Elti-Görümce Savaşı İsimli Çirkin Video ve Pohpohlanan Rekabet Ortamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen gelip balkon konuşması yapar birazdan:)
Bu konuyu ilk o baslattı

Kazen Sitenin reytingine bakar.
Prim yapan konu mis gibi neden olmasın?
Ben edebiyat köşesine sadece şeyma kitabının anketini açmasını beklerdim mesela.
Birer bildirim, ne güzel konu.
Tik tik tik :))

Çok çok haklısınız..Elti, görümce, kaynana deyince herkesin yüzü bir ekşiyor. .
Zaten ezberci bir toplumuz ne dayatılsa onu yazıyoruz.Anlatımınıza göre çok gereksiz bir videoymuş. .

Burda bile bu konuda muhalif bir çizgim vardır.
Bir durumu iki taraftan dinlemedikten sonra inanmam. Konu olarak yazıldığı zaman o eltiyi, görümceyi öyle bir gömüyorlar ki bir bit yeniği olduğunu anlıyorsun. .

O yüzden ön yargılı bakıp bende yangına bir kürek atmam:)
Not : 1 görümcem 2 gelinimiz var 3'ne de bayılırım, çok severim onları saygım + sevgim sonsuz...

Sanirim her ikisi sıkkıda vardi

Kadınların tek düşmanı kadındır ben çok gördüm elti ile iyi anlaşan görümce ile kardeş gibi olan bende kızdım acıkcası o videoyu izledim ama ilk 20sn baktım saçma geldi mikrofon uzatıp sorulması

Keşke videonun sonunu izleme fırsatınız olsaydı.

Ben edebiyat köşesine sadece şeyma kitabının anketini açmasını beklerdim mesela.

Şayet böyleyse çok üzücü. Hepimiz bu siteye içerik üretiyoruz. Ben, içerik ürettiğim bir sitede, benim ve başkalarının yazıları SAYESİNDE alınan reklamlar ve bu reklam gelirleri neticesinde böyle bir prodüksiyon yapılması, mikrofonlu kameralı falan baya baya uğraşılarak "hangi kadın öznesi daha kötüdür" şeklinde rezilce bir soru sorulmasını kabul etmiyorum, utanç duyuyorum. Benim rahatsız olan da çok kişinin olduğunu gördüm, en azından bu bir nebze sevindirici.

Günahımı alıyorsunuz o bölüm için hiç mi bildirim yapmadık.

Ben izledim sonunu da. İlla ki birine bilenmek gerekiyor. Bu da ister istemez önyargıya sebebiyet veriyor. Kesin eltimden/görümcemden nefret etmem gerekiyor. Çünkü kötüler. Bilinçaltına yerleşmiş bir kere, bu video da yerleşen tabuyu tokat gibi çarpıyor yüze.

Videoya bu kadar takılmayın bence, toplumun nabzını ölçmüş sadece. Görüldüğü gibi eltilerden ve görümcelerden çeken kadın çok var. Bunlardan biri de benim yıllardır hasetlikleriyle ayrı dedikodularıyla ayrı uğraşıyorum. İkisi de çok tehlikeli bence.

İzledim. 86 yaşında bir amca, "sen çeneni tutmazsan kötü olur" diyor, sorunun erkeklerde olduğunu söylüyor. İyi ama, bu tüm videoyu aklamıyor ki? Videonun başlığı, açıklamaları, kadınların cevapları, bunlar yok olmuyor. Dayanışma kültürüne verilen zararı o sondaki amcanın 2 saniyelik lafı kurtarmıyor. Üstelik bunun hakkında anket bile yapmışsınız! Nasıl olur da "hangi kadın öznesi daha kötü" şeklinde bir soruyu kalkıp prodüksiyonlu mrodüksiyonlu millete sorma haddi bulursunuz kendinizde? Çok yazık.

Sen iyi olursan herkes iyi olur diyor... Ne ekersen onu biçersin diyor !

Sen iyi olursan herkes iyi olur diyor... Ne ekersen onu biçersin diyor !

Eee? 10 tanesi de başka diyor? Kadınlar Kulübü prodüksiyonun, o sondaki erkeğin görüşlerine katıldığına dair bir ibare mi var? Neden ona itibar etmemiz gerektiğini ve onu orijin olarak almamız gerektiğini anlayamadım. Kaldı ki videonun başlığı zaten dayanışma kültürünü bozuyor. "Elti görümce savaşları" ne yahu! Ayıptır ya!

Bir gece burada zıpkınla biri suya girmiş. Adamın kafasına kafasına kıyıdan taş attım, gel dedim dışarı. Kıyıya geldi,

- gece zıpkınla denize girmek hele fenerle girmek yasak çıkmazsan sahil güvenliğe haber vereceğim dedim.
adam denizden;
- şöyle bir düşün dedi sen hayatın boyunca hep doğru işler mi yaptın ?

Sözün özü örnek rol modelden bahsedip elinde sigara ile bir avatar kullanıp hayt huyt ıghhh olmadı !

Yani sen hayatın boyunca hep doğru işler mi yaptın ?

Bu nasıl bir tartışma sevgili Kazen :))) Konu nasıl sigaraya geldi, o öykü ne? "Rol model"den bahseden kim? Şoktayım, hiçbir şey anlamadım. :)

2mizde banlanırız diye korkuyorum

ayıp mı ? yahu video da arada müstehcen görüntüler mi vardı ?

ayıp ise izlemessin olur biter....

Bu nasıl bir tartışma sevgili Kazen :))) Konu nasıl sigaraya geldi, o öykü ne? "Rol model"den bahseden kim? Şoktayım, hiçbir şey anlamadım. :)

Konuda beni etiketlemeyin lütfen cevap hakkımda olmasın....

saracak yer arıyorsunuz....

ayıp mı ? yahu video da arada müstehcen görüntüler mi vardı ?

ayıp ise izlemessin olur biter....

1. Evet, ayıp. Burada kadınlar dayanışıyorken, dayanışma kültürünün tam aksi yönde bir içerik üretmeniz, ve bu içeriği gayet de bizim girdilerimizden sağlanan reklam gelirleriyle finanse etmeniz ayıp.
2. Ayıp, yalnızca müstechenlik değildir.
3. İzlemezsin olur biter değil, zira konu yalnızca benle alakalı değil. Ben dayanışma kültürüne verilen zarardan bahsediyorum. Sitenin girişine koymuşsunuz, her giren onu görüyor. Youtube'a da koymuşsunuz. "Karılar birbirini çekemez" gibi algılara, benim de dahil olduğum içeriklerden elde edilen gelirlerle katkı yapmmışsınız. Ayıp bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…