- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Ay yok ya. Bende ilk gelinim benden sonra gelecek elti olucak ama ben hic sanmıyprum bu sebeple olduğunu. Sırf yeni gelini sinir etmek icin yaparsa yapar. Eskiyi de yeniyle sinir eder. Ana kız mısınız da bu kadar sahiplenecek hic gercekci gelmedi.Şimdi ben de ilk gelinim ve henüz eltim yok. Üç yıllık evliyim, evlilikten önce de iki yıl tanışıklık var toplamda beş yıldır birbirimizi tanıyoruz. Ve ister istemez paylaşım oluyor daha bir sahipleniyor kv gelini, gelin de kv'yi. Evlilik zamanı babamdan kaynaklı problemler oldu o zaman kv görümcelerim yanımdaydı, evlendik aynı şehirde yaşadık sık sık görüşürdük, sonra doğum zamanı onlar ilgilendi benimle doğum yaptım onlar vardı yanımda, okula başladım onlar çocuğumla ilgilendi. Her bayram memleketlerindeyiz, üç yıldır gidip geldiğiniz için akrabaları ile bir samimiyet oluyor tabi. Şimdi kaynım evlense benim eltim de başlarda alışamaz, nihayetinde hepimiz öyleydik
Bunu şundan dolayı anlatıyorum eltinizle çok yaşanmışlıklar, paylaşımlar var. Bir alışmışlık var. Sizi önemsemediklerinden değil, belki farkında bile değiller sizin böyle hissettiğinizin. Daha çok yeni evlisiniz, zamanla alışırsınız birbirinize
Niye bir sahiplenilme ihtiyacı hissettiniz ki?herkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Yani bu kadar benzerlik olmaz. Benim kv yok ama görümce var onlar da aynı böyle aramız kötü değil ama durumlar aynı sizin anlattığınız gibi bende artık saldım kim ne yaparsa yapsın modundayımherkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Aynen öyle hatta senden önce anlaşamazlar da sen gelince nedense ikisi bir olur gelin para pul maneviyat için yanaşır ee ne de olsa senelerce ona yapılmış herşey onun çocukları sevilmiş, ama sorsan kv kp umrunda değil yeni gelinde geldiğinde biraz sevecen iyi niyetli biriyse hemen onun gibi olma elindekini kaybetmeme çabaları başlarGösteriş yapıyor gibi geldi. Ben çok gördüm öyle kayınvalide- gelin arasında sizin anlattığınız gibi yakınlıkları. Hiçbir zaman ana-kız olunamaz. Her zaman problem mevcuttur. Uzaktan baktım izledim hep. İnanın ki çoğu gösteriş. Neler oluyor da yansıtmıyorlar.
Siz kendinizi üzmeyin, buna gerek yok. Dezavantaj gibi görünen şeyleri avantaja çevirin. Mesela hamilesiniz. Bunun keyfine varın. Misafirlikte onlar kahkaha mı atıyor sizi dışlıyor mu o zaman siz de ordan birini bulup hamileliğinizle ilgili konuşun, eşim şöyle iyidir, mesleğimden şöyle memnunum, bunu doğurayım hemen ikinciyi yapıcam ahh çok mutluyum falan.
Çatlasınlar.
herkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Elti kıskançlığıherkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Herseyi gectimde koronali gunlerde nasil akraba gunleri falan yapiliyo oraya takildim benherkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Hiç umursamam. İyi olsunlar kendileriyle mutlu olsunlar .herkese merhaba. 25 yaşında okul öncesi ogretmeniyim, bir de eltim var 30 yaşında fen bilgisi öğretmeni. eltim 4 yıllık evli ben 4 aylık evliyim. ama kayınvalidemle falan daha sevgililik dönemlerinden yani nerdeyse 7-8 yıldır tanışıyoruz. sevgililik nişanlılık dönemlerinde çok iyiydi aramız kayınvalidemle, hoş yine iyi sayılır ama. şöyle ki eltimin 2 yaşında çocuğu var, bende 3bucuk aylık hamileyim. kayınvalidem her gün eltimin çocuğuna bakmak için onlara gider, eltim ders verir falan. ama evlendiğimizden beri şöyle bir durum var, eltim sanki kauinvalidemin öz kızı, ben gelinim bunu hissettiriyor yani bana. ona kızım kızım peşinde dolanır bana her görüşmemizde akıl verir alttan laf sokar. eltimin adı yeşim. işte bana gelir yada benim aileme işte yeşim benim gibi yemek yapmayı öğrendi, yeşim hiç şu konuda bu konuda kusur etmez, napsin oda işte kızcağız falan konuşma tarzı hep böyle. gelir benim ailemin yanında yeşim bizim biricigimiz gozbebegimiz falan der. dikkat ediyorum eltimlerdeyken kayınvalidem havadan sudan gülüş cümbüş sohbet ediyor, ama bize geldiğinde bana sürekli akıl veriyor, eşimin adı Serkan, Serkan şöyle sever, serkan böyle sever, aaa Serkan öyle şeyi hiç sevmez. benimde var sevdiğim sevmediğim şeyler ama benim annem bunu eşime böyle ayar verir gibi anlatmaz hiç. ben istiyorum ki bize geldiğinde bizde normal insanlar gibi havadan sudan konuşalım ama yok insan her gün akıl verip, alttan alttan laf carpitir mi? yapıyor işte. dün misafirim vardı eltim ve kauinvalidemi de çağırdım, eltim sonradan geldi kauinvalidemi görseniz kapıya benden önce koştu falan ay Allah'ım gülesim de geldi. yani o böyle hep el üstünde ben hep laf soylenebilen, akıl alma gereksinimi duyan biriyim sanki. eltimle aramız iyi mesela ama kauinvalidemin bu tavırlarını o da farkında olduğu için o da mesela yeri geliyor kayinvalidemin onla aynı fikirde olacağını bildiği için eleştiri yapıyor bana kayınvalidemde hemen destek oluyor tabi. ortak akraba topluluklarinda mesela benle ilgilenen yok hep kendi aralarında sohbetler, kayınvalidem işte eltimin sırtını sivazlar, iltifatlarda bulunur, her gittiği yere eltimi de götürdüğü için akrabalarla eltim tabi daha iyi ben mesela otururum bir köşede öyle. aslında ben ona karşı iyiyimdir, ailemde çok iyidir onlara karşı. hiç bir konuda sıkıntı yaşatmadık, olamayan şeyler oldu normal karşıladık falan yani öyle bizlik bir durum yok. kayinvalidemin eltimi aşırı fazla sahiplenip beni hep dışta bırakmasından çok sıkıldım, ben hep küçük bir çocuk gibi akıl verilen öğüt verilen, eltim olgun biri olarak lafı dinlenen ailede durum bu. ve çok rahatsız oluyorum ben artık. mesela yarın bir akraba günü var bende gidicem kime nasıl davranacagimi bile bilmiyorum, onların gülüş cümbüş sohbet edip benim bir köşede oturmamda üzüyor beni artık.
Eltiniz bana aşırı cok benzıyorEltiniz on numara kadınmış, ondan örnek alın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?