elti eltiyi neden kıskanır ??

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..

daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,

ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..

kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..

sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
 
Ortada fazla bir şey göremedim. Sizi kv den kıskanıyordur.

Mesala ben çok düşkün olduğum insanların beni daha çok sevmesini isterim. Normal şeyler bunlar.
 
Valla ben çok uzaktayım ama kıskançlık oluyor tabiki mesela 2 eltim var biri 48-50 yaşlarında o iyidir diğeri 32 felan büyük eltimin oğlu 3 yaşında kanser 8 yaşında vefat etmiş diğerinin 2 kızı var yani hiç erkek torun yok. Bende hamileyim erkek bekliyoruz kısmette varsa. Ama tabi 2 bebeğim karnımda öldü daha Birgün aramış değiller ama büyük eltimi çocuğu vefat ettiği için çok boynu bükük biliyorum hala acı çekiyor hiç aramazlar ama ben arayıp rızasını aldım istediğin bir isim var mı kendi oğlunmuş gibi ne istersen baş üstüne demişimdir. :)

Büyük eltim saatlerce kaynanamla konuşur çok düşkünler birbirine valla Allah daim etsin nazar değmesin daha çok sevsinler birbirlerini bana sıra gelmesin
 
Kaynanayı paylaşamayan gelinler. Bunuda gördük ya tamam artık. Benimde eltim var. Kaynanamla istedigi kadar aşk yaşayabilir hatta sonsuza dekk birlikte yasayabilirler umurumda degil.
Zaten eltimde pek gorusmem. Bu yuzden problemde olmsaz. Niye dertsiz basiniza dert ariyorsunuz onu anlamadim ben. Kv onu coook sevse nolur ki? ÖZ ANNEN DEGIL KIbu kadın neyini cekemiyorsun?
 
Ayni ailedesiniz diye gecinmeli degilsiniz, el kizi oda elbet kiskanmasi vardir hatta sizde onu kiskaniyonuz saniyodur. O yüzden net olmayan her insana mesafe koyun. Ararsa konusun, gelirse görüsün. Siz ilk adimlari atmayin. KVyle ask yasamalarinida takmayin, bi gün ask yasarlar diger gün kanli bicakli olurlar, siz o yakinligi kurmayinki tartismalarada yer acmamis olursunuz.
 
Bosveeeer gitsin. Ben olsam ilgilenmem bile. Konussun dursun hepsiyle ilgimi alakami en aza indiririm olur biter. Arkadasin mi yok ?
 
benim eltim kedisiyle kiyasliyor kizimi :) ek gidada istahsiz kizim onunla ilgili bisey anlattim ben de gecen gun kasikla yumurta yedirdim dedi. uyumadim dedim ben de uyimadim kedim uyutmadi dedi ve daha bisuruuuu sey bosverrr cahilligine ver.
 
Kuma ile kumanim gemisi yürürmüşte elti ile eltinin ki yürümezmiş. Belli kıskanıyor. Sende havali havalı kıskandır kendini kudursun.
 
Ah ahh anlatsam roman olur da. Akşam akşam hatırlayıp moralimi bozmak istemiyorum. Sabır diliyorum size.
 
benim eltim kedisiyle kiyasliyor kizimi :) ek gidada istahsiz kizim onunla ilgili bisey anlattim ben de gecen gun kasikla yumurta yedirdim dedi. uyumadim dedim ben de uyimadim kedim uyutmadi dedi ve daha bisuruuuu sey bosverrr cahilligine ver.

Kiyasladigini nerden cikariyorsunuz? Siz kizinizi anlatinca o da kedisini anlatmis bunda ne var? Evcil sahipleri, bende dahil onlari bir bebek gibi büyütüyoruz. Neyini hor gördünüz acaba? Sizin kizinizin ek gidasini dinlemeye o da bayilmiyordur belki, siz anlatinca iyi, o kedisini anlatınca kıyaslama yapan cahil mi oluyor?
 
Bosveeeer gitsin. Ben olsam ilgilenmem bile. Konussun dursun hepsiyle ilgimi alakami en aza indiririm olur biter. Arkadasin mi yok ?

yoo arkadaşım çok..hatta gitmeye üşeniyorum evden çıkmaya üşeniyıorum soğuk günlerde...zaten ilgilendiğim yokda beni kıskanmasına uyuz oluyorym

benim eltim kedisiyle kiyasliyor kizimi :) ek gidada istahsiz kizim onunla ilgili bisey anlattim ben de gecen gun kasikla yumurta yedirdim dedi. uyumadim dedim ben de uyimadim kedim uyutmadi dedi ve daha bisuruuuu sey bosverrr cahilligine ver.

Allah akıl fikir versin..komik oluyorlar yaa

Ah ahh anlatsam roman olur da. Akşam akşam hatırlayıp moralimi bozmak istemiyorum. Sabır diliyorum size.

saolun konuyu bilmiyorum ama bellki çok dertlisiniz..Allahından bulsunlar
 
Ay şükür benim hiiic öyle bi derdim yok çünkü bi kaynim var oda teyzemle evli annemin kız kardesi valla teyze yeğen çok güzelde anlasiyoruz Boşver in herkesin rızki hayatı kendine umursama muhatap olma niye bu kadar kafanıza takarsiniz hiç anlamıyorum kaynanan da onun olsun tek derdin bu olsun
 
Eltin sanırım baya boş
Böyle ufak tefek hesapları dolu insanlar asla yapmaz
Bırak arkandan yada yüzüne karşı ne istiyorsa desin senden karşılık bulamazsa onu ciddiye almadığını anlayacaktır çok garip ya sen onların erkek kardeşiyle evlenmişsin nasıl böyle kalbini kırabilirler
 

zaten çok kafama takıyor değilim..ama inanın insan başına gelmeden anlayamaz..insan çok uyuz oluyor o böyle davranınca..salak gibi hissediyorum kendimi..ya olmamış çocuğumla kıyaslama yapmak ne demek..Allah bilir olunca napar..ruh hastası bunlar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…