- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
- Konu Sahibi naylonprenses
-
Ben açıp izlemedim bile eltimlerimle de görümcelerimle de aram çok iyidir
Allah başka dert vermesinaçmaz izlemezsiniz olur biter bunu dert edinip sırtında taşıma bacım.
Derdi video mu sizceAllah başka dert vermesinaçmaz izlemezsiniz olur biter bunu dert edinip sırtında taşıma bacım.
Kimse durup dururken ben eltimle kötü olayım hayatıma bi ekşınnlık katsın veyahutt görümcemle bi ağız dalaşına gireyim canım sıkıldı şeklinde yaklaşmıyor.
Herkes bi kötülük görmüş ki kendisine soru yöneltildiğinde yine kendi hayatını göz önüne alarak cevap veriyor. Sanmıyorum yani o videoyu izledikten sonra eltiyle görümceyle arası iyi olanların hemen bi rekabet ortamına girip arayı bozmak isteyeceğini.
Icerigi tahmin ettigim icin izlemedim.
Bir görümcem var, severim kendisini :)
Ama söylediklerinize katılıyorum. Yangına korukle gitmeye gerek yok. Açıkçası komik de bulmuyorum bu çekişmeyi.
Video toplumda var olani ortaya koymus ,burada acilan 10 konudan 9 u elti gorumce kv. Bunlarin olmamasi icin evliligi kaldirmak gerekir zira evlenmeden once kv sorunu olabilecegini bilmiyordum, herkesi iyilik melegi saniyordum
Video toplumda var olani ortaya koymus ,burada acilan 10 konudan 9 u elti gorumce kv. Bunlarin olmamasi icin evliligi kaldirmak gerekir zira evlenmeden once kv sorunu olabilecegini bilmiyordum, herkesi iyilik melegi saniyordum
hıc bu acıdan dusunmemıstım aslında haklısınız dogruya dogruEndişem, o videoyu izledikten sonra birinin eltisiyle kavga etmeye başlaması değil. Bu denli direkt bir sonucu zaten hiçbir video sağlayamaz herhalde :)
Endişem, o video gibi içeriklerin yayılması neticesinde, "karı kavgası" "kadın kıskançlığı" "kadınlar kıskanç olur" gibi algılara eklenecek olan sayfa. O bir sayfayı eklememeliyiz. Bunun parçası olmak rahatsız ediyor.
Videoyu izlemedim ama o elti görümce diyenler varya kendileri de elti veya görümce veya kaynana ya da
kaynana adayı.Empati önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?