Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 10 aylık evliyim 11 olucam Allah izin verirse ve sorunum şu eşim ve eltim kızlar bi yardım edin yorum olarak lütfen offf nasıl başlasam eşimle eltimi kıskanıyorum eşim ve eltim zamanın da eşim eltimle yaşarken ona karışırmış abim(kaynım) laf etmezmiş ama eşim yenge şunu yapma bunu yapma falan dermiş Karı(eltim) da eşimi kötü bilir bu yüzden...eşim onu sevmediğini söylüyo afedersiniz dışkım kadar değeri yok demişti eltimden için eltim de eşimin bu karışması yüzünden hep yuvamı bozdu der bna eltimle altlı üstlü oturuyoz evler kendimizin bn kendime geleyim çok kıskanç biriyim eltim eşimden için adam değil falan bile die sevmiom nefret ediom dio ama abi abi deyip yüzüne gülüyo ne bileyim sevmeyen bi insan abi abi deyip yalakalık yapar mı hiç yani hal hareketleri bni tatmin etmio arada bi sevmeme yada nefret düşmanlık göremiyorum eşimde de aynısı ne bileyim eltim varken eşimin hareketleri değişio gibime gelio offf anlatacak o kadar çok şey var ki bu konu hakkında offff eşime dedim de hep eltim eşim hakkın da ne diosa anlattım eşime ki gözlerin de nefret göreyim die ama yok tatmin olamıyom ve bi hata ettim eşime eltimle onu kıskandığını söyledim ve çok kızmıştı sinir küpü oldu o bnm yengem die ama anlayın bni tatmin olamıyom of bana bi akıl ne olursunuz mesaj atın fikirlerinizi almak istiom kurtulmak istiom bu dertten daha çok şey var sorduğunuz taktirde veririm cvp
hmmm bilemedim niye bu kadar nefret ediyolarki birbirlerinden. o bile cok tuhaf. yani senin kocan senin yanında nasıl adam degıl dıye konusabılıyo. neyini görmüş? tuhaf bi durum
hmmm bilemedim niye bu kadar nefret ediyolarki birbirlerinden. o bile cok tuhaf. yani senin kocan senin yanında nasıl adam degıl dıye konusabılıyo. neyini görmüş? tuhaf bi durum