- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Bence siz ilimizde birbirinizi sevmemissiniz sende boş durmamissin oda öle baştan olmamış sizin ilişkiniz her neyse benim üç tane eltim var bayramlarda anca görürüm yüzlerini asla muhattabimiz olmam melek dahi olsalar benim sende gordugum yanlış nisanlinin söylemesi gereken şeyleri sen soleme bak bu eltin için deil özellikle ailesi için zaten adımız çıkmış gelin ogluslarini onlardan kopartioruz ama sen bu kafayla gidersen yarın KV kb aynı sorunları yaşarsın sen fazla aile meselelerine dahil olma eş adayını yerecek yada ovecek herhangi bi laf etme batar kardeşim anliomusun batarBeni kahvaltıya çağırıp mıhlama yapacakmış öyle demiş.
Bize geldiklerinde X yapacak öyle dedi diyor.
Nişanlım ben yapacağım dese yaparım ben derdi. Ki öyle bir cümle kullanmamış.
Bende o ne anlar niye yapsın dedim. Karadenizlilere özgü değil mi yemek onlar daha iyi bilir
Sen asıl karadenizlisin senin yapman lazım dedim. Konuşurken her şey normal.
Ne var bunda alınacak bunu da dert etmiş.
Ben ona elti demişim ona alınmış.
Neyse anladım ben anlayacağımı...
Kadin seni cekemiyor simdiden belli.Ama esine bagli hersey eger esin senin arkandaysa, seni kimseye ezdirmicekse hic kimse bisey yapamaz.Elti bozuntusu yuzunden ayrilicak degilsiniz heralde.Benimde 3 eltim var bitanesi beni sevmiyor mesela cok yapmacik.Iki yuzlu ama herkes onu taniyor.Onun icin bnde hic takmiyorum kendisini :)Ben Nişanlıyım. Elti adayı benim, ELTİM 1.5yıldır evliler.
Dün akşam tüm aile otururken tartışmaya başlamış elti adayım eşi ile. Hoplamış, zıplamış, delirmis. Boşanacağımz diye tutturmuuuş. Kv., teyze herkes şok ağlamış kv sinirden. O ara nişanlımda evindeymiş iyi ki!
Abisi hemen nişanlımı aramış "mutlu musun boşanıyoruz" demiş. Sinirle bağırıp çağırıp küfretmiştir.
Aileiçi sorununu benim-bizim üzerimize atmaları çok kırdı beni. Uyuyamadım gece.
Huzurlarını ben bozmuşum gibi aktarıyor. Abide de ağırlık yok. Bizi suçlamaya. Olayı bize bağlamaya ne hakları var.
Babaanne, kv, hala, teyze siz gelin konuşun. Sizlik durum yok diyor.
Bunlar karı koca bize atıyor suçu. Aranızdaki sorunu hangi hakla bağlarsınız bize. Haklı görünmek için sanırım. Beni mi kötü göstermek derdi.
En sevmediğim kadın türü o da geldi eltim oldu. İleride de çok sorunlar çıkartacak gibi. Ben aile sorunlarına alışkın değilim. Ailece kendi halimizde yaşarız biz kimseye karışmayız.
Bugün gidip konuşalım madem öyle dedik. Abisi gelmesinler. Yine sorun çıkartabilir demis esi için. Anlamadım bu kadını. Derdi neyse.
Her şey 1 ay öncesi oldu. Onlarda otururken. Bebekleride var. Kv de kalıyordu bebek gece gündüz hastaydı o ara gece kv bırakamıyordu gelini çalıştıği için. Neyse konuyu açtılar yine bende kalıyor evleri soğuk vs dediler. Hep diyorlar bunu zaten. Bende düşünemedim alınacaklarını. Gayet gülerek "gece ağlayacak nisanlımı uyandiracak bebek. annesi babası ile kalsın" dedim gulustuk.(oldu mu şimdi tek derdimiz buydu yanlış anlatmak evet!) Gerci nisanlimin horlamasi uyandirir cocugu dedim.
Bundan dolayı nişanlimada tavır almıslar konusmuyorlarmış 1 aydır.
Akşamda olay çıkartıp benim kurdugum bu cümleye bagliyorlar. Ben oyle cumle kurdum diye sorunlar buyümüş sözde. Eşi ile arası da bozulmuş vs vs.
Biz öncesi konusacaktik ama hiç biraraya gelmedik. Evlerinede gitmek istemedim. Özür dilenecek bir durum yoktu. 2haftasonu gittiğimde de evde yoklardı zaten abiler.
Hangi kafayla bana bağlıyor sorunu anlamış değilim. Var mı böyle eltiler. Ayılıp bayılmalar numaralar kıskançlıklar.
Beynim yandı. Evlenmeden neler yaşıyorum. Evlenmesemm mi? Sorunlu aile korkuyor insan.
güncel: Gidip konuşmak istedik boşanmayı neden bana nasıl bağlıyor derdi neymiş diye?
Konuşmak istemedi. İstemiyor.
Adımı dahi duymak istemiyor. Yüzümü görmek istemiyor. Adım geçince çıldırıyor.
Ne nişanlımın nede benim olduğu ortamda bulunmak istemiyormuş. Görüşmek istemiyormuş.
Selam versem almazmış. Kaçarmış o ortamdan.
Eşi büyükmüş nasıl olurda kardeşinin ayağına konuşmaya gidermiş kızmış kocasına sen büyüksün ayağına gitme.
Sadece benim dediğim bu laf değil olur olmadık gereksiz her şeyi saçmalamış.
Abiside görüşşme taraftarı değil zaten. Eşi ne derse o.
Düğünümüzee bile gelmeyecekmiş (düğün seneye) (kim öle kim kala) abiside düğünde görünür gidermiş.
Eşine diyor kardeşin seni hiç aramıyor ki evleri karşılıklı dairede.
Kızın karın ağrısı başka hasetliğinden hepsi.
Bu kadar büyütelecek bir şey yok.-tu
Sülalenin çoğunluğu kıskançlığından yapıyor diyor.
Kimseyide konuşturmuyor kendi bağırıp çağıracak. Çirkinleşmiş iyice.
Ben beni biliyorum onu da biliyorlar.
Haklı haksız davası gütmüyorum size.
Herkes kendine yakışanı yapıyor.
Hayatta en hoşlanmadığım insan tipi. Çok konuşan ama konuştuklarının altını dolduramayan, amaçsız saçma sapan özetle boş konuşan insan. Yani espri yapmayı bilmiyorsanız o çenenizi bir tutmayı deneyin. Kavganın ana sebebi nedir bilinmez onun için o konuda yorum bile yapmıyorum ama siz gerçekten tehlikeli insanlardansınız. Aynısını birileri size söylese şuradaki uslubunuzdan çok belli ki tersleyip ''yine'' esprileşme ayağına laf sokacak tipsiniz. Ama siz yapınca sıkıntı yok. Ağzınızdan çıkan her laf falsolu olmuş kadın tabi ki sizi sevmez.
Ben Nişanlıyım. Elti adayı benim, ELTİM 1.5yıldır evliler.
Dün akşam tüm aile otururken tartışmaya başlamış elti adayım eşi ile. Hoplamış, zıplamış, delirmis. Boşanacağımz diye tutturmuuuş. Kv., teyze herkes şok ağlamış kv sinirden. O ara nişanlımda evindeymiş iyi ki!
Abisi hemen nişanlımı aramış "mutlu musun boşanıyoruz" demiş. Sinirle bağırıp çağırıp küfretmiştir.
Aileiçi sorununu benim-bizim üzerimize atmaları çok kırdı beni. Uyuyamadım gece.
Huzurlarını ben bozmuşum gibi aktarıyor. Abide de ağırlık yok. Bizi suçlamaya. Olayı bize bağlamaya ne hakları var.
Babaanne, kv, hala, teyze siz gelin konuşun. Sizlik durum yok diyor.
Bunlar karı koca bize atıyor suçu. Aranızdaki sorunu hangi hakla bağlarsınız bize. Haklı görünmek için sanırım. Beni mi kötü göstermek derdi.
En sevmediğim kadın türü o da geldi eltim oldu. İleride de çok sorunlar çıkartacak gibi. Ben aile sorunlarına alışkın değilim. Ailece kendi halimizde yaşarız biz kimseye karışmayız.
Bugün gidip konuşalım madem öyle dedik. Abisi gelmesinler. Yine sorun çıkartabilir demis esi için. Anlamadım bu kadını. Derdi neyse.
Her şey 1 ay öncesi oldu. Onlarda otururken. Bebekleride var. Kv de kalıyordu bebek gece gündüz hastaydı o ara gece kv bırakamıyordu gelini çalıştıği için. Neyse konuyu açtılar yine bende kalıyor evleri soğuk vs dediler. Hep diyorlar bunu zaten. Bende düşünemedim alınacaklarını. Gayet gülerek "gece ağlayacak nisanlımı uyandiracak bebek. annesi babası ile kalsın" dedim gulustuk.(oldu mu şimdi tek derdimiz buydu yanlış anlatmak evet!) Gerci nisanlimin horlamasi uyandirir cocugu dedim.
Bundan dolayı nişanlimada tavır almıslar konusmuyorlarmış 1 aydır.
Akşamda olay çıkartıp benim kurdugum bu cümleye bagliyorlar. Ben oyle cumle kurdum diye sorunlar buyümüş sözde. Eşi ile arası da bozulmuş vs vs.
Biz öncesi konusacaktik ama hiç biraraya gelmedik. Evlerinede gitmek istemedim. Özür dilenecek bir durum yoktu. 2haftasonu gittiğimde de evde yoklardı zaten abiler.
Hangi kafayla bana bağlıyor sorunu anlamış değilim. Var mı böyle eltiler. Ayılıp bayılmalar numaralar kıskançlıklar.
Beynim yandı. Evlenmeden neler yaşıyorum. Evlenmesemm mi? Sorunlu aile korkuyor insan.
güncel: Gidip konuşmak istedik boşanmayı neden bana nasıl bağlıyor derdi neymiş diye?
Konuşmak istemedi. İstemiyor.
Adımı dahi duymak istemiyor. Yüzümü görmek istemiyor. Adım geçince çıldırıyor.
Ne nişanlımın nede benim olduğu ortamda bulunmak istemiyormuş. Görüşmek istemiyormuş.
Selam versem almazmış. Kaçarmış o ortamdan.
Eşi büyükmüş nasıl olurda kardeşinin ayağına konuşmaya gidermiş kızmış kocasına sen büyüksün ayağına gitme.
Sadece benim dediğim bu laf değil olur olmadık gereksiz her şeyi saçmalamış.
Abiside görüşşme taraftarı değil zaten. Eşi ne derse o.
Düğünümüzee bile gelmeyecekmiş (düğün seneye) (kim öle kim kala) abiside düğünde görünür gidermiş.
Eşine diyor kardeşin seni hiç aramıyor ki evleri karşılıklı dairede.
Kızın karın ağrısı başka hasetliğinden hepsi.
Bu kadar büyütelecek bir şey yok.-tu
Sülalenin çoğunluğu kıskançlığından yapıyor diyor.
Kimseyide konuşturmuyor kendi bağırıp çağıracak. Çirkinleşmiş iyice.
Ben beni biliyorum onu da biliyorlar.
Haklı haksız davası gütmüyorum size.
Herkes kendine yakışanı yapıyor.
Ya kimsenin senin yuzunden bosandigi yoķ once ego tatminini birak. Buyuk ihtimal senin bu laf sokmalarini kiz dillendirdi tatsizlik olmasin diye kimse ondan yana olmadi bunaldi o da. Hee iki gunluk el icin yuvasini yikar sen de inandin.
Keske sen gitsen de bi'de eltin gelse buraya. Garibim sen simdi kiza hakaret de etsen o kiz icin yeni gelini kiskaniyodur diyecekler gel de catlama.
Aynayi kendine cevir daha aileye girmeden mikser gorevi yapip iki kardeşin arasini bozdun. Ki bence de amacin buydu. Tebrikssss.
Yalniz bu simdi boyle evlenince bu aman kizim o kiskaniyo tu kakalar son bulacak ve kimin ne oldugu/ yaptigi anlasilacak. Aile benden yana diye sevinme yani.
Aynen öyle anlamış. Biz nişanlımla sanki oturup nişanlım rahatsız oluyormuşta bana anlatıyor gibi olmuş.olay senin yüzünden nişanlına patlamış, çünkü seni henüz aile içinde görmedikleri için, silebilecekleri sana en yakın aile fertini silmişler.
Ayrıca dediğin laf sanki şey olmuş, nişanlın bebekten rahatsız olmuşta söyleyemiyormuş gibi olmuş.
< ben olsam ben bile alınırdım sanırım>
Bence mesaj falan çek konuşmak istemiyorsa da, kendini anlat özür dile.
Ayrıca akrabalarla o meselelere fazla girme seni desteklermiş gibi gözüküp dediğin her lafı aynen eltine götürürlerse şok olursun benden söylemesi...
Çok gereksiz bir insansıniz, aynısını yapan bir akrabamiz var. Şakayla karışık lafları sokusturuverir, alındığını gösterince de adini fesata cikarir. Kendine soylenen nor lafi da omur boyunca unutturmaz.Sebebi de esiyle hayatinda kendinden ve kendi ailesinden baska bir insan istememesi, bencilligi. Boylelerinin eşleri de onlara inanıyor herhalde devamli empozeden dolayi, çünkü eş olarak zaten kolay etkilenecek kişileri seciyorlar en baştan. Ama eltinizin de ayrıca sorunları varmış, hayatından gereksiz bir insanı çıkarmak yerine boşanmaya çalıştığına göre.
Daha evli bile değilsin sanane elin evinin düzeninden? Nasip kısmet işi farkındasın dimi belki evlenemiceksiniz bi aksilik çıkacak... ama o kadın kv nin gelini ve o çocukta torunu. Şimdiden nasıl bi gelin olacağınızın sinyallerini vermişsiniz tebrikler. Ayrıca aman nişanlınızın uykusu küçük bi bebeğin sağlığından daha değerlidir. İnsanın fikri neyse zikride odur. Bence buraya yazma amacında haklısın suçun yok poh pohlamasını beklemek.
Tüm aile büyükleri HAKLI olarak suçu sende bulursa demek istedin sanırım. Çünkü bu konuda Bütün mesajları ve yazdıklarını okuduktan sonraki kanaatim suçlu sen'sin. ( ve asla bunu kabul etmiyorsun. hal böyle olunca o aile daha nice kavgalar görür...)
Ya kimsenin senin yuzunden bosandigi yoķ once ego tatminini birak. Buyuk ihtimal senin bu laf sokmalarini kiz dillendirdi tatsizlik olmasin diye kimse ondan yana olmadi bunaldi o da. Hee iki gunluk el icin yuvasini yikar sen de inandin.
Keske sen gitsen de bi'de eltin gelse buraya. Garibim sen simdi kiza hakaret de etsen o kiz icin yeni gelini kiskaniyodur diyecekler gel de catlama.
Aynayi kendine cevir daha aileye girmeden mikser gorevi yapip iki kardeşin arasini bozdun. Ki bence de amacin buydu. Tebrikssss.
Yalniz bu simdi boyle evlenince bu aman kizim o kiskaniyo tu kakalar son bulacak ve kimin ne oldugu/ yaptigi anlasilacak. Aile benden yana diye sevinme yani.
Bu kadın modelini tanıyorum ben
Bu aile modelini de
Yerinde olsam asla içlerine girmezdim ama hayırlısı olsun
Kendini çok daha karmaşık kavgalara hazırla bundan sonra, gazan mübarek olsun
Ben 5 senedır evlıyım ve 2 tane eltı adayım var. Bu her ıkısıde benım 2. evlılıgımın oldugunu cocugumuzunda aslında bıyolojık olarak ortak olmadıgını henuz yenı ogrendıler. Bırı 4 senedır, dıgerı 1.5 senedır beraber kayınlarımla. O sebeble kol kırılıp yelın ıcınde kalması gerekıyor oncelıklede bunu bılmeyen acemı nısanlınız
Bence henüz adayı olduğunuz bir hane için çok fazla cümle kurmuşsunuz; yani boşanma nedeni değil elbette ana hakketen şu an size ne.evlendikten sonrA bile bu cümleler ortaya karışık söylenmez. Biri hele dış kapının mandalı biri bence söylese hele iyice sinir olunur. Mesafe mesafe
Bence siz ilimizde birbirinizi sevmemissiniz sende boş durmamissin oda öle baştan olmamış sizin ilişkiniz her neyse benim üç tane eltim var bayramlarda anca görürüm yüzlerini asla muhattabimiz olmam melek dahi olsalar benim sende gordugum yanlış nisanlinin söylemesi gereken şeyleri sen soleme bak bu eltin için deil özellikle ailesi için zaten adımız çıkmış gelin ogluslarini onlardan kopartioruz ama sen bu kafayla gidersen yarın KV kb aynı sorunları yaşarsın sen fazla aile meselelerine dahil olma eş adayını yerecek yada ovecek herhangi bi laf etme batar kardeşim anliomusun batar
evlenme diyemem sana.böyle bir vebale giremem ama tecrübe ettiklerimi sana aktarmak istiyorum mümkünse. ben 8 aylık evliyim 8 ay öncesinden de bir yıldır tanıyorum eşimin ailesini. ve neye sustuysam dağ gibi büyüdü, neye düzelir dediysem iyice çığrından çıktı. değişirler diye bekleme böyle bir umudun olmasın bunu söylemek istiyorum. şuan görünen neyse o oluyor veya daha da artıyor olan bundan ibaret. illaki benim yaşadıklarımın aksini yaşayan insanlar vardır ama şu bir gerçekki eltiniz gibi insanlar -ki ondan bende 5-6 tane var- hatalarını kabul etmedikleri gibi hatalı da her zaman karşı taraf olur onların gözünde o yüzden ikna etmekde çabalamakta yanlış olur. o yüzden en iyisi onu boşverin gitsin ben başaramıyorum ama siz başarabilirsiniz belkide
Kadin seni cekemiyor simdiden belli.Ama esine bagli hersey eger esin senin arkandaysa, seni kimseye ezdirmicekse hic kimse bisey yapamaz.Elti bozuntusu yuzunden ayrilicak degilsiniz heralde.Benimde 3 eltim var bitanesi beni sevmiyor mesela cok yapmacik.Iki yuzlu ama herkes onu taniyor.Onun icin bnde hic takmiyorum kendisini :)
söylediğinin ne anlama geldiğini anlamadım valla ne demek istedin ne anladılar
+1
Aynen katılıyorum. Benim de en tahammül edemediğim tiplerdir.
Konu sahibi 20 yaşında değil, 29 yaşında yetişkin bir kadın. Nerede ne konuşacağını nerede susması gerektiğini o da çok iyi biliyordur. Bakmayın ay ben sadece espri yaptım demesine. "Şaka yapıyorum" ayağına basbayağı laf sokuyor, amaç zaten şakayla karışık laf sokmak. Şaka sadece kılıfı. Konu sahibinin belli ki elti fobisi var, bir de eltisi evin büyük gelini ya, kendini ezdirmemek için şimdiden önlemler almış; eli belinde, sivri dilli bir profil çizerek eltiye gözdağı veriyor aklınca.
Yaaa bütün eltiler aynı mı olur kiii :)) olaylarımız ayrı ama davranışlar aynı :)) ne demiş büyüklerimiz " elti elti elimin tersiii " :)))))
Siz kendi huzurunuzu fitne fesat biri için bozmayın eşiniz bu konuda en büyük destekçiniz.. olaylara müdahil olmayınca kafanız rahat ediyor tecrübe ile sabitboşverin onları düğününüze odaklanın :)
Benim anlamadıgım bu kadar detayı sana neden aktarıyorlar ki?
Senin üzülüp kafana takabilceğini düşünemiyolarmı .
Sana bir şey diyimmi sen şimdiden komple hepsine cephe al baak sonradan basın agrır.
Cephe al dediğim görüşme hepsine mesafe koy .
Eltinizin çocuğuna kayınvalidenizin bakması falan sizin karışacağınız konular değil, kaynanan size yorum yapsa bile sen yorum yapmamalıydın daha eve bile girmemişsin gelin olarak ve tutup benim nişanlımı uyandırır kendi evinde baksın demeniz hiç hoş değil. Bu eltinin kaynananda yiyip içmesini siz daha öncede konu etmiştiniz yani ilk değil ee onlarda elbet kulağına gitmiştir size ne ister kaynana baktırır, ister orada kalır yer içer sizi hiç alakadar etmez konunun sadece o sözle olduğunu sanmıyorum belli ki birikmiş eltiniz eşine patlamış kavga etmişler yani olay sizinle bağlantılı ayrıca haklı niye onlar ayağına gelecek eşinizin. Ben olsam bende bozulurdum eltim bana nişanlım onun çocuğundan uyuyamaz ana babası baksın dese.
Hem daha önce açtığınız konuda anlatmışsınız tavır almış o zaman zaten daha o akşam alıp çocuğunu gitmiş, yemek yememiş, öbür gün kahvaltıya gelmemiş ve siz alındığını göre göre özür dilememişsiniz şakayla dediğinizi söylememişsiniz bile umrunuzda olmamış. Nişanlında yoo ben rahatsız olmuyorum diyebilirdi. Çok ayıp olmuş ve eltiyi kötü göstermişsiniz kadın ne yaptı ki çalışıyormuş keyfinden mi bırakıyor siz çalışmıyorsunuz o yüzden kendiniz bakarsınız.
Yaa yorum yapmayalim bence zaten "sen haklisin, elti kaka" dememizi bekliyor. Burada genelde eltiler kotulenirdi, bak senin konunda elti hakli bulundu bence az biraz dusun bu kadar insan niye sen yanlissin diyo.
Evet sen daha ailede yenisin ki daha aileye tam girmemissin bile. Ustune vazife olmayan konularda sivri sakalar yapamazsin. Sen oyle dediginde kayinvalide ehehe diyecegine gercek bir anne gibi davransaydi zaten bi'daha boyle buz gibi sakalar yapamazdin. Boyle ben derim, ben yaparim, ben susmam dersen daha cok konu acarsin burada.
Benim yaptğım şakadaan dolayı eşim bana o an orada beni susturmadı diye "çocuk beni rahatsız etmiyor" demedi diye. Nişanlımın rahatsız olduğunu ve bunu benimle konuştuğunu düşünmüş. Alınmış küsmüş. Ama abisi kardeşi ile konuşmasaydı o da bende bilemezdik buna alındığını. Ben o an alındığını da anlamamıştım. Abisi geliyor konuşuyorlar nişanlımda abisinden özür diliyor.
Ama kız susmuyor egolu ya büyük ya ille de ayağıma gelecek diye diye evde adamın kafayı ütülüyor. Ben esprili şakayı seven biriyim her alınana özür dilenmez. Özürlük kabahatim yok. Evine gidip özür dilenmez basit mevzu için. Aynı ortamda olsaydık kusura bakmayın der açıklama yapardım. Ben insanlara laf sokmuyorum. Hayatına karışmıyorum. Laf sokacak olsam çok fırsat verdi bana laf sokmak için.
Görüşmek istemiyormuş bizimle eşiyle bu yüzden tartışıp duruyormuş. Abiside zaten görüş diye zorlamıyor. Abi zorlasa anlarım kavgayı. Tek derdi sen büyüksün neden kardeşinin ayağına gidersin. Onlar bizim ayağımıza gelecek. Büyüklük taslama derdinde. Bu zamana kadar her şeye alınmış birikmiş benim lafım tuz biber olmuş. Nişanlıma büyüklük taslama derdinde ablası değil Allahtan bana da görümcelik yapacak tek derdi o. Egolu. Aşşağılık kompleksi var.
Dün akşam nişanlıma gel al beni ailenle konuşacağım dedim gitttim. Abi de elti de benimle sorunu konuşmak istemiyor. Sorunu olan alır karşısına konuşur. Bende kv halaya babaanneye anlattım her şeyi. Görüşmeyebilirler fakat boşanacağız diye uydurup suçu bana bağlayamaz dedim. Boşanamaz tabi ama üste çıkmak için bana çamur atamaz. Görmesin gelmesin sorun yok bende gelininiizin gül yüzüne meraklı değilim ama ayn ortamda o var diye gidemem dedim. İstemeyen kendi gider dedim. Ben artık sıcak bakamıyorum evliliğe daha babamın evindeyim boşanmayı benim üzerime atıyor dedim. Evlenince sürekli entrikalar yapacak ben uğraşamam sorunla dedim. Görümcem olsaydı bu kız şu an asla durmazdım dedim. Evlilikle mi uğraşacağım sorunla mı dedim. Siz sorunları böyle mi halledeceksiniz dedim. Dayı amca sus diyemiyor mu dedim. AMan aman yapıp pohpohlayıp sensin diyeceksiniz beni suçlayacaksınız dedim. İleride iftirada atar dedim. Her şey beklenir kötü kalpli insanlardan dedim.
Benim aramı yapmayın mümkünse uzak olsun dedim. Samimiyet beklemeyin dedim. Konuşmam. Ama bu tarz insan abi kardeş arasını açıyor dedim.
Çocuklara ev ısısı düşük olmalı dedim aşırı sıcak nefes aldırmıyor çocuklara. Neymiş ben çocukların hastalığını istiyormuşum. Kötülüğünü düşünüyormuşum.
Yapmayın kk kadınları ya. Karı koca art niyetli bunlar. Hiç sorun yokken abisi nişandan sonra soğuk davranıyordu bana da aileme de. SOrun benim elti de. Bu 2*2=4. Bariz belli. Kız kim ne dese batmış alınmış. Kızın ailesi böyle entrikalı hep sorunlu ailesi. Oradaki yaşantıyı bizede yaşatıyor.
Bu sorunlarla uğraşamama evliliğe sıcak bakamıyorum dedim. Sorun var benimle konuşulmuyor dedim. Oturdum anlattım. Şu an nişanlımla da konuşmuyorum. Aileden biri çıkıp geline haddini bil diyen yok. Abide de iş yok. Herkes haddiini bilecek. Bu kadar abartacak mevzu yok. Beni alet edemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?