Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde bi eltim var evlerimiz yakin ama esim pek hoslanmiyor misafirligede cok sık gitmeyiz gitsekte senli benli olmuyorum esimde rahatsiz ederse kendisine soylememi cunku kendisinin ortakligiyla gorusme durumunda kaldigimi soyluyor
Benimde bi eltim var evlerimiz yakin ama esim pek hoslanmiyor misafirligede cok sık gitmeyiz gitsekte senli benli olmuyorum esimde rahatsiz ederse kendisine soylememi cunku kendisinin ortakligiyla gorusme durumunda kaldigimi soyluyor
Benim eşim istersen git döv rahatla ya da istersen hiç konuşma dedi ama olmuyor. Bu konuda çoğu görev eşe düşüyor sonuçta abisinin ya da kardeşinin karısı...
Benim eşim istersen git döv rahatla ya da istersen hiç konuşma dedi ama olmuyor. Bu konuda çoğu görev eşe düşüyor sonuçta abisinin ya da kardeşinin karısı...
Bence esinde arani iyi tut vs sana baskı yapmiyormus istersen konusma bile demis gerisi sende bence ben olsam bundan snrasini kendim hallederdim cok zor degil kisa cevap verip susturmak yada dedigi gbi konusmamak :) tabi bence
Bence esinde arani iyi tut vs sana baskı yapmiyormus istersen konusma bile demis gerisi sende bence ben olsam bundan snrasini kendim hallederdim cok zor degil kisa cevap verip susturmak yada dedigi gbi konusmamak :) tabi bence
Kısa cevap verirsen sabah anlattığım gibi olaylar yaşıyoruz yani laf sokuyo ve insanın sinirlerini hoplatıyo. Konuşmasak yine aynı mecbur aynı ortamda bulunuyoruz ki biz 1 ay önce fln küstük daha doğrusu o bana durduk yere küsmüştü konuşmuyoduk yani ben çok rahattım. Görmediğim zamanlar gerçekten baya rahattım. Ama bu seferde faceden gönderi yapıp laf sokuyodu kardeşiyle foto çekiliyodu ki bunu normal zamanlarda yapmaz sırf bana inat olsun diye yapar. Aynı ortamda bulunduğumuzda laf sokar fln en son kaynanam bana yeter artık ben buna dayanamıyorum sizi barıştırcam kendimi kurtarcam demişti :)