elti derdi

kayinvalidem tam olarak “aman tadimiz kacmasin” insani herkesin gonlu olsun ister, kuskunluk hic olmasin ister gercekten temiz kalpli birisi. herkesin tabiki bakis acisi farkli olabilir ama yeni evliyiz ve biz biraz zor evlendik (kendi ailemden dolayi) bunlarin uzerine hic kimse tarafindan rahatsiz edilmek isfemedim. bence balayi zaten basli basina (onemli,acil bir durum olmadikca) rahatsiz edinilmeyecek kadar ozel bir zaman dilimi.

Ben bu kadar meraklı insanları iyi niyetli bulamıyorum yaa. Yüz vermediğiniz halde nelerle uğraşıyor bide yüz verseniz başınıza çeşit çeşit işler açar gibi hissettim nedense. Bence hiç hatır gönül mevzusuna kapılıp yüz vermeyin. İçinden bi sinsilik çıkabilir

hayir zaten kotu kalpli, art niyetli oldugunu dusunmuyorum gosterilen tavir rahatsiz edici. evime kabul etmiyorda degilim zaten, o benden cekindigi icin kayinvalidem yoluyla bana soyletiyor.

ya kotu niyetli degil bence ama kendisini surekli bir seylere dahil etmek istiyor cunku hayatinda hic bir olay yok. 11-12 gibi uyanir, cocugu okula gonderir cani isterse (cok nadir) yemek yapar ya da disaridan soyler tv izler gece 1-2 de yatar. tum dongusu bu

Sizin eltiniz benim kaynanam olabilir mi? Resmen onun hareketleri kimse durdamıyor emin olun kavga da etseniz yüzsüz gibi hiç bir şey yokmuş gibi konuşmaya devam edecek. Eminim ki yüzü de çok güleçtir saçma sapan şeyleri gülerek anlatıyordur falan.

Ne yapıyorsunuz nerdesin kiminlesin diye sorup balayında fotoğrafınızı istemesi çok tuhaf. Belki de kendini yalnız hissediyor ve aşırı meraklı birisi. Aynı zamanda size karşı bağımlı gibi davranıyor. Ben okurken boğuldum resmen.

tam olarak bu karaktere sahip

ay evet oyle yorumlar geldi ki gercekten kendimi zalim gibi hissettim, bunlar cok ozel seyler degil mi? ya sorulmamali yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…