Elti olayi

Hayır zaten çok aç deildim benim derdim sadece sormalari hic mi biri dönüp sen açmışım deilmisin diye sormaz ayriyetten bizi davet eden onlar ben gitmek istemedim sahsen eltim kendi ısrar etti gel gel diye sonuç itibaro ile misafor çağrılıyor ama sorulmuyo bile bu

Olabilecek secenekler.
Eltınız sızı cagırıyor ama kendi isteğiyle çagırmıyor bundan dolayı rahatsız ve bunu bir sekılde belli etmıs ( ki bana gore de her seferinde size ozel bırsey hazırlamak zorunda degil 7 kat yabancı degil aıledensınız)
Yada yemedigınızı unuttu ekstra bırsey hazırlayamadı ki oyle olsa bile insan yemedigınızi gorunce sorar diye dusunuyorum

Bence olayda haset var.elti : "aman her seferinde balığı bn yapıyorum gelin gelip yardım da etmiyo.bide hanımefendiye ayrı yemek yapalım oldu. kendi basini yesin modunda."normali nedir peki. Canım balıkla uğraştım yemek yapamadım ayrı atistirmalik kahvaltılık var. Kusura bakma demek.ha bunu da demiyorsa .umursamadan oturup öküz gibi yiyosa benden uzak ailesine yakın olsun .hiç benlik değil.esim de beni düşünmeden oturup yiyosa o da öküz

Evet eşimin o an herkesin icinde soylememesine bende bozuldum ama tatsiz olmasin diye soylememis bana mesaj olarak cok ısrar etti ama benim moralim bozuldugu hiçbir şekilde istemedim zaten aç ta deildim tek derdim neden dusunulmedim sorulmadı bile ya yedin mi bisi diye sorulmasi bile yeterliydi bende o gece ikramliklarini yemedim icmedim anladi
Hayir hiçbirisi sormadi

Sevmediğim eltımse ben yapmak isterdim ama yapamam ya evime geliyorsa bırsey yemedigını gorunce illa sorar insan valla sabah sabah bir oyle dusunup onu haklı buluyorum bı boyle dusunup onu haklı buluyorum en iyisi herkes kendi evinde yesin

Her seferinde elinizi kolunuzu sallayarak gidip bir de özel yemek bekliyorsanız sinir olmuş bu sefer de size özel bir şey yapmamışlardır. Haklılar sanki.
Deiller ben balık sevmiyorum ama gidiyom kokusuna ragmen yardimim oluyo kadina salatasini yapıyorum bulasiklarini yıkıyorum çok yardimim oluyo sorulmasini beklerdim yani yemek deil derdim düşünce

Şöyle ben balık sevdiğim taktirde gidiyom ve yardimim çok dokunuyo salatasini yaparim bulasiklarina yardım ederim ve hiçbir zaman özel bisi yapmadiki bana balığın yanina bi iki kere ben tok gittim bir kere orda eşim yemek söyledi bir kere onun eşi hem bana hem kendi esine soyledi ama soruyolardi bu defa sadece sormadoklarina takıldım ben

Monaco prensesi misiniz Allah aşkına ? Herkes etrafınızda pervane mi olacak ? Eşiniz sormuş işte. Balık ihalesi hep eltiye kalıyor belli ki... Balık kolay birsey değil yani. Ayrıca size yemek mi düşünecek ? Zaten balığın önünden çorba, yanında salata ve başka seyler de vardır . Onlardan yeseydiniz . Ben olsam her seferinde eltime özel birsey yapmam kusura bakmasın. Sizde en azından kendinize birsey yapıp götürebilirsiniz.

Haklisiniz eltim bisi yaomiyo zaten hic bisi soyleler normalde bunuda çoğu zaman eşim soyleer bir defa tek kaynim soylemistir eltimo artı bir zahmete sokmadim artı benim gidim onun işine gelir salatasi olsun bulasigi olsun yardimim çok dokunuyo

Eltim hiç bir zaman yanina yemek yapmadı ya ben tokum derdim hiç kirilmazdim da çünkü soruluyo bende caresine bakmisimdir yada eşim disardan soyyluyo benim oraya gitmem onun isine yariyo salatasina bulasigina elimden ne geliyosa yaparım dusuncesiz biri deilm arti corba bile yoktu ve sorulmadi bana yedin mi yemedin mi

Şöyle düşünün benim zaten gidisim eltimin işine geliyo çünkü salatasi olsun bulasigi olsun yardimim oluyo normalde tok giderim zahmete koymam sorarlardi sadece bende yedim derdim alinmazdim hic yada aç oldugum zaman yine sorduklarinda eşim bana bisi soylerdi tatlı tatlı gecerdi eltime zatan simdiye kadar bana ozel bisi yaotirmadim yanlış dusunmeyin kadin zoruna gitmiş olsaydi bana gel diye yazmazdi ozellikle sadece duyarsizca bana sormadan acmisin tokmusun yediklerime bozuldum o kadar

Ben onları da sizi de haklı buldum. Yani her zaman başka bi şey yapılırmış ona alıştığınız için muhtemelen aç da gittiniz. Bu sefer başka bi şey olmadığını bilseniz belki gitmezdiniz bile, herkesin siz yokmuş gibi oturup yemesi kırıcı olmuş bence de. Ama öte yandan onlar da haklı. Hem tüm aileye balık pişirip çağır, hem de her seferinde birisi için ekstra bi yemek daha yap. Nereye kadar yani. Üsenmeye başlar insan bi süre sonra. Ben de olsam amaan o da ya gelmesin ya salata falan yesin, ya da kendi yemeğini alsın gelsin ben mi uğraşcam derdim. İki tarafı da kendince haklı buldum. Bi dahakine siz de bi çeşit götürün bence.

Sizin beni anlamanız gerek o zaman normalde zaten evde yer giderim ha niye giderim ayıp olmasın diye çünkü elti kendi yazar bana bana Özel hiçbir zaman bisi yaotirmadim zaten kadina sorarlardi ben yedim derdim yada eşim bana bisi soylerdi yerdim bu defa hicbisi sormadilar ona bozuldum

Size nezaketen soracağı ekstra yemeği yoktur. Bende balık önüne çorba falan hiç yapmadım. Balığın yanında salata, turşu soğan gibi şeyler yenir o kadar. Birde balığı kızartıyorsa o esnada salata bile zor çıkıyor. Kaldı ki başka bir yemekle uğraşsın.

Bi lere sormuşlar ben yedim.demissin

Başka zaman bi kere daha sormuslar ben tokum demissin

Eeee şimdi niye sorsunlar oturmuyorsa elbet toktur yemiştir senle mi uğraşacağız

Sofra ortada yiyosan ye yemiyorsan zaten toksundur

Kesinlikle bende yapmazdım

Salatayi ben yaparim bulasiklarini ben yıkarım o ara çayı o demler hicbir zamanda ek bir yemek yapturmadim ona ve her defasini gitmemi istiyo özellikle yaziyo

Bi lere sormuşlar ben yedim.demissin

Başka zaman bi kere daha sormuslar ben tokum demissin

Eeee şimdi niye sorsunlar oturmuyorsa elbet toktur yemiştir senle mi uğraşacağız

Sofra ortada yiyosan ye yemiyorsan zaten toksundur
Ortada sadece balik var. Oturmayacagini biliyolar nezaleten sorulurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…