Elti kayınvalide sorunsali

Bende buna şaşıyorum neden gidiyorsunuz ,o akraba günlerine. Bende 5 tane elti var ,uzmanlaştım. Sana tavsiyeler verebilrim en küçükleri benim en fenalarıda benim ,beni sayarlar ama sevmezler. Öncelikle telefon edin ben gelmek istemiyorum,canım istemiyor diyin. Böyle aile toplantılarına bir süre gitmeyin.Eltinizi övmeye başlayınca,kafanızdan bir arkadaşınızın kayınvalidesini başlayın övmeye mesela ayşe teyze harika biri ,hayran kaldım,insan ne dese yapar öyle kadının,ne adaletli ne asil diye başlayın övmeye. Ne zaman açsa konuyu sizde o kv. Övn.Eltiniz size akıl verirken off şiştim diye kalkın mutfaktan su içmeye gidin. Hiç beklemeyin kafları bitsin diye . Birşey demezseniz bile dinlemeden kalkıp mutfağa ,tuvalete gidin. Lafları askıda kalsın.Susarsanız ezilirsiniz.Ve en önemlisi her ailede kayınvalidenin gıcık olduğu sevmediği bir akraba vardır, gidin onunla samimi olun .her canınızı sıktığında sizde o sevilmeyen kadından bahsedin . Sanki çoookkk samimiymişsiniz gibi daha taktik istersen verebilirim,bekleme kimse saygı duysun diye duymazlar onu kendin kazanacaksın. Eltiden asla dost olmaz ,eltinin iyiside olmaz . Arabızı iyi tutmaya çalışmayın saygı karşılıklı olur. Sizi küçümsüyorlar izin vermeyin.

benım kv yukarıda allah aşağıda ilk eltimi söylerdi ,kızından bile çok severdi ,ama eltimde çok severdi kv sini

bense hiç sebepsiz dışlandım , birtek bu olaylar değil tabi

ben bunları allaha havale ettim , birbirinizin adını anmayın inşallah dedim ,

sonuç düşman oldular birbirlerine , bende dışarıdan izledim onları

Öğretmenlerine gerçekten bu kadar boş vakti olması sorunsali ..
Bence kıskanmayın çalışın zamanla sizin de olur ne diyelim

Gitme neden gidiyorsun mesafeni koy bırak kendi hallerinde takılsın onlar.

Bordo bereli

Bayağa içten bir ah etmişsin ki nasıl da tutmuş, valla kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyo

Valla bir uzman konuşmuş ama iyiki eltim yok

merhaba. haklısınız ama eltim 4yillik evli ama söz nişan tanışma herşey 6 ay içinde oldu, yani ben aileye gireli tanışalı 7-8 sene oldu beni daha öncesinden tanıyıp biliyorlar aslında.
Baz şeylerin yılla alakası yok demek istediğim onla.elektrikleri. Uyuşmuş biz iki kardeş bile farklıyız annem ablamla daha rahat sohbet eder ikimizide sever ama ablam daha iyi anlar onu sohbetini sever herkesle iyi olacak diye bişey yok ki. Ayrıca gerçekten şu dönemde düğüne hala nasıl gidiyorsunuz pes

Harika yorum gerçektende sizde onun yanında başkalarının kaynanalari övün oğlum şu yemeği seviyor derse sizde kendi sevdiğiniz yemekleri sayın anne ya turşuyu çok severm sen kuruyormsn vs byle byle. Dilinizle isteyin gerekirse. Ayrıca bencede uzak durun ikisindende ne kötü olun ne iyi say

Evet insanın canını sıkar bu durumlar doğru. Çok yenisin daha belki biraz zaman lazım sana. Ama sana bi abla tavsiyesi bunu hiç kimseye dillendirme. Adın kıskanç geline çıkar. Eltin de beni kıskanıyor der. Bence umrunda olmasın. Sen eşine çocuğuna bak. Misafirin geldiğinde kaynananı eltini çağırmak zorunda değilsin. Onların akrabası gelıyorsa eğer o zaman yapacak bısey yok ama ben senin yerinde olsam politik olurdum. Akrabalarla kendin kaynasabilirsin kayınvalidene ihtiyacın yok. İyi ki eltim yok dedim bir kez daha

Bayağa içten bir ah etmişsin ki nasıl da tutmuş, valla kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyo

ama buna sebep olan kv di , eltimin bana hiçbir lafı olmadı arkamdan konuşmadı , konuşmuş olsa bana o haberi getirecek kuşlar çoktu , bende onun için tek kötü bir sözüm olmadı ,

ama eltiden dost olmuyor onuda dip not düşeyim

Kesinlikle eltiden dost olmuyor zaten ihtiyaçta yok ama insan aynı evin içinde yaşına yakın hemcinsi iyi anlaşmak ister ona göre de normal davranır yani ortada paylaşılamayan hiç bişey olmamasına rağmen sürekli eltimin kıyas yapması kv ve kp e beni dışlamayın ona ne alınıyosa bana da alın, hatta eşine annene babana söyle yeni gelin geldi diye beni unutmasınlar diye uyarması yok altın için kıyafet için herşeyi görmek istemesi bulunması bişeyler beklemesi çok çiğ hareketler bende bunları yaşayıp görünce aşırı soğudum şuan da sırf mecburi zamanlarda biraraya geliyorum , o kadar iyi işini bilen biri ki benimle ablacım ablacım diyip herkese karşı iyi görünme çabasında, ve ben bişeye sinir olup bunu söylesem tartışsam ben peline ne yaptım ki hep abla gibi yardımcı olmaya destek olmaya çalıştım o yüzden herşeyinde bulundum geldim gittim havasına bürüncek adım gibi eminim o yüzden ben canımı sıkan şeyleri pat pat söylesem ben kötü olurum o yine iyi olurdu hiç uğraşmıyorum o yüzden kendimi çekiyorum kafam rahat sıfır beklenti

İlk cümleyi okuyunca şok oldum, sonra rumuza bakip bir daha sok oldum. Meğer ironiymis :))

Ama öyle Bana bir kere yaptılar böyle ilk günlerimdi,hepsi grup gibi konuşuyor sülalece ben yokum gibi. İlk takmadım görürsünüz siz dedim ikinci görüşmede aynını yaptılar ,anladımki kötü niyetle yapılıyor.bende kojuşmayı çok seven bir arkadaşım var yanlarında onu aradım,kahkaha ata ata konuştum sanki onlar yokmuş gibi abartısız 1.5saat konuşmuşumdur. Çay filan istedim baktım kalkıyor havalı eltim canım benimki açık olsun lütfen dedim,arkasındanda aman içine tükürme filan dedim kahkaha attım .şok oldu hepsi gün bana nasıl sinir oldular.

Abb
Abbaooowww

Süpersin ya , benimde elti ve yeni gelen bi gelin daha var benden önce , onlar ben yokmuşum gibi davranıyo daha çok o yeni gelen gelin yapıyo eltide ben herkesi tanıyorum sohbetler bensiz keyifsizdir bensiz bişey yapılamaz yapılırsa surat asarım laf sokarım tavır alırım modunda ve kuzenleri falan da kendine çekme derdinde hepsi benimle iyi olsun peline mesafeli, onlarda onun aklına uyuyolar benim kuzenlerim onlarınkinin 3 katı ihtiyaç duymuyorum yani sadece uzaktalar ama şu telefonla arama taktiğini bende yapayım iyimiş

Eltiniz on numara kadınmış, ondan örnek alın bence

İşte onlar yapıyor bizde aman iyi olalım, sorun çıkmasın dedikçe ezmek istiyorlar.insanlıktan anlamıyor çoğunluk,keşke iyi davranılsa güzelce sohbet edilse ama yok üstünlük kurma merakı varya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…