elti eltiyi neden kıskanır ??

ewt kesinlikkle..ama büyük gelin ya hava mı yapıyor anlamadım ki..büyük gelin ama yaşça küçük..olmayan çocuğumla ilgili kıyaslama yapmak ne demek..kızın saçını başını yolasım geliyor bazen..

Ay bırakın onlar iyi olsunlar , size bulaşmasınlar. Daha ne istiyorsunuz?
Sizle ilgili birşey söylediğinde de verin cevabını olsun bitsin.
Bence de siz kıskanıyor gibisiniz. Ben şahsen kv eltimle fotosunu ekrana koysa hiç oralı bile olmam. siz niye dert ettniz bu kadar.

Lafını altında kalma o sana laf sokuyorsa çeviro llafı sen ona sok ona neymis senin çocuğundan sende onu irdele madem bul bi açığını mesela çocukla uğraşmaktan bakımsız kalmışsin falan de irdele en çok neyi kafasına takiyosa onu ona söyle umursamiyor gibi dursada beynini yesin dursun sonra

Bence siz kiskanıyor gibisiniz. Bırakın yasasinlar asklarini canınıza minnet işte :)

Kayda değer bişey yok.
Mesafe koyarsanız ne siz sinir olursunuz, ne de o bişey yapabilir.

Bu arada ben eltilerimi severim, kıskanmam, kıskanılmam.
Mesafeli ama iyiyimdir, gül gibi geçiniyoruz o bakımdan

emin olun en son kıskanacağım kişi odur..ayrıca neresini kıskanayim..az önceki arkadaşı dedği gibi çok boş bi kız..güzel giyinmeyi bilmez saçma sapan düşünceleri falan...terbiyesizin teki..bi görsniz hak verirsiniz..ben de olmadım foto konusunda ama insanın zoruna gidiyor...çünkü 2 gelini war..ona göre davranması lazım..

ya bir de hayvan dusmani ilan edin olsun bitsin. olayi yasayan benim. ben de yillarca kedi sahibesiydim nasil yaklastigini neye istinaden bunu soyledigini ben biliyorum. bunun yaninda ben su zamana kadar kimseye kizim da soyle yapar boyle yapar diye anlatmadim.kendisi sorar cevaplarim bu kizim icin de degil sadece genel hayat yaklasimim boyle anlatmam. usluba dikkat.
bilmeden saldirmayin hemen.
10 aydir yasadigim bir surec bu hatta daha oncesi gebeligim esnasinda. neyse kk da genel yaklasim bu. bilmeden cok bilmis yorum yapmak.
kedinuze Allah uzun omur versin.
ve evet yasadigim onlarca seyin ustune benim gozumde cehalet icinde yasayan bir birey ama bunun kedi sahibibolmasiyla alakasi yok.

hmm ii fikir..teşekkür ederim tavsiyelerine daha da ihtiyacım olucak:))

Size ne canım kadının telefonundaki resimden. Desem ki bir mal alınıyor veya takı takma konusu vs bu konularda eşitlik istediniz,amenna. Kimi ne kadar seveceğine siz karar veremezsiniz ki..
Yapacağınız şey eltiniz size laf söylediği anda cevabını vermek.bu kadar

Var var ben varım alasını yaşadım ve ilk defa böyle şeylerle karşılaşınca insan salak gibi oluyo ikinci defa eltime gitmiştik söz filan olacaktı eltim bana esim mutfağa gittiğinde bana ne yaptıysalar sana da onu yapicaklar ne fazla ne eksik dedi ben zaten altın manyağı değilim kaldım tabi öyle cevap vermedim ama zamanla kiskancligin bokunu çıkardı şimdi arada gider geliriz çok nadir iki yüzlü tatlı dille laf sokarlar hazırlıklı ol ve altta kalmamaya çalış yerini bulunca lafı gediğine oturt yoksa haddini aşar karsindaki

bunlar ince konular arkadaşım..bu konularda bnce bir incelik olmalı..düşünülmeli..anlıyorumki sizde k.validem gibi ben düşünemiyorsunuz..sağlık olsun

Canım bende eltimi görümcemi severim. özünde iyi niyetliler. ama eltim banada arada dokundurdumu soğuyorum. yada bisey söyluyor bu nasi olsa saf anlamaz ki gibisinden. ilerde bu yorgunluklari tasimaman icin bence cevabini verebiliyorsan ver kirici olmadan. ben nissnliykende eltimin yuzunun guldugunu hatirlamam resmen yaninda kendimi huzursuz hissetmeye baslamistim. kendilerince ikinci plana atildiklarini dusunuyorlar sende gormezden gel. gormezden gelmek cok agirbirsey bence

ne insanlar var sizinki daha yüzssüzmüş..benmki kaynanamdan bulduğu yüzle kaynanama söylüyor..terbiyesiz hepsi..

Bu kadar rahatsiz olup, cahil olduğundan bahsettiğiniz kisiye hala gidip kizinizin ek gidadaki istahsizligindan bahsetme zorunluluğunuz mu var?

Bile isteye sohbet edip arkasindan bin turlu kotulemek sizde, çok bilmişlik bende.

O kadar aydir canınızı siksa muhabbet etmek istemezdiniz, kimse istemez. Sorulari gecistirir biseyler yapar. Zorla anlattiriyor diyin tam olsun.

tamam arkadaşm ben kıskandm...Allah aşkına yapmayın ya...
şahsen ben kayınvalşde olsam 2 gelin arasında böyle ayrımcılık yapmam..insan biraz düşünceli olur..onu söylemek istedim orda.
Tabiki ayrımcılık hos bişey değil orası ayrı ama bak inan ne kadar mesafe olsa o kadar iyi bende onu demek istedim bırak onlar sıkı fiki olsun hiç takma önemseme bişeylerini laf lafa geldiğinde söylersin elbette bi yerde bu yapılanları yüzlerine

İlgilenmezsen kiskandigini dusunmezsin..birak ne halleri varsa gorsunler..

Ya aksam aksam kediden girdin buradan ciktin. hakketen supersin ve haklisin. ben kaka ben kotu ben binbir turlu sarlatan. oldu mu guzelim.
hadi yat uyu bak cok gec oldu. ek gida almayan kizimi da uyutmam lazim benim simdi hadi canim hadi...

ben sizi ve ne demek istediğinizi anladım rahat olun..ewt şu an o genel yakllaşımı bende yaşıyorum..kıskanıyormuşum ki en son insan kıskanacağim insandır..neyse sabır

ben sizi ve ne demek istediğinizi anladım rahat olun..ewt şu an o genel yakllaşımı bende yaşıyorum..kıskanıyormuşum ki en son insan kıskanacağim insandır..neyse sabır
bazi insanlarla mesafe birakamazsin mecburiyetler var. ama anlamak icin once o hayati yasamak lazim.
ben de seni anliyorum. kiskanmak vb bisey degil yasadigin. benimki de degil ama anlatmak mumkun degil. neyse dilerim daha fazla buyumez bazi seyler. ben kendi adima buyutmuyorum. yasina ve hayata bakisina veriyorum. ikimiz cok ayri yollarda yuruyoruz onunla sen de oyle yap. dert etme bence ettikce icinde buyutursun. ilk zamanlar ben cok dert etmistim. sonra onun icin ne yapabilirim diye dusundum farkli yaklastim ama baktim degisen bisey yok 2 hafta yokmus gibi davrandim ama bazi seylere devam etti. simdi mecburiyetlerimi yerine getirip Hayatima devam ediyorum. herkes oldugu yerde mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…