- 14 Kasım 2001
- 21.499
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.630
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi naylonprenses
-
1. Evet, ayıp. Burada kadınlar dayanışıyorken, dayanışma kültürünün tam aksi yönde bir içerik üretmeniz, ve bu içeriği gayet de bizim girdilerimizden sağlanan reklam gelirleriyle finanse etmeniz ayıp.
2. Ayıp, yalnızca müstechenlik değildir.
3. İzlemezsin olur biter değil, zira konu yalnızca benle alakalı değil. Ben dayanışma kültürüne verilen zarardan bahsediyorum. Sitenin girişine koymuşsunuz, her giren onu görüyor. Youtube'a da koymuşsunuz. "Karılar birbirini çekemez" gibi algılara, benim de dahil olduğum içeriklerden elde edilen gelirlerle katkı yapmmışsınız. Ayıp bu.
Eleştiriye açık olmalısınız kazen bey. Banlanmasina gerek var mıydı?Sen artık terbiye sınırlarını da aştın !
1. Evet, ayıp. Burada kadınlar dayanışıyorken, dayanışma kültürünün tam aksi yönde bir içerik üretmeniz, ve bu içeriği gayet de bizim girdilerimizden sağlanan reklam gelirleriyle finanse etmeniz ayıp.
2. Ayıp, yalnızca müstechenlik değildir.
3. İzlemezsin olur biter değil, zira konu yalnızca benle alakalı değil. Ben dayanışma kültürüne verilen zarardan bahsediyorum. Sitenin girişine koymuşsunuz, her giren onu görüyor. Youtube'a da koymuşsunuz. "Karılar birbirini çekemez" gibi algılara, benim de dahil olduğum içeriklerden elde edilen gelirlerle katkı yapmmışsınız. Ayıp bu.
karı kelimesinden dolayı !
Ben o videoda o kelime geçiyor diye düşünmüştümkarı kelimesinden dolayı !
Eleştiriye açık olmalısınız kazen bey. Banlanmasina gerek var mıydı?
Üstelik cevapları çok makulken. ..
YouTube videolarinin altındaki yorumlardan alıntı. Aslında konu sahibinin söylemi değil..
Bu içerik sayesinde bu şekilde yazıyorlar dedi.
Yorum dahi yok konuda, karı kelimesi yazılı olarak hiç bir yerde geçmiyor...
Aynı fikirdeyimYahu sonuçta türkiye de yaşıyoruz ve bakış açısını biliyoruz. Bu söyleme hizmet ediyor demek istedi demekki.
Konu sahibi kadin dayanismasi konusunda hassas olup kadına karı demez, pekala siz de biliyorsunuz bunu...
Yahu sonuçta türkiye de yaşıyoruz ve bakış açısını biliyoruz. Bu söyleme hizmet ediyor demek istedi demekki.
Konu sahibi kadin dayanismasi konusunda hassas olup kadına karı demez, pekala siz de biliyorsunuz bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?