları eşime bırakır sanki eşim bakıyo bana hiç gelip demez bakar mısın bırakayım mı diye üstüne üstlük benim yanımda eşime der abi bıraksam bakar mısın diye.

Nankör bu insanlar nakör. Yapmıyorsun diyorsa yapma sende yaptığınız halde yapmadı olacağına yapma konuşması haklı olsun. Sonra bakmak zorunda da değilsin yani, sen iyilik olsun diye yaparsın onuda hak edene yap

Yaaa canım inan canım çok sıkılıyor birde ben sürekli evdeyim insan boş durunca böyle şeylere iyice canı sıkılıyo.Ne yapıcamı şaşırdım sinirlerim bozuldu bir an. O öyle söyledi bende tmm deyip evime girdim.

:) Çok sakinsin, ben senden daha çok tepki gösterdim sanırım. Boşver canını sıkma kadın sorunlu ona ya onun gibi olup susturacaksın yada bu böyle gider çok yakın oturuyorsunuz ne kadar seviye koyabilirsin ki

:) Çok sakinsin, ben senden daha çok tepki gösterdim sanırım. Boşver canını sıkma kadın sorunlu ona ya onun gibi olup susturacaksın yada bu böyle gider çok yakın oturuyorsunuz ne kadar seviye koyabilirsin ki
Eşim ben yokken eşimle çok iyi anlaşırlardı yani eşim sürekli '' he he sen haklısın '' der geçiştirirdi. yani onun suyuna giderdi. O da eşimden yüz bulup bana saldırmaya kalktı. Eşimin geçen gün yaptığı ona tuhaf geldi benim yaptırdığımı sandı heralde. :) Halbuki ben eşime bakıver çocuklara hemen gelicez diye kızmıştım :)

Oda olabilir aslında eşini doldurduğunu düşünüyor olabilir. Sorunlu kişilik bacım ne düşündüğünü nasıl senaryo ürettiğini Allah bilir :)

Bence öyle düşündü hatta bende dün eşime dedim ki bundan sonra çocukları sana bırakmak istediğinde eşime sorayım ya da git ona sor yenge sonuçta o bakıyo de dedim o da tamam dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…