Elti problemi

Bu ne yahu, sevgilisi gibi ağzından hiç düşürmüyor adını. Nişanlın çok tuhaf.

Bir de nişanlına söyle, o kadının ağzıyla gelmesin sana. Senin ki de büyümemiş belli ki.

Bir de sen evlenince de mi hep beraber yemek yiyeceksiniz. Böyleyse eğer bittin sen.

Akıllı ol ve ne ev hayatına ne de ilişkinize kimseyi karıştırma. Gerçi o elti senin yatak odana bile karışır. Belli var o potansiyel onda.

Yani her şeye karışması, nişanlınızın onun ağzından konuşması hoş değil uyarın nişanlınızı rahatsız olduğunuz şeyleri baştan söyleyin tabi.
Ama aralarında bir şey olduğunu sanmıyorum o evin kızı olmuş ,eşinizle yaş farkı da az olunca arkadaş gibi olmuşlar belli.

Nişanlınız yengesini sevebilir, kardeş gibi olmuş olabilirler. O yüzden sıkı fıkı muhabbet halinde olmalarında bir yanlış yok bana göre. Lakin acaba ondan hoşlanıyor mu gibi bir düşünceniz varsa, nişanlınızın ahlakına güveniniz yeterli değil demektir. O zaman evlenmek için asla acele etmeyin derim.

Bir de kendi aralarında muhabbet etmeleri onları ilgilendirir ama sadece ikinizi ilgilendiren ya da müstakbel eltiyi ilgilendirmeyen her muhabbetin içine onu da sokması çok sinir bozucu. Nişan kıyafeti konuşurken, eltinin size fotoğraf atması, nişanlınızın eş zamanlı olarak konuştuklarınızı ona da anlattığını gösteriyor. Özel alanınız kalmamış. Sırf şunun için bile kırk defa gözden geçirirdim ilişkimi.

Nişanliniz Sizinleyken eltinin sevdiği şeyleri yaptığı yemekleri onu övmeleri bana garip geldi.. acaba sizmi abartiyosunuz .. hoşlanmak ta neyin nesi bunlar yaşıtlar belli ki muhabbetleri iyi.. daha içlerine girmedin oyuzden bilemezsin... Kendimi örnek gösterim benden 1 yaş büyük kayinimla aramız çok çok iyi biz beraber büyüdük şakalaşmakla kalmaz bazen omuzuma bile vurur bizim samimiyetimizde kuvvetli...amaa 8 ay oldu nişanlanalı nişanlısı okadar kiskançki benimle konusmamasini söyledi şakalaşma dedi anlicagin okadar takıntı haline getirdiki kv de yansıdı onu uyardı beraber büyüdüler ayıptır dedi.. ama bende artik aramıza mesafe koydum tmm yine güler konuşuruz sadece eskisi gibi değiliz peki dogrumu??? Nişanlısının bu yaptığı tabyykide hayır...

Nişanliniz Sizinleyken eltinin sevdiği şeyleri yaptığı yemekleri onu övmeleri bana garip geldi.. acaba sizmi abartiyosunuz .. hoşlanmak ta neyin nesi bunlar yaşıtlar belli ki muhabbetleri iyi.. daha içlerine girmedin oyuzden bilemezsin... Kendimi örnek gösterim benden 1 yaş büyük kayinimla aramız çok çok iyi biz beraber büyüdük şakalaşmakla kalmaz bazen omuzuma bile vurur bizim samimiyetimizde kuvvetli...amaa 8 ay oldu nişanlanalı nişanlısı okadar kiskançki benimle konusmamasini söyledi şakalaşma dedi anlicagin okadar takıntı haline getirdiki kv de yansıdı onu uyardı beraber büyüdüler ayıptır dedi.. ama bende artik aramıza mesafe koydum tmm yine güler konuşuruz sadece eskisi gibi değiliz peki dogrumu??? Nişanlısının bu yaptığı tabyykide hayır...

Haaa belirtmek isterim biz samimi olduğumuz şakalar orda kalır sizinki gibi beni hiçbir yerde övmez benden bahsetmez nişanlısına.... Sizinkide çok abartmiş..

Nişanısınızla açıkça konuşup bu konudan rahatsız olduğunuzu belirtin. Eğer eltinizle arasına belirli bir mesafe koyup size sürekli onu övmeye devam edecek olursa ve her şeyinize yorum yapmasına izin verecekse bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin.
Yok onu kardeşim gibi görüyorum buna alış ben değişmem gibisinden konuşursa da ayrılın böyle hayat geçmez. Zaten sizi çok sevse kaybetmekten korkup mesafe koyar eltinizle arasına.
İnsanın yeri geliyor eşinin iş arkadaşlarından komşudan uzak komşudan bile huylandığı huyları oluyor, bu elti birde sürekli dibinizde . Hayatınız zindan olur böyle sürekli onları tartıp biçmekten.

Ayni sofraya oturduklari icin ayni binada oldukları icin samimilerdir. mesela bizde esimle sevgiliyken ve nisanliyken en buyik eltimden bahsederdi. Cok severim saygi duyarim soyle boyle diye. Hatta bebekti yigeni ,kaynım gecedeyken esim kalirdi onlarda,bebege bakardi. Hic art niyet aramadimm. Evlendim,inan eltime suan abla abla diye geziyorum. Cok iyi aramiz cok seveeiz birbirimizi
Bekar 3 kaynim var hepsi bizim agzimizin icine bakar,cok sever sayarlar. Art niyet ararsanız hersey gozunuze batar.

Valla bu cogu yorum yapanlarin empati yapmadan sadece okuduklarina dayanarak ayril terket demesi cok igrenc. Aralarinda bisi yoksa ve siz bunun oldugunu ima edip karsinizdakinin kafasini karistiriyorsaniz vebalide buyuk.
Banada eltim,giyersem diye bindallisini onermisti felan. Yani bunlar art niyet aranicak seyler değil. Ic ice yaşıyorlar aralarindaki sevgi saygi samimiyet boyle demekki.

Nişanlıniza bunu açıkça sorsanız bı kavga çıkarıp küsseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu mu gelmiş olur acaba 😕

Merhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.

Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor

Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...

Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.

Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.

Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?

Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim

Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş

Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim
bir komşumuzun gelini vardı, kocasıyla 5 karış surat giderdi, kaynını görünce yüzünde güller açar, sanki flörtüymüş gibi,
hal hareketleri ile bizim bile dikkatimizi çekerdi...kaynıda nişanlıydı bu arada....

can sıkıcı bir durum.şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur bilemedim.ama evlenmeden bu sorunu çözün bence açık açık konuş nişanlınla.rahatsızlıklarını dile getir tepkisi nasılsa sende ona göre davranırsın.

Nişanlınla otur net bi şekilde konuş ,x senin yengen abinin eşi ,bizim ayrı bi evimiz olacak sen benimle bi aike kuruyorsun ,onu bana övme onun ağzından bana laf taşıma biz ne konuşsak her lafın içinde eşyamdan kıyafetime rahatsızım , sen çizgi çekip kendine gelmezsen bşr saga düşünücem evlilik kararımı ,ben seninle evleniyorum yengenle değil şeklinde net olun ,bu konuşma sonrasındaki tavır önemli

bir komşumuzun gelini vardı, kocasıyla 5 karış surat giderdi, kaynını görünce yüzünde güller açar, sanki flörtüymüş gibi,
hal hareketleri ile bizim bile dikkatimizi çekerdi...kaynıda nişanlıydı bu arada....

benim arkadasimin annesi kocasindan bosanip kayninla evlenmis
ve daha gecen yil nisanlimin teyze kizi kocasindan bosandi ve 2 ay sonra kayninla evlendi :)
Oluyor yani :)

Back
X