Eltin sanırım baya boş
Böyle ufak tefek hesapları dolu insanlar asla yapmaz
Bırak arkandan yada yüzüne karşı ne istiyorsa desin senden karşılık bulamazsa onu ciddiye almadığını anlayacaktır çok garip ya sen onların erkek kardeşiyle evlenmişsin nasıl böyle kalbini kırabilirler
zaten çok kafama takıyor değilim..ama inanın insan başına gelmeden anlayamaz..insan çok uyuz oluyor o böyle davranınca..salak gibi hissediyorum kendimi..ya olmamış çocuğumla kıyaslama yapmak ne demek..Allah bilir olunca napar..ruh hastası bunlar..
Bence siz kiskanıyor gibisiniz. Bırakın yasasinlar asklarini canınıza minnet işte :)arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Ay bırakın onlar iyi olsunlar , size bulaşmasınlar. Daha ne istiyorsunuz?
Sizle ilgili birşey söylediğinde de verin cevabını olsun bitsin.
Bence de siz kıskanıyor gibisiniz. Ben şahsen kv eltimle fotosunu ekrana koysa hiç oralı bile olmam. siz niye dert ettniz bu kadar.
ya bir de hayvan dusmani ilan edin olsun bitsin. olayi yasayan benim. ben de yillarca kedi sahibesiydim nasil yaklastigini neye istinaden bunu soyledigini ben biliyorum. bunun yaninda ben su zamana kadar kimseye kizim da soyle yapar boyle yapar diye anlatmadim.kendisi sorar cevaplarim bu kizim icin de degil sadece genel hayat yaklasimim boyle anlatmam. usluba dikkat.Kiyasladigini nerden cikariyorsunuz? Siz kizinizi anlatinca o da kedisini anlatmis bunda ne var? Evcil sahipleri, bende dahil onlari bir bebek gibi büyütüyoruz. Neyini hor gördünüz acaba? Sizin kizinizin ek gidasini dinlemeye o da bayilmiyordur belki, siz anlatinca iyi, o kedisini anlatınca kıyaslama yapan cahil mi oluyor?
Lafını altında kalma o sana laf sokuyorsa çeviro llafı sen ona sok ona neymis senin çocuğundan sende onu irdele madem bul bi açığını mesela çocukla uğraşmaktan bakımsız kalmışsin falan de irdele en çok neyi kafasına takiyosa onu ona söyle umursamiyor gibi dursada beynini yesin dursun sonra
Size ne canım kadının telefonundaki resimden. Desem ki bir mal alınıyor veya takı takma konusu vs bu konularda eşitlik istediniz,amenna. Kimi ne kadar seveceğine siz karar veremezsiniz ki..emin olun en son kıskanacağım kişi odur..ayrıca neresini kıskanayim..az önceki arkadaşı dedği gibi çok boş bi kız..güzel giyinmeyi bilmez saçma sapan düşünceleri falan...terbiyesizin teki..bi görsniz hak verirsiniz..ben de olmadım foto konusunda ama insanın zoruna gidiyor...çünkü 2 gelini war..ona göre davranması lazım..
Bence siz kiskanıyor gibisiniz. Bırakın yasasinlar asklarini canınıza minnet işte :)
Size ne canım kadının telefonundaki resimden. Desem ki bir mal alınıyor veya takı takma konusu vs bu konularda eşitlik istediniz,amenna. Kimi ne kadar seveceğine siz karar veremezsiniz ki..
Yapacağınız şey eltiniz size laf söylediği anda cevabını vermek.bu kadar
Var var ben varım alasını yaşadım ve ilk defa böyle şeylerle karşılaşınca insan salak gibi oluyo ikinci defa eltime gitmiştik söz filan olacaktı eltim bana esim mutfağa gittiğinde bana ne yaptıysalar sana da onu yapicaklar ne fazla ne eksik dedi ben zaten altın manyağı değilim kaldım tabi öyle cevap vermedim ama zamanla kiskancligin bokunu çıkardı şimdi arada gider geliriz çok nadir iki yüzlü tatlı dille laf sokarlar hazırlıklı ol ve altta kalmamaya çalış yerini bulunca lafı gediğine oturt yoksa haddini aşar karsindaki
ya bir de hayvan dusmani ilan edin olsun bitsin. olayi yasayan benim. ben de yillarca kedi sahibesiydim nasil yaklastigini neye istinaden bunu soyledigini ben biliyorum. bunun yaninda ben su zamana kadar kimseye kizim da soyle yapar boyle yapar diye anlatmadim.kendisi sorar cevaplarim bu kizim icin de degil sadece genel hayat yaklasimim boyle anlatmam. usluba dikkat.
bilmeden saldirmayin hemen.
10 aydir yasadigim bir surec bu hatta daha oncesi gebeligim esnasinda. neyse kk da genel yaklasim bu. bilmeden cok bilmis yorum yapmak.
kedinuze Allah uzun omur versin.
ve evet yasadigim onlarca seyin ustune benim gozumde cehalet icinde yasayan bir birey ama bunun kedi sahibibolmasiyla alakasi yok.
Tabiki ayrımcılık hos bişey değil orası ayrı ama bak inan ne kadar mesafe olsa o kadar iyi bende onu demek istedim bırak onlar sıkı fiki olsun hiç takma önemseme bişeylerini laf lafa geldiğinde söylersin elbette bi yerde bu yapılanları yüzlerinetamam arkadaşm ben kıskandm...Allah aşkına yapmayın ya...
şahsen ben kayınvalşde olsam 2 gelin arasında böyle ayrımcılık yapmam..insan biraz düşünceli olur..onu söylemek istedim orda.
İlgilenmezsen kiskandigini dusunmezsin..birak ne halleri varsa gorsunler..yoo arkadaşım çok..hatta gitmeye üşeniyorum evden çıkmaya üşeniyıorum soğuk günlerde...zaten ilgilendiğim yokda beni kıskanmasına uyuz oluyorym
Allah akıl fikir versin..komik oluyorlar yaa
saolun konuyu bilmiyorum ama bellki çok dertlisiniz..Allahından bulsunlar
Ya aksam aksam kediden girdin buradan ciktin. hakketen supersin ve haklisin. ben kaka ben kotu ben binbir turlu sarlatan. oldu mu guzelim.Bu kadar rahatsiz olup, cahil olduğundan bahsettiğiniz kisiye hala gidip kizinizin ek gidadaki istahsizligindan bahsetme zorunluluğunuz mu var?
Bile isteye sohbet edip arkasindan bin turlu kotulemek sizde, çok bilmişlik bende.
O kadar aydir canınızı siksa muhabbet etmek istemezdiniz, kimse istemez. Sorulari gecistirir biseyler yapar. Zorla anlattiriyor diyin tam olsun.
ya bir de hayvan dusmani ilan edin olsun bitsin. olayi yasayan benim. ben de yillarca kedi sahibesiydim nasil yaklastigini neye istinaden bunu soyledigini ben biliyorum. bunun yaninda ben su zamana kadar kimseye kizim da soyle yapar boyle yapar diye anlatmadim.kendisi sorar cevaplarim bu kizim icin de degil sadece genel hayat yaklasimim boyle anlatmam. usluba dikkat.
bilmeden saldirmayin hemen.
10 aydir yasadigim bir surec bu hatta daha oncesi gebeligim esnasinda. neyse kk da genel yaklasim bu. bilmeden cok bilmis yorum yapmak.
kedinuze Allah uzun omur versin.
ve evet yasadigim onlarca seyin ustune benim gozumde cehalet icinde yasayan bir birey ama bunun kedi sahibibolmasiyla alakasi yok.
bazi insanlarla mesafe birakamazsin mecburiyetler var. ama anlamak icin once o hayati yasamak lazim.ben sizi ve ne demek istediğinizi anladım rahat olun..ewt şu an o genel yakllaşımı bende yaşıyorum..kıskanıyormuşum ki en son insan kıskanacağim insandır..neyse sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?