Ya aksam aksam kediden girdin buradan ciktin. hakketen supersin ve haklisin. ben kaka ben kotu ben binbir turlu sarlatan. oldu mu guzelim.
hadi yat uyu bak cok gec oldu. ek gida almayan kizimi da uyutmam lazim benim simdi hadi canim hadi...
iyi cok guzel bak ayaginda sallama alismasin cok zorlanirsin sonra. uyku egitimi icin bazi internet siteleri var merak edersen googlela.Tamam bende zaten kedimi uyutcaktimbuaralar hic uyumuyor
iyi cok guzel bak ayaginda sallama alismasin cok zorlanirsin sonra. uyku egitimi icin bazi internet siteleri var merak edersen googlela.
Zaten şu kelimeyi kullanan bi insanıda eminim herkes kıskanıyordur değiştirin artık şu kör zihniyetinizi insanların sizi kıskanmak yerine size yapacağı şey ancak acımak olabilir çünkü bu kadar sığ düşünceye sahip insanların geleceği pek parlak olamaz2 kızı var yani hiç erkek
Ohooo olmaz mı eltim cattirr catttiirr kaynıyorarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Öncelikle ağzınızı,düşüncenizi bir toplayın. Ne düşündüğümü veya nasıl bir zihniyete sahip olduğumu 2 kelimeden anlayamazsınız! Veya veya bu şekilde kim olduğumu söylemeye sahip değilsiniz! 2 kızı var dedim diye oğlum olacak dedim diye kör zihniyet mi olmuş oluyorum? O zaman biz 3 kız 1 erkek 4 kardeşiz oldum mu size kör zihniyet? Cinsiyet söylemenin neresi körlük? Ama siz şu erkek olsun erkek gibisi yok diyenleri felan karıştırdıysanız kelime ve cümlelerimi iyi okuyun zira kör zihniyete giremeyecek kadar açığım NOKTA.Zaten şu kelimeyi kullanan bi insanıda eminim herkes kıskanıyordur değiştirin artık şu kör zihniyetinizi insanların sizi kıskanmak yerine size yapacağı şey ancak acımak olabilir çünkü bu kadar sığ düşünceye sahip insanların geleceği pek parlak olamaz
+ geleceğimin parlaklığını yalnızca ben ve düşüncelerim belirler. Acınacak bir durumum olmadığını düşünüyorum ayrıca acımak insan işi değil hanfendi.Zaten şu kelimeyi kullanan bi insanıda eminim herkes kıskanıyordur değiştirin artık şu kör zihniyetinizi insanların sizi kıskanmak yerine size yapacağı şey ancak acımak olabilir çünkü bu kadar sığ düşünceye sahip insanların geleceği pek parlak olamaz
ailenin tek erkek çocuğu senin karnındaki çocukmuş siz söylediniz bunu ben yanlış anlamadım allah evladiniza uzun ömürler versin güle güle büyütün ama lütfen onuda paşam paşam diye büyütmeyin eşiniz aç oğlum amcalarına malum yerini göster dediğinde lütfen karşı çıkın yoksa ilerde kadınları ezikleyen iki santimı var diye kendini üstün görüp ama bilare akıldan bi haber bi birey olmasın bu arada eltinizin iki kızı varmış bunuda özellikle belirtmiştiniz ne güzel eltiniz çok şanslıymış kadının tek şanssızlığı çevresindeki insanların zihniyetleri...+ geleceğimin parlaklığını yalnızca ben ve düşüncelerim belirler. Acınacak bir durumum olmadığını düşünüyorum ayrıca acımak insan işi değil hanfendi.
Tabiki de belirteceğim onların erkek olduğunu bilip beni tebrik etmek için aramadıklarından ayrıca belirtme gereğinde bulanmadım. Eltilerim eminim erkek olduğunu duydukları için aramıyorlar. Kaynım rahatsızlandığında eltimi aradığımda telefonu açmadı sanki ben hava atacakmışım gibi. Aç göster diyeceğimi hiç zannetmiyorum nedense çünkü ailecek kız düşkünlüğü var bizde hatta erkek kardeşim için bile keşke oda kız olsaydı diyoruz yani erkeklere karşı bir zıtlığım bile var inşallah oğlum olursa bana çok çektirmez ben değilse bile eşimin ailesi erkek düşkünü kaynanam ve 5 görümcem kafa yapımı bildikleri için fazla belli etmezler çünkü bir kere görümcem ultrason da görünen penisi için hala kurban olsunpipisine dediğinde 3 gün hem eşim hem görümcelerimle kavga bile etmişizdir aman neyse kendimi anlatmaya çalışmayayım. Tek şanslı olduğum Türkiye'den uzağım etrafım hep İngiliz bu zihniyetle hiç yetişmedim. Oğlum da kendini 3. Sınıf olarak görecek zira 1. Kadınlar 2. Hayvanlar 3. Sırada erkekler geliyorailenin tek erkek çocuğu senin karnındaki çocukmuş siz söylediniz bunu ben yanlış anlamadım allah evladiniza uzun ömürler versin güle güle büyütün ama lütfen onuda paşam paşam diye büyütmeyin eşiniz aç oğlum amcalarına malum yerini göster dediğinde lütfen karşı çıkın yoksa ilerde kadınları ezikleyen iki santimı var diye kendini üstün görüp ama bilare akıldan bi haber bi birey olmasın bu arada eltinizin iki kızı varmış bunuda özellikle belirtmiştiniz ne güzel eltiniz çok şanslıymış kadının tek şanssızlığı çevresindeki insanların zihniyetleri...
Demekki sizin etrafınızdaki insanlarmış sizi bu düşünceye iten ne diyeyim allah onlara akıl fikir versinTabiki de belirteceğim onların erkek olduğunu bilip beni tebrik etmek için aramadıklarından ayrıca belirtme gereğinde bulanmadım. Eltilerim eminim erkek olduğunu duydukları için aramıyorlar. Kaynım rahatsızlandığında eltimi aradığımda telefonu açmadı sanki ben hava atacakmışım gibi. Aç göster diyeceğimi hiç zannetmiyorum nedense çünkü ailecek kız düşkünlüğü var bizde hatta erkek kardeşim için bile keşke oda kız olsaydı diyoruz yani erkeklere karşı bir zıtlığım bile var inşallah oğlum olursa bana çok çektirmez ben değilse bile eşimin ailesi erkek düşkünü kaynanam ve 5 görümcem kafa yapımı bildikleri için fazla belli etmezler çünkü bir kere görümcem ultrason da görünen penisi için hala kurban olsunpipisine dediğinde 3 gün hem eşim hem görümcelerimle kavga bile etmişizdir aman neyse kendimi anlatmaya çalışmayayım. Tek şanslı olduğum Türkiye'den uzağım etrafım hep İngiliz bu zihniyetle hiç yetişmedim. Oğlum da kendini 3. Sınıf olarak görecek zira 1. Kadınlar 2. Hayvanlar 3. Sırada erkekler geliyor
Bu Arada Şunu da belirtmek istiyorum inanın sizin ilk yazdığınız mesajı kim okusa ilk aklına gelen benim oğlum olacak onların kızı var diye beni kıskanıyorlar gibi gelir ama onun yerine şöyle yazmış olsaydınız elti lerim oğlum olacağını öğrendikleri günden beri beni hiç aramiyorlar oysa bunu ne önemi var sağlıklı olsun yeter onları bu düşüncelerinden dolayı kınıyorum gibi benimki sadece bi örnek siz kötü gozukmezdiniz en azındanTabiki de belirteceğim onların erkek olduğunu bilip beni tebrik etmek için aramadıklarından ayrıca belirtme gereğinde bulanmadım. Eltilerim eminim erkek olduğunu duydukları için aramıyorlar. Kaynım rahatsızlandığında eltimi aradığımda telefonu açmadı sanki ben hava atacakmışım gibi. Aç göster diyeceğimi hiç zannetmiyorum nedense çünkü ailecek kız düşkünlüğü var bizde hatta erkek kardeşim için bile keşke oda kız olsaydı diyoruz yani erkeklere karşı bir zıtlığım bile var inşallah oğlum olursa bana çok çektirmez ben değilse bile eşimin ailesi erkek düşkünü kaynanam ve 5 görümcem kafa yapımı bildikleri için fazla belli etmezler çünkü bir kere görümcem ultrason da görünen penisi için hala kurban olsunpipisine dediğinde 3 gün hem eşim hem görümcelerimle kavga bile etmişizdir aman neyse kendimi anlatmaya çalışmayayım. Tek şanslı olduğum Türkiye'den uzağım etrafım hep İngiliz bu zihniyetle hiç yetişmedim. Oğlum da kendini 3. Sınıf olarak görecek zira 1. Kadınlar 2. Hayvanlar 3. Sırada erkekler geliyor
Dediğim gibi doktor erkek dedi kısmette varsa erkek ve tekrar söylüyorum ilk erkek torun 2 taraf içinde. Tam tersi kız olsa ilk kız torun derdim. Beni anlamışsınız zaten onların kızı var benim erkek diye aramıyorlar bunu adım gibi biliyorum eltim tekrar çocuk yapacakmış erkek arayışında bunu da biliyorum :) kaynanam hiç bir toruna altın bişey yapmamış benimkinin cinsiyeti öğrendiği gün bileğe takılan isimli bişey almış bunu da kıskanıyorlar ama bu benim suçum veya başarım değil ki bana maal oluyorBu Arada Şunu da belirtmek istiyorum inanın sizin ilk yazdığınız mesajı kim okusa ilk aklına gelen benim oğlum olacak onların kızı var diye beni kıskanıyorlar gibi gelir ama onun yerine şöyle yazmış olsaydınız elti lerim oğlum olacağını öğrendikleri günden beri beni hiç aramiyorlar oysa bunu ne önemi var sağlıklı olsun yeter onları bu düşüncelerinden dolayı kınıyorum gibi benimki sadece bi örnek siz kötü gozukmezdiniz en azından
bazi insanlarla mesafe birakamazsin mecburiyetler var. ama anlamak icin once o hayati yasamak lazim.
ben de seni anliyorum. kiskanmak vb bisey degil yasadigin. benimki de degil ama anlatmak mumkun degil. neyse dilerim daha fazla buyumez bazi seyler. ben kendi adima buyutmuyorum. yasina ve hayata bakisina veriyorum. ikimiz cok ayri yollarda yuruyoruz onunla sen de oyle yap. dert etme bence ettikce icinde buyutursun. ilk zamanlar ben cok dert etmistim. sonra onun icin ne yapabilirim diye dusundum farkli yaklastim ama baktim degisen bisey yok 2 hafta yokmus gibi davrandim ama bazi seylere devam etti. simdi mecburiyetlerimi yerine getirip Hayatima devam ediyorum. herkes oldugu yerde mutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?